- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.681
Benim 10. günüm.Daha 1 haftamız geçti düşünmek için çoook zamanımız olacak
Az kalmış 21. günde kaç kg olacağız acabaBenim 10. günüm.
Canım profilindeki yazı eski malesef. Şimdi 78 kılıyım.insulin direnci ve şekerden ötürü zor kilo veriyorum. Evde de spor yapalirsin cnm inan çok zevkli oluyor.Az kalmış 21. günde kaç kg olacağız acabaSenin çok az kilon kalmış 4 kiloyu 1 aya kalmaz verirsin diye düşünüyorum birde çok güzel spor yapıyorsun. Ben o kadar spor yapsam haftada 3 kilo verirdim zaten bünye hızlı veriyor ama işte benimde huyum spor salonu olmadan kendimi motive edemiyorum biraz salgının dinmesini bekliyorum haftaya başlarım belki yakın bir yere
Şuan evde yapıyorum mecburen ama benim en güzel motive olduğum zaman kulaklık takıp müzik dinlerken spor salonlarında hani bayanların olduğu fitness odaları oluyor işte o odalarda yere fittnes padı serip üstünde bol bol sıkılaştırıcı hareket yapmak. Evde aynı havaya giremiyorum bilmiyorum yıllardan beri spor salonlarına gidiyorum belki de o yüzden böyle. :) Ben öyle çok kardiyo yapan birisi değilim koşu bisiklet vs. Spor salonlarında zamanımın çoğu minderde egzersiz yapmakla geçiyor.Canım profilindeki yazı eski malesef. Şimdi 78 kılıyım.insulin direnci ve şekerden ötürü zor kilo veriyorum. Evde de spor yapalirsin cnm inan çok zevkli oluyor.
Temizlikle boğuşuyom bugün
Aaa sevgicim lütfen takılma reegli bir bitecek 1 2 kg düşecek inşallah ama diyeti bozarsan mevcut kilo kalıcı olur bunları sende biliyorsun aynen devam canımBen hala regl olmadımşişkinliği + kilo göstermesi cabası bütün motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca.. olacak gibi hissediyorum ama hala yok
En?
Canım şeker orucunda paketli gıda yok diye biliyorum amanormalde almıyorum form kraker alışkanlığım yok ama eşim almış duruyordu dolapta. Öğlen ne yesem diye bakınırken gördüm yanına birkaç kaşık yoğurt 4 minik kayısı ile götürdüm. Vallahi çok iyi geldi sanırım en son 20 gün önce falan kraker yemiştimTadı çok hoş ekşimsi böyle tavsiye ederim kızlar
Eki Görüntüle 2643967
Ay öyle miii yedim vallahi amanın çok pişmanım şuanCanım şeker orucunda paketli gıda yok diye biliyorum amabirsevgi daha iyi bilir
Bilmiyorum canim belki bu değildir, sevgi gelsin bakalım ne diyecek . Ayrıca çok güzel vermişsin maşallah, telafi edersin senAy öyle miii yedim vallahi amanın çok pişmanım şuan
Kabak güzel olur rendelersin çevirirsin üstüne yoğurt baharat nefisss. Hem de ödem atıcı tartıya yakın kilo vermiş olursunKizlar yenice kalktımaralarda uyanmak durumunda kaldım ama geri yatınca uyumuşum hep
Yemeğim yok, köfte yapacaktım ama geç olur. Eşime melemen yapacağım, kendime de ya çorba ya kabak yaparim
Proteini yüksek tutuyorum günden güne gidiyor canım çok hareket de etmiyorum günlük yürüyüş birkaç da evde hareket.Bilmiyorum canim belki bu değildir, sevgi gelsin bakalım ne diyecek . Ayrıca çok güzel vermişsin maşallah, telafi edersin senyaş kaçtı bu arada
Evde hareketli müzik açıp oyna hiçbir şey yapamiyorsan
Ama cuma tartısını etkileyecegim böyle giderseAaa sevgicim lütfen takılma reegli bir bitecek 1 2 kg düşecek inşallah ama diyeti bozarsan mevcut kilo kalıcı olur bunları sende biliyorsun aynen devam canım
Evet paketli yoktu canimCanım şeker orucunda paketli gıda yok diye biliyorum amabirsevgi daha iyi bilir
Ama bu çok çok masum kalıyor diğer paketlilerin yanında. O yüzden bozmuş gibi hissetmeBilmiyorum canim belki bu değildir, sevgi gelsin bakalım ne diyecek . Ayrıca çok güzel vermişsin maşallah, telafi edersin senyaş kaçtı bu arada
Evde hareketli müzik açıp oyna hiçbir şey yapamiyorsan
Bir daha yemem canım yasaksa normal diyet bisküvilere göre daha düşüktü kalorisi birde arkasına baktım içinde hep kepek çavdar vs vs tahıl ürünleri vardı. Yulaf niyetine yedim yani elimin altına o geldi o an. İyi bari bozmadığına çok sevindimmmAma cuma tartısını etkileyecegim böyle giderseolmadı bildirimsiz yazarsın bana. Kötü etkilemek istemiyorum takimi
Evet paketli yoktu canim
Ama bu çok çok masum kalıyor diğer paketlilerin yanında. O yüzden bozmuş gibi hissetmeEceZ
Evet bu baya hafif, diyet listelerinde bile yazılıyor da işte paketli gıda olduğu için şekersiz günlerde önerilmiyor yoksa aşırı kalori aldırıp bozacağından değil, için rahat olsunBir daha yemem canım yasaksa normal diyet bisküvilere göre daha düşüktü kalorisi birde arkasına baktım içinde hep kepek çavdar vs vs tahıl ürünleri vardı. Yulaf niyetine yedim yani elimin altına o geldi o an. İyi bari bozmadığına çok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?