- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.721
Zıplamaya çalışıyorum ama basim ağrıyor bugün zıpladıkça kafam zonkluyor. Baş ağrımin geçmesini bekliyorum. Spor puanları ne alemde ona göre spor yapacağım
Zorlama ağrıyorsa başka spor yap yada canım :)Zıplamaya çalışıyorum ama basim ağrıyor bugün zıpladıkça kafam zonkluyor. Baş ağrımin geçmesini bekliyorum. Spor puanları ne alemde ona göre spor yapacağım
22 00 ye kadar zıplarsın ya 1.olmayıverDHA hiç ziplamadim
tabiki kaptanEn iyi kendini sen bilirsin ben diğer arkadaşlarında yeme alışkanlığını az çok çözdüm ama senin hakkında pek bilgim yok tabiyani bu menülerle dediğin gibi eksi gelebilecek misin merak ediyorm ama eksi gelsen bile takımdaki herkes irade savaşı verirken bunları okumaları bile beni üzer o yüzden bugünden itibaren güzel menüler ve sporlar bekliyorm senden canım ✌
Tmamdır canım.tabiki kaptan
bu iki günüm hep yolda geçti biliyorsun.. yola çıkmadan 2 3 gün önce kaloriyi epey kısmıştım zaten telafisini önceden yapmak maksadıyla. bugün gayet iyiydi zaten bundan sonra da böyle inşAllah..
yolda ve yatılı misafirken onu bunu yiyemem diyemedim ne başkasına ne de kendime
Başka yapacağım zaten. Ağrı geçerse zıplarımda daha vakit varZorlama ağrıyorsa başka spor yap yada canım :)
Dünkü sporları ekleyemedim henüz 1500 gibi bir fark var
vandan konyaya geldik yol üstünde bi gece kaldık derken 2 gün sürdü bebişleTmamdır canım.
Nereden nereye gittiniz siz öyle
Daha normal kiloma 100 g var inşallah o da gidecek şükür kurtuluyorum
Sen son saat başlayıp yine milleti gçersinBaşka yapacağım zaten. Ağrı geçerse zıplarımda daha vakit var
Ben bugün 100 gr eksi gördüm
Of offf neyse geçmiş olsunvandan konyaya geldik yol üstünde bi gece kaldık derken 2 gün sürdü bebişle
Aa ödem atmaya mı yarıyor? Yoksa kilo vermeye de yardımcı mı? Bugün geçti artık ama yarın denerim olmazsa.Aslında süzüp olabilir, içerken ağzıma gelmesinden hoslanmadimyine de yesilcaya döneyim ben
Canım yaeim litre kaynamış suda iki tatlı kaşığı yeşil çayı demleyip süzdükten sonra üzerine yarım limon ve bir soda ekleyip gün içinde içiyorsun.ben daha icemedim bugün,yeni kalkınca
Canım, o gün öğleye kadar yemez icmezsin artı gelmezsin, umutluyum ben senden
33metabolizmam çok iyi maşallah
Bence de çok masum hele yakında yedikleriyle kabul edilebilir bence de
Yarın 100Ben bugün 100 gr eksi gördümeski zamanlardaki gibi
Ben ipi ve adımı aralıksız yapmaya çalışıyorum bilerek harekette süreklilik olsun diye ip atlarken bi nevi kardio oluyor işte arka arkaya parca parca yapmıyorum. Hangisi doğru bilmiyorum ama.Sen son saat başlayıp yine milleti gçersin
Asıl amacı ödem ama yağ yaktığını söyleyenler de var limondan ötürü sanırımAa ödem atmaya mı yarıyor? Yoksa kilo vermeye de yardımcı mı? Bugün geçti artık ama yarın denerim olmazsa.
500 hedef ama bakalımYarın 100
Cuma 100 gelse eksi 300 iyidir
İyi bari canım bir piknik pahalıya mal oldu
Tek seferde kaç zıplıyorsun meselaBen ipi ve adımı aralıksız yapmaya çalışıyorum bilerek harekette süreklilik olsun diye ip atlarken bi nevi kardio oluyor işte arka arkaya parca parca yapmıyorum. Hangisi doğru bilmiyorum ama.
Yaparsın senn haydi inşallah ben ne durumdayım bilmiyorum her yanım ağrıyor bugünde iyice spor yapayım yarın dinlence ö500 hedef ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?