- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.761
Poşet varsa o da olur 1 lt suya 2 poşetAyy deneyeyim o zaman ama evde açık yeşil çay yok. Neyse yarın alırım onu da.İçilsin bakalım Dukan birası... Tadı güzeldir umarım.
He tmm canım bende öyle yapıyorum 300 atlayıp bir iki nefesleniyorum100 atlıyorum 10 saniye dinleniyorum yine 100 atlıyorum. Ilerledikce yoruldukça araları 15 sn 20 sn artırıyorum .
Tabi ya gençsiniz atlayın çok çokHe tmm canım bende öyle yapıyorum 300 atlayıp bir iki nefesleniyorum
Genciz tabi ne sandın cicimTabi ya gençsiniz atlayın çok çok
Evet yerde denedim ayağım çok çabuk ağrıyo trambolin esnediği için sert inmiyosun daha geç yoruluyo ayak bencepawlover trambolin de zıplıyor yerrde zıplamaya göre daha rahattır sanırım
Ben ilk 25 le başladım sonra 50 sonra 100 şimdi 300 yapıyorum
Sende fark etmeden bir bakmışsın sayılar artıyor düzenli devam et gerçi bu ekipte oldugun sürece Challenge günlerinden dolayı düzenli atlamış oluyorsun o ayrı
Evet kahve kalmamış soda ısmarlıyayım dediHoca soda mı ısmarladı
Baksennnn
Sakatlık riskinde az benim bilek bir noktadan sonra baya ağrıyorEvet yerde denedim ayağım çok çabuk ağrıyo trambolin esnediği için sert inmiyosun daha geç yoruluyo ayak bence
Atlayın atlayın azıcık da benle bölüşün sayılarıGenciz tabi ne sandın cicim
Atlayın atlayın azıcık da benle bölüşün sayıları
Menüm;
11:30
Eki Görüntüle 2644058
15:00
1 dilim kavun
Yarım dilim karpuz
19:30
Eki Görüntüle 2644059
2,5 L su
3 türk kahvesi
1 maden suyu
Spor;
Sabah 54 dakika hızlı tempoda yürüyüş-koşu(interval cardio)
Öğleden sonrada 40 dk sahilde normal tempoda yürüyüş
20 dk dans
50 dk Didem Fitness videosu ( 25 dakikası 5 kg dambil ile)
ŞEKERSİZ 10.GÜN
Ben 2 günde bir tartılıyorum takıntım var o konudaeğer kilom aynı ya da fazlaysa söylemiyorum size eksilince söylüyorum
Bende evime geçince o niyetteyim adaşım çaktırmaEce şu İzmir’den bi döneyim senin menüleri talan edeceğim. Ne yediysen onları kendime menü yapacağım vallasüpersin
Sağolasın canım hem kendime hem buraya elimden geldiği kadar faydalı olmaya çalışıyorum.Süpersin özlem yaaagörselinle menülerinle sporunla hepimize örnek olsun insallah
Sen yine iyisin iki güne bir çok normal geliyor bana. Ben hergün kac defa tartıldığımı bilmiyorum.Ben 2 günde bir tartılıyorum takıntım var o konudaeğer kilom aynı ya da fazlaysa söylemiyorum size eksilince söylüyorum
O var. Deneyeceğim. İnşallah cuma için işe yarar.Poşet varsa o da olur 1 lt suya 2 poşet
Ece şu İzmir’den bi döneyim senin menüleri talan edeceğim. Ne yediysen onları kendime menü yapacağım vallasüpersin
Özel bir formülü yok gerçektenBende evime geçince o niyetteyim adaşım çaktırma
Yok kuzum koca adam art niyet aramıyorum en iyi müşterisiyim ondanHmmm bayan mı
Sen İzmir de misin pamukcuğumEce şu İzmir’den bi döneyim senin menüleri talan edeceğim. Ne yediysen onları kendime menü yapacağım vallasüpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?