- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.641
Belki de su sekerle ilgilidir senin ve benim bunyemizin bu sekilde olmasi..spor ve saglikli beslenmeye ragmen + olmasi ne diyorsun arkadasim?Ben de bugün tartıldım 300 gr artı geldim. Halbuki pazartesi 300 gr eksi gelmiştim. Hem kabızlık problemim var hem de akşamki yediğim çekirdek tuzluydu diye vücudumda su tutmuş olabilir.
Ama önceden de şu şekilde olurdu. Sabah kalkardım tartı 1 kilo fazla gösterirdi. Sonra yürüyüşe çıkar,arkadaşa uğrar çay kahve içer tekrar eve gelip taRrtildigimda sıvı çay,kahve içmeme rağmen ekşi sonuç görürdüm.
Biliyorum elde değil ama kafaya fazla takmayın. Sağlıklı beslenmeyle ve spora devam edin. Üzmeyin kendinizi elbet eksiyi gösterecek o tartı. Yeterki doğru yolda ilerleyelim.
Bence çok az canım 2 lt içmelisin bak şimdi hesapladım kilona göreYeterli sudan kasit 2 3 kilo ise no..
1 kilo falan iciyorum
Ölçü aldın mı cnm? Bazen tartıda eksilmesek bile mezura ile ölçünce incelediğimizi görüyoruz.Belki de su sekerle ilgilidir senin ve benim bunyemizin bu sekilde olmasi..spor ve saglikli beslenmeye ragmen + olmasi ne diyorsun arkadasim?
Canım üzülme bende tartıldım en son 107.4 tum bugun 108.4 çıkmışım ama kili olmadığına eminim çünkü yediklerinden eminimYa ben bi delilik yapıp tartıldım şimdi. Pazartesi 68.4’tüm. Şimdi 68.9.Hiç bozmadım. Azıcık bile. Neden böyle oldu? Çok üzüldüm.
Geçmiş olsun kuzum dinlen bugün tansiyon önemli sonuçtaKizlar merhaba, sabah pazara gittim sonra kahvaltı, sonra kızımı asiyagoturduk.gitmisken ben de kan tahlili vereyim dedim, eskiden bu spora takir tamir giderdi şimdi niye gitmiykr diye, bakalım ne olacaktansiyonum da 8'e 6'ydi aç miisn dedi içimden ne zaman tok oldum ki diyecektim ki demedim, kahvaltıyı yani yapmisti.m
Ama halsizligim devam ediyor, uzanacagim biraz
Başka ne yedin? Sağlıklı beslendiysen 2 dilim ekmekten bisey olmaz. Ekmeğe de ihtiyacımız var canım sıkma canını..Kızlar kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim şuan vicdan azabı çekiyorum
Her zamanki gibi peynir domates salatalık 1 tane zeytin yedim kuzum ama ekmek yiyince çok yedim gibi geliyor psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Bugün erken gideyim spora akşama da sitlü kahve içip kapatayım günü belki iyi gelirBaşka ne yedin? Sağlıklı beslendiysen 2 dilim ekmekten bisey olmaz. Ekmeğe de ihtiyacımız var canım sıkma canını..
ben icemedimHiç düzenli yapmadım bence yapsam faydasını görürdüm diye dusunuyorum
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun kuzum dinlen bugün tansiyon önemli sonuçta
Az yemissin hem spor da yapıyorsan akşamı sadece sütlü kahve ile kapatmam bence olmaz. Yesil mercimekli salata veya tavuklu salata yiyerek de günü hafif kapatabilirsin. Hem daha sağlıklı olur hem spor sonrası protein ihtiyacını karşılamış olursun.Her zamanki gibi peynir domates salatalık 1 tane zeytin yedim kuzum ama ekmek yiyince çok yedim gibi geliyor psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Bugün erken gideyim spora akşama da sitlü kahve içip kapatayım günü belki iyi gelir
Canım bence dereotunu çıkar nasıl yaptın bilmiyorumda normalde ben maydanozdan nefret ederimben icemedimDukan birasi yapayım en iyisi
Teşekkür ederim canım benim
Ben de eminim ama insan üzülüyor işte. Neyse moralimizi bozmayalıım.Canım üzülme bende tartıldım en son 107.4 tum bugun 108.4 çıkmışım ama kili olmadığına eminim çünkü yediklerinden eminim
Canım bu tarz seyleri cok takıntı yapınca diyet daha kotu ilerliyor yada telafi edeyim diye daha az yeyip sonra bi anda patlama yaşıyoruzKızlar kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim şuan vicdan azabı çekiyorum
İnşallah bir şeyin çıkmazKizlar merhaba, sabah pazara gittim sonra kahvaltı, sonra kızımı asiyagoturduk.gitmisken ben de kan tahlili vereyim dedim, eskiden bu spora takir tamir giderdi şimdi niye gitmiykr diye, bakalım ne olacaktansiyonum da 8'e 6'ydi aç miisn dedi içimden ne zaman tok oldum ki diyecektim ki demedim, kahvaltıyı yani yapmisti.m
Sen çok güzel spor yapıyorsun kilo alman imkansız ödemdir oBen de bugün tartıldım 300 gr artı geldim. Halbuki pazartesi 300 gr eksi gelmiştim. Hem kabızlık problemim var hem de akşamki yediğim çekirdek tuzluydu diye vücudumda su tutmuş olabilir.
Ama önceden de şu şekilde olurdu. Sabah kalkardım tartı 1 kilo fazla gösterirdi. Sonra yürüyüşe çıkar,arkadaşa uğrar çay kahve içer tekrar eve gelip taRrtildigimda sıvı çay,kahve içmeme rağmen ekşi sonuç görürdüm.
Biliyorum elde değil ama kafaya fazla takmayın. Sağlıklı beslenmeyle ve spora devam edin. Üzmeyin kendinizi elbet eksiyi gösterecek o tartı. Yeterki doğru yolda ilerleyelim.
Zeytinyağını biraz azaltabilirsin gün içinde herşeye kullanıyorsan oda baya kalori ekliyor 100 gram zeytinyağı 700 800 kalori mi neydi. Ben geçen gün bunu okuduktan sonra kullandığım zeytinyağını azalttım farkında olmadan soslarda çok kalori alabiliyoruz bazen.Tuz pek eklemem evde.sadece kaya tuzu kullanikiyor ama gerkes yuksek tansiyin hastasi oldugu icin olculu kullaniliyor. Margarin eve hic girnez. Zeytin yagi da 1-2 tatli kasigi haslanmis yunurta ile ya da zerdecal ekledigim yogurda cozulmesi icin karabiber ve zeytinyagi ile kullaniyorum.
Su çok önemli ben su içmeyi arttırdıktan sonra haftalık verdiğim kilo arttı. Bunun canlı örneğiyim yani.EceZ in dediği noktalarada bir dikkat et bakalım canım
Tuz yağ vs konuları nasıl
Gün içinde yeterli miktarda su içiyor musun
1 litre çok çok az canım en az 1.5a zorlaman lazım yediklerinin vücutta parçalanabilmesi atılabilmesi için suya ihtiyacın var. Su içmeyerek kilo vermek çok zor oluyor. Tam tersine su içerekse çok kolay veriliyor.Yeterli sudan kasit 2 3 kilo ise no..
1 kilo falan iciyorum
Birşey olmaz tabi 2 dilimse gerçektenKızlar kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim şuan vicdan azabı çekiyorum
Çok büyük geçmiş olsun bitanemKizlar merhaba, sabah pazara gittim sonra kahvaltı, sonra kızımı asiyagoturduk.gitmisken ben de kan tahlili vereyim dedim, eskiden bu spora takir tamir giderdi şimdi niye gitmiykr diye, bakalım ne olacaktansiyonum da 8'e 6'ydi aç miisn dedi içimden ne zaman tok oldum ki diyecektim ki demedim, kahvaltıyı yani yapmisti.m
Aynı bende öyleyim ekmek sanki bana kilo aldıracakmış gibi geliyor ekmek yiyeceğime makarna pirinç yerim daha iyi. Çocukluktan gelme birşey herhalde bu ekmek yeme zayıflarsın mantığı.Her zamanki gibi peynir domates salatalık 1 tane zeytin yedim kuzum ama ekmek yiyince çok yedim gibi geliyor psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Bugün erken gideyim spora akşama da sitlü kahve içip kapatayım günü belki iyi gelir
Anam kızdaki çeneye bak inanmıyor bideSen çok güzel spor yapıyorsun kilo alman imkansız ödemdir obirde kabızlık var zaten tuvalete çıkınca rahatlarsın. Kayısı ve bol su öneririm kabızlığı çözmesi için. Mısır ve bol su da olabilir. Keten tohumu da olabilir. Cumadan önce tuvalete çıkarsan bu iş tamamdır.
Zeytinyağını biraz azaltabilirsin gün içinde herşeye kullanıyorsan oda baya kalori ekliyor 100 gram zeytinyağı 700 800 kalori mi neydi. Ben geçen gün bunu okuduktan sonra kullandığım zeytinyağını azalttım farkında olmadan soslarda çok kalori alabiliyoruz bazen.
Su çok önemli ben su içmeyi arttırdıktan sonra haftalık verdiğim kilo arttı. Bunun canlı örneğiyim yani.
1 litre çok çok az canım en az 1.5a zorlaman lazım yediklerinin vücutta parçalanabilmesi atılabilmesi için suya ihtiyacın var. Su içmeyerek kilo vermek çok zor oluyor. Tam tersine su içerekse çok kolay veriliyor.
Birşey olmaz tabi 2 dilimse gerçekten
Çok büyük geçmiş olsun bitanem
Aynı bende öyleyim ekmek sanki bana kilo aldıracakmış gibi geliyor ekmek yiyeceğime makarna pirinç yerim daha iyi. Çocukluktan gelme birşey herhalde bu ekmek yeme zayıflarsın mantığı.
Sütlü kahve içeceğine yoğurt ye hem kalorisi düşük hem tok tutar hem karın bölgesindeki yağlarını yakmana yardımcı olur canım
Ben geçen gün bir yemek krizine girmiştim o günü atlattıktan sonra hiç kaçamak etmedim. Ne zaman kaçamak yapasın gelse bol bol su iç miden bulanmaya başlıyor sudan ondan sonra yiyesin de kalmıyor.Anam kızdaki çeneye bak inanmıyor bideinan kuzum inan hepimiz yaptığımız kaçamaklara kadar söylüyoruz birinci olduğum hafta tulumba tatlısı yedim diye ceza alan biriyim ben ayağını denk al ahh kuzum nasılda biliyor tek sorununun göbeğimde olduğunu o ayrı bir cumhuriyet yoğurt yiyeyimde gitsin madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?