Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar diyorum ya benim aylarca durdu kilom pes etmedim devam ettim şimdi eksiler geliyor
Pazartesi cuma harici tartışmayın boşa strees oluyorsunuz
Ben 2 günde bir tartılıyorum takıntım var o konuda eğer kilom aynı ya da fazlaysa söylemiyorum size eksilince söylüyorum

Geçen hafta bu kadar vermemiştim neden oldu bilmiyorum aldığım toplam kaloride değişmedi. Geçen haftadan bu yana fark eden tek şey 1 haziran itibariyle yürüyüşlerim arttı, markete gidip ağır yük falan taşımaya başladım. Bir de geçen hafta su çok az içiyordum şimdi günde en az 1 litre içiyorum sanırım su tüketimi fark yaratıyor tartıda

Ben karbonhidrati bile isteye almiyorum ki? Menumdeki benim bilmedigim goremedigim farkedemedigim karbonat nedir bana da soyleyin ya ne olurr..
Yunurta ve peynuri bir arada yemeyi ercih etmiyirum sindirim problemi olusuyor bu da bagirsaklari mahvediyor..bu nedeble ikisini ayni anda yemiyorum..bir de peynir genel olarak fobromiyaljik agrilarimi artiriyor ve deri alti yaglanma yapiyor bende..bu nedeble de cok tercih etmemeye calisiyorum.

Canım karbonhidrat diyince sadece aklına ekmek unlu gıdalar gelmesin. Yulaf da karbonhidrat mesela, sebzelerin tamamı karbonhidrat içeriyor nerdeyse. Senin sorunun karbonhidratı çok tüketmen değil zaten proteini az tüketmen. Yani denge yok aralarında onu demek istedim. Ben her gün internette araştırıyorum instagramda orda burda. Diyette kilo verememenin nedenleri arasında her zaman proteini az tüketmek yazılıyor. Peynir derken tüm peynirler mi zararlı mesela lor peyniri vs de mi yiyemiyorsun.

Yumurtayı da omlet yapabilirsin sebze ile karıştırıp. Haşlayıp yiyebilirsin. Ben 1 hafta her gün 2 haşlanmış yumurta yedim. Baydı artık şimdi omlet yapıyorum peynirle karıştırıp daha lezzetli oluyor. Yanına da roka maydanoz yeşillik. Klasik oldu bu kahvaltı benim için yani.

Ben de bugün tartıldım 300 gr artı geldim. Halbuki pazartesi 300 gr eksi gelmiştim. Hem kabızlık problemim var hem de akşamki yediğim çekirdek tuzluydu diye vücudumda su tutmuş olabilir.
Ama önceden de şu şekilde olurdu. Sabah kalkardım tartı 1 kilo fazla gösterirdi. Sonra yürüyüşe çıkar,arkadaşa uğrar çay kahve içer tekrar eve gelip taRrtildigimda sıvı çay,kahve içmeme rağmen ekşi sonuç görürdüm.
Biliyorum elde değil ama kafaya fazla takmayın. Sağlıklı beslenmeyle ve spora devam edin. Üzmeyin kendinizi elbet eksiyi gösterecek o tartı. Yeterki doğru yolda ilerleyelim.

Tuz çok kullanıyor musun? Ya da zeytinyağı sıvıyağı tereyağı margarin
Tuz pek eklemem evde.sadece kaya tuzu kullanikiyor ama gerkes yuksek tansiyin hastasi oldugu icin olculu kullaniliyor. Margarin eve hic girnez. Zeytin yagi da 1-2 tatli kasigi haslanmis yunurta ile ya da zerdecal ekledigim yogurda cozulmesi icin karabiber ve zeytinyagi ile kullaniyorum.

EceZ in dediği noktalarada bir dikkat et bakalım canım
Tuz yağ vs konuları nasıl
Gün içinde yeterli miktarda su içiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…