- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.661
O zaman senin problemin su eksikliği canım. Bir de gece saatlerindeki varsa ara öğünü kaldırıp akşam yemeğinden sonra yemek işini tamamen kesebilirsin. Gece sadece bol bol limonlu su iç mideni tutması için.Acikcasi tunurta yiyorsam 1 2 tatlli kasigi inun disinda yemeklere olcerek koyarim zeytinyagini..salataya da bica etmem kasikla dokerim ama inanin bilemiyorum bu neyin kilosuuuuEceZ
Sıkma canını geçici bir durum sonuçta. Test yaptın mı?Ben hala regl olmadımşişkinliği + kilo göstermesi cabası bütün motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca.. olacak gibi hissediyorum ama hala yok
Yok gece hic yemiyorum ramazandan beri..aksam yenekten sonra birsey yemiyirum..insalllah su eksikligidir..cok moralim bozuldu haftalslardir ugras didin sinuc bu..O zaman senin problemin su eksikliği canım. Bir de gece saatlerindeki varsa ara öğünü kaldırıp akşam yemeğinden sonra yemek işini tamamen kesebilirsin. Gece sadece bol bol limonlu su iç mideni tutması için.
Bende senin gibi hiç su içmiyordum diyete başlarken. Gruba gelmeden 2 gün önceydi işte. Sonra baktım çok yavaş kilo veriyorum hatta vermiyorum aynı duruyor. Sağı solu araştırdım her yerde bol su için bol su için diyor millet. Sonra kilo verenlerin yazılarını okudum hepsi en az 2.5 lt su içtiğini söylemiş günde. Zorla da olsa başladım bende su içmeye.Yok gece hic yemiyorum ramazandan beri..aksam yenekten sonra birsey yemiyirum..insalllah su eksikligidir..cok moralim bozuldu haftalslardir ugras didin sinuc bu..
İdrar testi negatif ama kan testi yaptırmadım henüz. Eğer olmamaya devam edersem haftabaşi yaptircam onu da. Negatif çıkarsa artık o saatten sonra geç döllenme şansı da olmayacağı için söktürücü bir şeyler kullancamSıkma canını geçici bir durum sonuçta. Test yaptın mı?
Diğer öğünlerde dengele birşey olmaz canım 2 dilim ekmek çok değilKızlar kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim şuan vicdan azabı çekiyorum
Benim ki bitti oldu sen niye olmadin hala. Gününü falan karıştırmış olabilir misin. Motivasyonunu bozma +nın neden olduğunu biliyorsun o gidince artı da gidecek kilo değil sonuçta.Ben hala regl olmadımşişkinliği + kilo göstermesi cabası bütün motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca.. olacak gibi hissediyorum ama hala yok
Hayır karistirmadim ya geçen ay 25 inde olmuştum düşünBenim ki bitti oldu sen niye olmadin hala. Gününü falan karıştırmış olabilir misin. Motivasyonunu bozma +nın neden olduğunu biliyorsun o gidince artı da gidecek kilo değil sonuçta.
Yeterli su içmek ödem tutmayı da engelliyor. Suyu az içersen vücut ödem tutuyor. Ama öyle su içmek için arka arkaya içme onun bi faydası yok ara ara azar azar içmem lazım. Bende gün içinde susadıkça içiyorum ama spor yaparken çok susuyorum yudum yudum 1.5 lt su içiyorum nerdeyse. Yanına şişe ya da suluk al yanında dursun gördükçe aklina gelir yudum yudum içersin. Bende sulukla geziyorum evde gördüğüm zaman bir yudum içiyorumYok gece hic yemiyorum ramazandan beri..aksam yenekten sonra birsey yemiyirum..insalllah su eksikligidir..cok moralim bozuldu haftalslardir ugras didin sinuc bu..
Ben kendim giremeyince cok uzuluyorum özelliklede makarna tarzı seylerKızlar bugün eşime tavuk dünyasında satılan kekiklim den yapıcam ilk kez yapıcam çok heyecanlıyım
Kendim yiyemiyorum ya böyle birilerine yemek yapmak keyif veriyor bana garip bir şekilde. Sonra oturup onun yemesini izliyorum ahaha
Iyi fikir evet..2 gundur spor yaparken yudum.yudum iciyrum..belki onu artitabilirimYeterli su içmek ödem tutmayı da engelliyor. Suyu az içersen vücut ödem tutuyor. Ama öyle su içmek için arka arkaya içme onun bi faydası yok ara ara azar azar içmem lazım. Bende gün içinde susadıkça içiyorum ama spor yaparken çok susuyorum yudum yudum 1.5 lt su içiyorum nerdeyse. Yanına şişe ya da suluk al yanında dursun gördükçe aklina gelir yudum yudum içersin. Bende sulukla geziyorum evde gördüğüm zaman bir yudum içiyorum
Bende 21 günü bitirince bir tane nestlenin tahıl barları var doya doya ondan yemek istiyorum tatlıya hasret kaldık vallahi :dBen kendim giremeyince cok uzuluyorum özelliklede makarna tarzı seyler
21 günlük şeker orucunu bitirip bide 99 gorunce kendime ödül kucuk bi tost yapip yiyicem
Bitseydide hayırlısıylaBende 21 günü bitirince bir tane nestlenin tahıl barları var doya doya ondan yemek istiyorum tatlıya hasret kaldık vallahi :d
Tatlı degilde gözüm cok börek tarzı tuzlu seyler ariyorBende 21 günü bitirince bir tane nestlenin tahıl barları var doya doya ondan yemek istiyorum tatlıya hasret kaldık vallahi :d
Ben henüz ne yesem diye düşünmedim.Bende 21 günü bitirince bir tane nestlenin tahıl barları var doya doya ondan yemek istiyorum tatlıya hasret kaldık vallahi :d
Daha 1 haftamız geçti düşünmek için çoook zamanımız olacakBen henüz ne yesem diye düşünmedim.
Afiyet olsun canım bende protein ağırlıklı besleniyorum iyi kilo verdiriyorben de 21 günlüğe başlamıştım 8. günde bozdum ya ilk 3 gün çok zorladı sonra gerçekten canım çekmez oldu.
dedim nasıl olsa alıltım şekersizliğe artık kkntrol ederim 21 güne gerek yok dedimama ipin ucu kaçtı yolda..
bugün sadece sebze ve protein alıyorum annemin bahçesinde yok yok çok seviyorum.. kendi evimde marketten almaya çekindiğim için sebze yiyemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?