Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında süzüp olabilir, içerken ağzıma gelmesinden hoslanmadimyine de yesilcaya döneyim ben
Dukan birası nasıl oluyor? Birkaç kere yazdığınızı gördüm listelerde falan. Hiç bilmiyorum. Ödem falan mı atıyor?
Canım yaeim litre kaynamış suda iki tatlı kaşığı yeşil çayı demleyip süzdükten sonra üzerine yarım limon ve bir soda ekleyip gün içinde içiyorsun.ben daha icemedim bugün,yeni kalkınca
Ben hala regl olmadım şişkinliği + kilo göstermesi cabası bütün motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca.. olacak gibi hissediyorum ama hala yok
Canım, o gün öğleye kadar yemez icmezsin artı gelmezsin, umutluyum ben senden
Proteini yüksek tutuyorum günden güne gidiyor canım çok hareket de etmiyorum günlük yürüyüş birkaç da evde hareket.

30 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın
33 metabolizmam çok iyi maşallah
Bence de çok masum hele yakında yedikleriyle kabul edilebilir bence de

Normalde meyve çok tüketmiyorum da eşim sağolsun yoldan geçen arabadan 4 kilo kayısı almış eve getirmiş her yerimiz kayısı oldu gece yataktan falan kayısı çıkacak artık

bozulmadan onları bitirmeye çalışıyorum o nedenle her gün yiyorum işte ne yapayım

Ama cuma tartısını etkileyecegim böyle giderse olmadı bildirimsiz yazarsın bana. Kötü etkilemek istemiyorum takimi
Öyle şey olabilir mi canım yarışma kurallarına aykırı zaten sen bol su iç cumadanda biraz tartı öncesi hareket et ödemse birazı gidiyor sonuçta seninki artık biraz hastalık gibi oldu o yüzden Artıda olsa yapacak birşeyiimiz yok
Diğer arkadaşlar artı gelmezse ortalamayı toparlariz el birliği ile

Perşembe detoks cuma spor yapar öyle tartılırım artık olduğu kadar

Ama şey tam çavdarlı kepekli bisküvi ekşi mayalı filan. Protein ve lif kaynağı diye geçiyor yağı da çok az. Yulaf ezmesi gibi bişi işte
Bence birşey olmaz onlarada aldatmaca diyorlar o yüzden sanırım yasak normalde olsun kendinş çok zora sokma devam edemez bıkarsın sonra afiyet olsun

Bugün biraz temizlik bahçe işlerim vardı kızlar giremedim pek kaçırdıgım paylaşımlar olmuştur kusura bakmayın
Akşamda yeğenimin ödevler var ben yine yoruluyorm burda da ya cidden huzur nerde ne zaman acaba

sabah
2 pohaça

öğlen
1 küçük kase kepekli makarna

akşam
6 7 yk pirinç pilavı
4 yk kavurma
3 yk mantı
2 dilim karpuz

üzerine 1 küçük dilim revani
öğlen
sütlaç

En iyi kendini sen bilirsin ben diğer arkadaşlarında yeme alışkanlığını az çok çözdüm ama senin hakkında pek bilgim yok tabi yani bu menülerle dediğin gibi eksi gelebilecek misin merak ediyorm ama eksi gelsen bile takımdaki herkes irade savaşı verirken bunları okumaları bile beni üzer o yüzden bugünden itibaren güzel menüler ve sporlar bekliyorm senden canım ✌

Canım bitirmeye uğraşma üzerini geçecek kadar su koyup kaynat.kaybayinca damak tadınıza göre az şeker ekleyip(eşin baksın tadına) blenderle ez.ister sicakken kavanoza istersen soğuyunca buzluğa köy.ben gecenn yaz yaaptim ramazanda ictik
zıplar nasıl gidiyo zıplıyonuz muuu
DHA hiç ziplamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…