- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.601
Maşallah kuzum sana bu nasıl Bi azim böyle ben Daha yataktan kaldıramadım totoyuSütçü gelmişti sütü küçük ocağa koyup yürüyüşe çıktım.Neyseki geldiğimde süt taşmamıştı.Benim de uykum vardı yürüyünce kendime geldim. 54 dakika çoğu hızlı tempoda koşar adımlarla yokus yukari-aşağı birazda düz zeminde yürüdüm. Şimdi de Didem fitness 8.gün videosunu yapicam.
Canım hemen moralini bozma . Diyetini bozmadıysan geri aynı kiloya gelirsin zatenHayır, tuvalet sıkıntım yok. İki gündür pilates yapıyorum. Yeni başladım. Bi de dün yemek çok az tuzluydu, şimdi aklıma geldi. Ama bu kadar yapar mı bilemedim. Fena moralim bozuldu.
Cumaya kadar gelsem iyi olur.Canım hemen moralini bozma . Diyetini bozmadıysan geri aynı kiloya gelirsin zaten
İşte onu yaparsan gitmez o gelen kiloCumaya kadar gelsem iyi olur.Ay cidden iyi ki varsınız. Yoksa bu moral bozukluğuyla bi çikolata atardım ağzıma.
Normal kahvaltımı yaptım bozmadım.İşte onu yaparsan gitmez o gelen kilo
Bana da oyle oluyor iste..ben de anlaamiyorum ciddennYa ben bi delilik yapıp tartıldım şimdi. Pazartesi 68.4’tüm. Şimdi 68.9.Hiç bozmadım. Azıcık bile. Neden böyle oldu? Çok üzüldüm.
Çalışırken yeşil çay iç canım kolay gelsinBugün kendimi çok şiş hissediyorum ben
Yine de üzülüp bozmayalım. Eni sonu gidecek yani, nereye kadar dayanabilir değil mi?Bana da oyle oluyor iste..ben de anlaamiyorum ciddenn
Sağol cnm inşallah hep böyle olurum. Inşallah hepimiz de ömür boyu bu azim olur.Maşallah kuzum sana bu nasıl Bi azim böyle ben Daha yataktan kaldıramadım totoyu
İçiyorum kuzum. Valla bi yolunu buldum zıplıyorum da ofisteÇalışırken yeşil çay iç canım kolay gelsin 🖐
İnşallah canımSağol cnm inşallah hep böyle olurum. Inşallah hepimiz de ömür boyu bu azim olur.
HjjaajahahaAnnem bugün spikerlik yapmış diye okuyorum mesajı
Günaydın nermincim bende dün uyuyakalmışım inşallah tartıdada güzel bir fark görürsünn canımAyyy gercekten mi kaptancimmm cok tesekkur ederim..onore oldum
Bugün işe basladim ben..eve gelince de yemek bulasik derken simdi dinlenirken buldum kendimi..sporu daha yapmadim yapip me unu de paylasacagim..bugun sekersiz 2.gun dr harika gecti cok sukur
Yine de üzülüp bozmayalım. Eni sonu gidecek yani, nereye kadar dayanabilir değil mi?Ben de kendimi motive etmeye çalışıyorum. Üzülmeyin.
Canım günaydınbu nedir ama yaa..bu kadar caba 0 kacamak..spor..ve ayni kilo mustehak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?