Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet yerde denedim ayağım çok çabuk ağrıyo trambolin esnediği için sert inmiyosun daha geç yoruluyo ayak bence

Süpersin özlem yaaa görselinle menülerinle sporunla hepimize örnek olsun insallah

Ben 2 günde bir tartılıyorum takıntım var o konuda eğer kilom aynı ya da fazlaysa söylemiyorum size eksilince söylüyorum

Ece şu İzmir’den bi döneyim senin menüleri talan edeceğim. Ne yediysen onları kendime menü yapacağım vallasüpersin

Ben 2 günde bir tartılıyorum takıntım var o konuda eğer kilom aynı ya da fazlaysa söylemiyorum size eksilince söylüyorum
Sen yine iyisin iki güne bir çok normal geliyor bana. Ben hergün kac defa tartıldığımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ece şu İzmir’den bi döneyim senin menüleri talan edeceğim. Ne yediysen onları kendime menü yapacağım vallasüpersin
Bende evime geçince o niyetteyim adaşım çaktırma
Özel bir formülü yok gerçekten sadece protein ağırlıklı besleniyorum günlük 40 gram ve üzeri protein alıyorum. Ekmek hiç tüketmedim başladığımdan beri bir tek bugün çavdarlı form yedim işte o kadar. Bol su aç karnına yeşil çay bir de akşam 9dan sonra hiç birşey yemiyorum dayanamazsam sütlü kahve anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…