- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.741
100 atlıyorum 10 saniye dinleniyorum yine 100 atlıyorum. Ilerledikce yoruldukça araları 15 sn 20 sn artırıyorum .Tek seferde kaç zıplıyorsun mesela
Kalbini çok zorlama cardiyoda nabzı önce çıkarıp sonra düşürücksin yani arada dinlen bence
Bende bugün dışarı çıktım parkta çocuklar oynadi bizde arkadaşlarla oturduk. Biseyler yapmışlardı çay falanda götürdük. Bu diyorum pikniği ne biliyor.Kız ben onu @Calypso95 yazdı sandım Piknik diyorum
Yarın erkenden yapsam olacak sporu ama hep gece yapıyorum. Benimde her yerim agriyor.Yaparsın senn haydi inşallah ben ne durumdayım bilmiyorum her yanım ağrıyor bugünde iyice spor yapayım yarın dinlence ö
Komposto oluyor böyle değil miCanım bitirmeye uğraşma üzerini geçecek kadar su koyup kaynat.kaybayinca damak tadınıza göre az şeker ekleyip(eşin baksın tadına) blenderle ez.ister sicakken kavanoza istersen soğuyunca buzluğa köy.ben gecenn yaz yaaptim ramazanda ictik
DHA hiç ziplamadim
ben de şimdi atlıyorum en fazla 20 atlayabiliyorum100 atlıyorum 10 saniye dinleniyorum yine 100 atlıyorum. Ilerledikce yoruldukça araları 15 sn 20 sn artırıyorum .
Olur yavaş yavaş ben ilk başladığımda 100 er 100 er yapıyordm maşallah geçen 700 yaptım tek seferde30 oldu
Dikkatlerden kaçmamışşşşSALATALIK
Ilk başlarda bende öyleydim günde 200 zor geliyordu. Atladıkça alışıyorsun.millet 300 500 700 lük setler yapıyorben de şimdi atlıyorum en fazla 20 atlayabiliyorum
Aaa hoşgeldiniz Konyamızavandan konyaya geldik yol üstünde bi gece kaldık derken 2 gün sürdü bebişle
Ayy deneyeyim o zaman ama evde açık yeşil çay yok. Neyse yarın alırım onu da.Asıl amacı ödem ama yağ yaktığını söyleyenler de var limondan ötürü sanırım
Soğuk soğuk ben çok severim
yani hiç durmadan ipi böyle atlayabiliyor musunuz valla helal olsunOlur yavaş yavaş ben ilk başladığımda 100 er 100 er yapıyordm maşallah geçen 700 yaptım tek seferde
Aramızdapawlover var 1000 yapan
hoş buldum ben zaten KonyalıyımAaa hoşgeldiniz Konyamıza
Aaa süperr.. Bende konyalıyımmhoş buldum ben zaten Konyalıyım
İp değil canım ben trambolinde zıplıyorumyani hiç durmadan ipi böyle atlayabiliyor musunuz valla helal olsun
yani hiç durmadan ipi böyle atlayabiliyor musunuz valla helal olsun
Hoca soda mı ısmarladıKızlar sporum bitti hoca soda ısmarladı şimdi soda içiyorum salonun kapısında aklıma nuri alço geldi.Bu arada salonda giyindiğim spor ayakkabılarımı evde unutmuşum parmaklarım üstüste bindi resmen ayaklarım uyuştu. Şimdi garibim ben salon kapısında ablamı bekliyorum benim ayakkabıları getirecek ki ben eve gideyim o da sporunu yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?