- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.781
Tamam bebeğimGünaydın canım
Ammaaa menüleri unutma özellik istiyorum bakacağım
Sen sağol canım bence kesinlikle faydası oluyor ben görünce kıskanıp gaza geliyorumSağolasın canım hem kendime hem buraya elimden geldiği kadar faydalı olmaya çalışıyorum.
Tamam bebeğim
Merak etme ben her turlu detoxu diyeti deniyicem onuda denerim bi araLapa yapın lapaaaa ah sakalımız yok ki sözümüz dinlensin
İstanbulda ama kayınvalidesi İzmir'de oraya gidecekSen İzmir de misin pamukcuğum
Bende bi ara menülerimi paylaşayım dedim ama sonra dedim ya bi tanidigim görürse kendimi ifşa ederimMenüm;
11:30
Eki Görüntüle 2644058
15:00
1 dilim kavun
Yarım dilim karpuz
19:30
Eki Görüntüle 2644059
2,5 L su
3 türk kahvesi
1 maden suyu
Spor;
Sabah 54 dakika hızlı tempoda yürüyüş-koşu(interval cardio)
Öğleden sonrada 40 dk sahilde normal tempoda yürüyüş
20 dk dans
50 dk Didem Fitness videosu ( 25 dakikası 5 kg dambil ile)
ŞEKERSİZ 10.GÜN
Yaaaaaaa koptumBende bi ara menülerimi paylaşayım dedim ama sonra dedim ya bi tanidigim görürse kendimi ifşa ederim
sanki tabaklar bize özel uretim
Bendeİstanbulda ama kayınvalidesi İzmir'de oraya gidecek
Kiz vallaha ciddi ciddi boyle düşünüyordum ya tabaklarını görürlerse ben olduğumu anlarlarsa sonucta aktif bdv kullanicisiyim onuda bi yana birak devlet sırrı gibi sakladığım kilomu öğrenirlerYaaaaaaa koptumhele masayı görürse
Deme ya haydi bastır o haldeDaha normal kiloma 100 g var inşallah o da gidecek şükür kurtuluyorum
Hala olmadım canım Yaa şişkinlik devam ediyor lahana nerden bulabilirim acaba yarın Bi market market dolaşalım. İlk defa bu kadar gecikti deliricemCeylansnn spor etki ettiği şişkinliğe lahana içtin mi sen regli olmadıysan iç mutlaka çok iyi söktürücü
Gizli birşey yapmıyoruz ki cnm.Bende bi ara menülerimi paylaşayım dedim ama sonra dedim ya bi tanidigim görürse kendimi ifşa ederim
sanki tabaklar bize özel uretim
Bak canım mutlaka cidden ben içince günüm yakın ise hemen erkenden getiriyor birde yoğun oluyor çabuk raahtlatır seniHala olmadım canım Yaa şişkinlik devam ediyor lahana nerden bulabilirim acaba yarın Bi market market dolaşalım. İlk defa bu kadar gecikti deliricem
Her türk kadını en az bir kere diyet yapmıştır demiGizli birşey yapmıyoruz ki cnm.
Bdv varsa öyle düşünmen normal olabilir.Kiz vallaha ciddi ciddi boyle düşünüyordum ya tabaklarını görürlerse ben olduğumu anlarlarsa sonucta aktif bdv kullanicisiyim onuda bi yana birak devlet sırrı gibi sakladığım kilomu öğrenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?