Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sütçü gelmişti sütü küçük ocağa koyup yürüyüşe çıktım.Neyseki geldiğimde süt taşmamıştı. Benim de uykum vardı yürüyünce kendime geldim. 54 dakika çoğu hızlı tempoda koşar adımlarla yokus yukari-aşağı birazda düz zeminde yürüdüm. Şimdi de Didem fitness 8.gün videosunu yapicam.

Son düzenleme:
Taze süt ile nescafe ve 2 kuru kayısı. Eşimle kızım uyuyor.Kahvaltı için uyanmalarını beklicem.Onlar uyanana kadar sporumu tamamlarım.

Eklentiler

• 20200603_083133.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 21
Mevsimsel sanırım benim de uykum var ama direniyorum size foto atıp bı yudum aldım kızım uyandıkalkalım dedim istemedi, uyumadı da.yatakta uyuyakalmak için nasıl savaştım en son resti çektim gidiyorum diye,arkamdan geldi.simdi icecegim
Maariftakvimi sen faydasını görmüş muydun, ne kadar zaman yaptın?

Ay en başlarda bende az kaloriyle beslenirken hep hasta oluyordum. Sonra bünyem alışınca o sorun ortadan kalktı. Bir süre direnci düşüyor insanın ama alışana kadar sabır işte...
Bana da her diyete başladığımda olur. Bu sefer bir hafta geçti olmadı diye sevinmiştim. Umarım bir an önce alışır. Çok sinir bozucu çünkü.

Hiç düzenli yapmadım bence yapsam faydasını görürdüm diye dusunuyorum

Canım tuvalet sıkıntın falan var mı veya dün akşam spor yaptın mı ödem olmuştur belki
Hayır, tuvalet sıkıntım yok. İki gündür pilates yapıyorum. Yeni başladım. Bi de dün yemek çok az tuzluydu, şimdi aklıma geldi. Ama bu kadar yapar mı bilemedim. Fena moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…