- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.561
Halledersin sen benceÇok şükür canım Eminim ki koruma dönemi daha zordurbenim listeye girmeme az kaldı ama artık yavaşladı kilo vermem
Bence en kolay ve en az yer kaplayan spor ekipmanı. Duvara dikleyince hiç yer kaplamıyorBen de düşünüyorum bunu almayi..stollsra girerse..acaba becerebilir miyim? Bi de copk yer kapliyor mu paw?
Harika oldu..peki ben normalde 50 kerr ust uste ziplayinca kalbim cok carpiyor. Normaldr klap problemim var..bu zorlar mi diye bunun icin sordumBence en kolay ve en az yer kaplayan spor ekipmanı. Duvara dikleyince hiç yer kaplamıyor
Annem bugün spikerlik yapmış diye okuyorum mesajıAnnem bana bugün siperlik almış, kendisi de takmış biraz komik oluyor ama yarın gidip alayım bari en iyisi o yine.
Aynen öyle canım azar azar gitsin ben gaza geldimmi fena geliyorumHalledersin sen bencehızlı değil kalıcı gitsin zaten artı olmasın da her eksi candır
ben pek beceremedim korumayı işleri yoluna sokmaya çalışıyorum bakalım
Çok ucuzmus50 kuzum
Yanlış yönlendirmeyeyim sağlık önemli konu, bi yerde deneme şansın varsa deneyerek alabilirsin. Ben deneyerek almıştımHarika oldu..peki ben normalde 50 kerr ust uste ziplayinca kalbim cok carpiyor. Normaldr klap problemim var..bu zorlar mi diye bunun icin sordum
Çok mantikli pawcim..o zaman bana decathlon yollari tastan..Yanlış yönlendirmeyeyim sağlık önemli konu, bi yerde deneme şansın varsa deneyerek alabilirsin. Ben deneyerek almıştım
Hayatım planladığım gibi gitmeye karar verirse artık buradayım inşallahAynen öyle canım azar azar gitsin ben gaza geldimmi fena geliyorum
Bizden kopmadığın sürece korursun bence
Annem bugün spikerlik yapmış diye okuyorum mesajı
Ne zaman geliyormuş canım? Ben baktım göremedim deBirde uygun fiyatlı akıllı saat geliyor benimkinden çok ucuz ama fonksiyonlar aynıbence alın oradaki adım sayısı yakılan kalori yada hareketsiz kalınca uyarması flan gaza getiriyor insanı ✌
Olmadi bak simdi..ben spor yapicam simdiKızlar benim çok uykum geldi çok yoruldum sanırım ben yatıyorum herkese Allah rahatlık versin iyi geceler öptüm sizi hatunlar
Hep birlikte o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?