- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.701
Aslında süzüp olabilir, içerken ağzıma gelmesinden hoslanmadimCanım bence dereotunu çıkar nasıl yaptın bilmiyorumda normalde ben maydanozdan nefret ederim
1 limonu soydu 14-15 dal maydanozu 1 bardak suyla robottan iyice geçirdim süzdüm maydanoz sevmedigim icinde poşetle içtim hatta bi süre sonra tadına bile alışabildim
Bide soyle bisey var ben cok karıştırmakta uygun görmüyorum gecen bi karışım gordum
Elma kivi ıspanak yaprağı bi dolu sey insanin midesi ne kadar alır cok merak ediyorum o detoxlarin tarifini veren kendi iciyormu
Geçen bi arkadaşım yine öyle bisey yapmış yüzünde egzama gibi yaralar cikmis o kadar cok sey karıştırmış ki hangisinin allerji yaptığını bilmiyor
Canım yaeim litre kaynamış suda iki tatlı kaşığı yeşil çayı demleyip süzdükten sonra üzerine yarım limon ve bir soda ekleyip gün içinde içiyorsun.ben daha icemedim bugün,yeni kalkıncaDukan birası nasıl oluyor? Birkaç kere yazdığınızı gördüm listelerde falan. Hiç bilmiyorum. Ödem falan mı atıyor?
Canım, o gün öğleye kadar yemez icmezsin artı gelmezsin, umutluyum ben sendenBen hala regl olmadımşişkinliği + kilo göstermesi cabası bütün motivasyonumu kaybediyorum böyle olunca.. olacak gibi hissediyorum ama hala yok
33Proteini yüksek tutuyorum günden güne gidiyor canım çok hareket de etmiyorum günlük yürüyüş birkaç da evde hareket.
30 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın
Bence de çok masum hele yakında yedikleriyle kabul edilebilir bence deAma cuma tartısını etkileyecegim böyle giderseolmadı bildirimsiz yazarsın bana. Kötü etkilemek istemiyorum takimi
Evet paketli yoktu canim
Ama bu çok çok masum kalıyor diğer paketlilerin yanında. O yüzden bozmuş gibi hissetmeEceZ
3 yaş varmış aramızda kardeş sayılırız33metabolizmam çok iyi maşallah
Öyle şey olabilir mi canım yarışma kurallarına aykırı zaten sen bol su iç cumadanda biraz tartı öncesi hareket et ödemse birazı gidiyor sonuçta seninki artık biraz hastalık gibi oldu o yüzden Artıda olsa yapacak birşeyiimiz yokAma cuma tartısını etkileyecegim böyle giderseolmadı bildirimsiz yazarsın bana. Kötü etkilemek istemiyorum takimi
Bende ütü yapıyorum ne tevafukEn?
En enli?
En tembel?
En....
Ütü yapıyom, cardio ağrısı cekiyom,ödem tutuyom
Aslında süzüp olabilir, içerken ağzıma gelmesinden hoslanmadimyine de yesilcaya döneyim ben
Canım yaeim litre kaynamış suda iki tatlı kaşığı yeşil çayı demleyip süzdükten sonra üzerine yarım limon ve bir soda ekleyip gün içinde içiyorsun.ben daha icemedim bugün,yeni kalkınca
Canım, o gün öğleye kadar yemez icmezsin artı gelmezsin, umutluyum ben senden
33metabolizmam çok iyi maşallah
Bence de çok masum hele yakında yedikleriyle kabul edilebilir bence de
Perşembe detoks cuma spor yapar öyle tartılırım artık olduğu kadarÖyle şey olabilir mi canım yarışma kurallarına aykırı zaten sen bol su iç cumadanda biraz tartı öncesi hareket et ödemse birazı gidiyor sonuçta seninki artık biraz hastalık gibi oldu o yüzden Artıda olsa yapacak birşeyiimiz yok
Diğer arkadaşlar artı gelmezse ortalamayı toparlariz el birliği ile
Lapa yapın lapaaaa ah sakalımız yok ki sözümüz dinlensinPerşembe detoks cuma spor yapar öyle tartılırım artık olduğu kadar
Bence birşey olmaz onlarada aldatmaca diyorlar o yüzden sanırım yasak normalde olsun kendinş çok zora sokma devam edemez bıkarsın sonra afiyet olsunAma şey tam çavdarlı kepekli bisküvi ekşi mayalı filan. Protein ve lif kaynağı diye geçiyor yağı da çok az. Yulaf ezmesi gibi bişi işte
Ay evet yaaaaLapa yapın lapaaaa ah sakalımız yok ki sözümüz dinlensin
sabah
2 pohaça
öğlen
1 küçük kase kepekli makarna
akşam
6 7 yk pirinç pilavı
4 yk kavurma
3 yk mantı
2 dilim karpuz
üzerine 1 küçük dilim revani
öğlen
sütlaç
Ben sadece sabah bir tur zıpladım yarışma dışı artık birde akşam zıplarım işler çok çünküzıplar nasıl gidiyozıplıyonuz muuu
Canım bitirmeye uğraşma üzerini geçecek kadar su koyup kaynat.kaybayinca damak tadınıza göre az şeker ekleyip(eşin baksın tadınaNormalde meyve çok tüketmiyorum da eşim sağolsun yoldan geçen arabadan 4 kilo kayısı almış eve getirmişher yerimiz kayısı oldu gece yataktan falan kayısı çıkacak artık
bozulmadan onları bitirmeye çalışıyorum o nedenle her gün yiyorum işte ne yapayım
DHA hiç ziplamadimzıplar nasıl gidiyozıplıyonuz muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?