- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.581
Zaten su aralar tek yapabildiğim o onuda yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorumSen bol bol yürü o zaman kuzum
Günaydın valla benimde cok uykum varGünaydın kızlar benim hala çok uykum var
Maydanozla limonu yaptim ama dereotlu denemedimEki Görüntüle 2643771 maydonoz dere otu limon su
Deneyen oldu mu daha önce?
Bana da her diyete başladığımda olur. Bu sefer bir hafta geçti olmadı diye sevinmiştim.Ay en başlarda bende az kaloriyle beslenirken hep hasta oluyordum.Sonra bünyem alışınca o sorun ortadan kalktı. Bir süre direnci düşüyor insanın ama alışana kadar sabır işte...
Hiç düzenli yapmadım bence yapsam faydasını görürdüm diye dusunuyorumMevsimsel sanırım benim de uykum var ama direniyorumsize foto atıp bı yudum aldım kızım uyandı kalkalım dedim istemedi, uyumadı da.yatakta uyuyakalmak için nasıl savaştım en son resti çektim gidiyorum diye,arkamdan geldi.simdi icecegim
Maariftakvimi sen faydasını görmüş muydun, ne kadar zaman yaptın?
Bu kadını hiç bilmiyorum ben. Yapayım, videolarına bakayım. Teşekkür ederiim.
Canım tuvalet sıkıntın falan var mı veya dün akşam spor yaptın mı ödem olmuştur belkiYa ben bi delilik yapıp tartıldım şimdi. Pazartesi 68.4’tüm. Şimdi 68.9.Hiç bozmadım. Azıcık bile. Neden böyle oldu? Çok üzüldüm.
Hayır, tuvalet sıkıntım yok. İki gündür pilates yapıyorum. Yeni başladım. Bi de dün yemek çok az tuzluydu, şimdi aklıma geldi. Ama bu kadar yapar mı bilemedim. Fena moralim bozuldu.Canım tuvalet sıkıntın falan var mı veya dün akşam spor yaptın mı ödem olmuştur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?