Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Belki de su sekerle ilgilidir senin ve benim bunyemizin bu sekilde olmasi..spor ve saglikli beslenmeye ragmen + olmasi ne diyorsun arkadasim?

Ya ben bi delilik yapıp tartıldım şimdi. Pazartesi 68.4’tüm. Şimdi 68.9. Hiç bozmadım. Azıcık bile. Neden böyle oldu? Çok üzüldüm.
Canım üzülme bende tartıldım en son 107.4 tum bugun 108.4 çıkmışım ama kili olmadığına eminim çünkü yediklerinden eminim

Kizlar merhaba, sabah pazara gittim sonra kahvaltı, sonra kızımı asiyagoturduk.gitmisken ben de kan tahlili vereyim dedim, eskiden bu spora takir tamir giderdi şimdi niye gitmiykr diye, bakalım ne olacak tansiyonum da 8'e 6'ydi aç miisn dediiçimden ne zaman tok oldum ki diyecektim ki demedim, kahvaltıyı yani yapmisti.m
Ama halsizligim devam ediyor, uzanacagim biraz

Geçmiş olsun kuzum dinlen bugün tansiyon önemli sonuçta

Başka ne yedin? Sağlıklı beslendiysen 2 dilim ekmekten bisey olmaz. Ekmeğe de ihtiyacımız var canım sıkma canını..
Her zamanki gibi peynir domates salatalık 1 tane zeytin yedim kuzum ama ekmek yiyince çok yedim gibi geliyor psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum. Bugün erken gideyim spora akşama da sitlü kahve içip kapatayım günü belki iyi gelir

Az yemissin hem spor da yapıyorsan akşamı sadece sütlü kahve ile kapatmam bence olmaz. Yesil mercimekli salata veya tavuklu salata yiyerek de günü hafif kapatabilirsin. Hem daha sağlıklı olur hem spor sonrası protein ihtiyacını karşılamış olursun.

ben icemedim Dukan birasi yapayım en iyisi

Teşekkür ederim canım benim
Canım bence dereotunu çıkar nasıl yaptın bilmiyorumda normalde ben maydanozdan nefret ederim

1 limonu soydu 14-15 dal maydanozu 1 bardak suyla robottan iyice geçirdim süzdüm maydanoz sevmedigim icinde poşetle içtim hatta bi süre sonra tadına bile alışabildim
Bide soyle bisey var ben cok karıştırmakta uygun görmüyorum gecen bi karışım gordum

Elma kivi ıspanak yaprağı bi dolu sey insanin midesi ne kadar alır cok merak ediyorum o detoxlarin tarifini veren kendi iciyormu

Geçen bi arkadaşım yine öyle bisey yapmış yüzünde egzama gibi yaralar cikmis o kadar cok sey karıştırmış ki hangisinin allerji yaptığını bilmiyor

Canım üzülme bende tartıldım en son 107.4 tum bugun 108.4 çıkmışım ama kili olmadığına eminim çünkü yediklerinden eminim
Ben de eminim ama insan üzülüyor işte. Neyse moralimizi bozmayalıım. Sağlıklı beslenmeye devam, spora da. Bizden daha güçlü hiçbir şey yok.

Kızlar kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim şuan vicdan azabı çekiyorum
Canım bu tarz seyleri cok takıntı yapınca diyet daha kotu ilerliyor yada telafi edeyim diye daha az yeyip sonra bi anda patlama yaşıyoruz

Yani abur cubur niyetine degilde insanin vücudu zaman zaman sanki ihtiyaç diyor

Bazen tuzluca bazen tatlıya bazen meyveye yada tatlıya mesela herkesin regl döneminde tatlı ceker ya bi arkadasimin kızartma istiyormuş yağlı seyler

İnşallah bir şeyin çıkmaz Zayıfladıkça bazal metabolizma hızın da azaldığı için zor zayıflıyorsundur belki. Gerçi spor yapıyorum diyorsun ama... Yine de bir şey çıkmayacak gibi hissettim.

Sen çok güzel spor yapıyorsun kilo alman imkansız ödemdir o birde kabızlık var zaten tuvalete çıkınca rahatlarsın. Kayısı ve bol su öneririm kabızlığı çözmesi için. Mısır ve bol su da olabilir. Keten tohumu da olabilir. Cumadan önce tuvalete çıkarsan bu iş tamamdır.
Zeytinyağını biraz azaltabilirsin gün içinde herşeye kullanıyorsan oda baya kalori ekliyor 100 gram zeytinyağı 700 800 kalori mi neydi. Ben geçen gün bunu okuduktan sonra kullandığım zeytinyağını azalttım farkında olmadan soslarda çok kalori alabiliyoruz bazen.
EceZ in dediği noktalarada bir dikkat et bakalım canım
Tuz yağ vs konuları nasıl
Gün içinde yeterli miktarda su içiyor musun
Su çok önemli ben su içmeyi arttırdıktan sonra haftalık verdiğim kilo arttı. Bunun canlı örneğiyim yani.
Yeterli sudan kasit 2 3 kilo ise no..
1 kilo falan iciyorum
1 litre çok çok az canım en az 1.5a zorlaman lazım yediklerinin vücutta parçalanabilmesi atılabilmesi için suya ihtiyacın var. Su içmeyerek kilo vermek çok zor oluyor. Tam tersine su içerekse çok kolay veriliyor.
Kızlar kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim şuan vicdan azabı çekiyorum
Birşey olmaz tabi 2 dilimse gerçekten
Çok büyük geçmiş olsun bitanem
Aynı bende öyleyim ekmek sanki bana kilo aldıracakmış gibi geliyor ekmek yiyeceğime makarna pirinç yerim daha iyi. Çocukluktan gelme birşey herhalde bu ekmek yeme zayıflarsın mantığı.

Sütlü kahve içeceğine yoğurt ye hem kalorisi düşük hem tok tutar hem karın bölgesindeki yağlarını yakmana yardımcı olur canım

Anam kızdaki çeneye bak inanmıyor bide inan kuzum inan hepimiz yaptığımız kaçamaklara kadar söylüyoruz birinci olduğum hafta tulumba tatlısı yedim diye ceza alan biriyim ben ayağını denk al ahh kuzum nasılda biliyor tek sorununun göbeğimde olduğunu o ayrı bir cumhuriyet yoğurt yiyeyimde gitsin madem

Acikcasi yumurta yedigim gunlerde 1 2 tatlli kasigi ekliyorum. Onun disinda yemeklere olcerek koyarim zeytinyagini..salataya da bica etmem kasikla dokerim ama inanin bilemiyorum bu neyin kilosuuuu..bi de bu bu haftanin olayi degil..haftalaedir sureli ayni durum..odemdir deyip.ekbdimi kiraz siona beyaza caya verdim EceZ

Ben geçen gün bir yemek krizine girmiştim o günü atlattıktan sonra hiç kaçamak etmedim. Ne zaman kaçamak yapasın gelse bol bol su iç miden bulanmaya başlıyor sudan ondan sonra yiyesin de kalmıyor. Yoğurdu da ben günlük tüketiyorum karnım çok hızlı bir şekilde indi 2 haftada. Resmen oturduğumda kat kat olan göbeğim artık tek kat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…