- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.621
Kızlar diyorum ya benim aylarca durdu kilom pes etmedim devam ettim şimdi eksiler geliyorbu nedir ama yaa..bu kadar caba 0 kacamak..spor..ve ayni kilo mustehak mi
Cuma günü 62.8 di demi
Ben 2 günde bir tartılıyorum takıntım var o konudaKızlar diyorum ya benim aylarca durdu kilom pes etmedim devam ettim şimdi eksiler geliyor
Pazartesi cuma harici tartışmayın boşa strees oluyorsunuz
Aynen kaptanım 62.8 ile başlamıştım haftalık hedefim 61.8di hedefi tutturdum altına da indim. İnşallah bu hafta birincilik getiricez takıma yine.Cuma günü 62.8 di demi
Ben karbonhidrati bile isteye almiyorum ki? Menumdeki benim bilmedigim goremedigim farkedemedigim karbonat nedir bana da soyleyin ya ne olurr..Canım günaydınben günlük diyet listelerine bakıyorum fikir almak için senin listende protein az karbonhidrat fazla o nedenle kilo veremiyor olabilirsin. Günlük listene sabahları yumurta peynir öğlenleri ya da akşamları da yoğurt eklersen kilo verişin hızlanacaktır. Proteini düşük diyetlerde kilo vermek daha zor oluyor çünkü
Canım karbonhidrat diyince sadece aklına ekmek unlu gıdalar gelmesin. Yulaf da karbonhidrat mesela, sebzelerin tamamı karbonhidrat içeriyor nerdeyse. Senin sorunun karbonhidratı çok tüketmen değil zaten proteini az tüketmen. Yani denge yok aralarında onu demek istedim. Ben her gün internette araştırıyorum instagramda orda burda. Diyette kilo verememenin nedenleri arasında her zaman proteini az tüketmek yazılıyor. Peynir derken tüm peynirler mi zararlı mesela lor peyniri vs de mi yiyemiyorsun.Ben karbonhidrati bile isteye almiyorum ki? Menumdeki benim bilmedigim goremedigim farkedemedigim karbonat nedir bana da soyleyin ya ne olurr..
Yunurta ve peynuri bir arada yemeyi ercih etmiyirum sindirim problemi olusuyor bu da bagirsaklari mahvediyor..bu nedeble ikisini ayni anda yemiyorum..bir de peynir genel olarak fobromiyaljik agrilarimi artiriyor ve deri alti yaglanma yapiyor bende..bu nedeble de cok tercih etmemeye calisiyorum.
Dün ve ondan önceki gün paylaştımmmm. Geç paylaştım :)29 Mayıs-5 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@terliklikedi
@Ceylansnn
@birsevgi
@KuruPapatya
@Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
@Tempus
@Calypso95
@balpamuk
@bluuee
@Suskunhanim
EceZ
0zlem
@pacman
fancynancy
@ortabahar
Tuz çok kullanıyor musun? Ya da zeytinyağı sıvıyağı tereyağı margarinBen de bu dediklerini yapiyorumEceZ
Yumurta yiyorum yogurt yiyorum. Aksam corba (sutlu) ve yemek yiyorum ben anlayamiyirum cidden
Süpersin canımAynen kaptanım 62.8 ile başlamıştım haftalık hedefim 61.8di hedefi tutturdum altına da indim. İnşallah bu hafta birincilik getiricez takıma yine.
Günaydın canımHayırlı sabahlar kızlar
Ben hala memleket gezmesimdeyim ✌
Oh çok ideal afiyet olsunKızlar 11:30 'da kahvaltım bu şekilde..
Ne yapıyorsun canım nasılsın sadece menü paylaşıp gidiyorsun yoğunluk mu varDün ve ondan önceki gün paylaştımmmm. Geç paylaştım :)
Tuz pek eklemem evde.sadece kaya tuzu kullanikiyor ama gerkes yuksek tansiyin hastasi oldugu icin olculu kullaniliyor. Margarin eve hic girnez. Zeytin yagi da 1-2 tatli kasigi haslanmis yunurta ile ya da zerdecal ekledigim yogurda cozulmesi icin karabiber ve zeytinyagi ile kullaniyorum.Tuz çok kullanıyor musun? Ya da zeytinyağı sıvıyağı tereyağı margarin
Ben karbonhidrati bile isteye almiyorum ki? Menumdeki benim bilmedigim goremedigim farkedemedigim karbonat nedir bana da soyleyin ya ne olurr..
Yunurta ve peynuri bir arada yemeyi ercih etmiyirum sindirim problemi olusuyor bu da bagirsaklari mahvediyor..bu nedeble ikisini ayni anda yemiyorum..bir de peynir genel olarak fobromiyaljik agrilarimi artiriyor ve deri alti yaglanma yapiyor bende..bu nedeble de cok tercih etmemeye calisiyorum.
Yeterli sudan kasit 2 3 kilo ise no..EceZ in dediği noktalarada bir dikkat et bakalım canım
Tuz yağ vs konuları nasıl
Gün içinde yeterli miktarda su içiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?