Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heeee gidin birlikte spor yapın zira balpamuk un İzmir'i beni çok korkutuyor
Gelsin koşturalım onunla bu arada kızlar ya benim tartı bozuk aylardır bozuk tartıya tartılıyorum ya da salondaki tartı bozuk hoca salondaki doğru dedi ama inanmak istemiyorum salonda 70.5 kg çıktım eğer öyleyse ben kaç kiloydum en başında kafamda deli sorular var

Senin tartı kac canim kaç eksik yada fazla gosteriyor

balpamuk Esraaaaaa Dukan Ekspress yapmayı düşünüyor musun?

Ooo ben neler düşünüyorum da önümde bir 10 günüm var işte. 10 gün sonra evdeyim. İşin kötüsü tatil boyunca regl olacak olmam Yaa ama çaktırmıyorum da kızlar karnım balon gibi balon....Az önce kızım mum duruşunu yapmaya çalışırken bacaklarını tam olarak düz kaldıramadı. Dur ben sana göstereyim bana bak dedim kendim yaptım hareketi. Bacaklarım dümdüz havada göbüşüm resmen bana doğru sarkıyordu ki hiç göbeğim falan olmamıştır hayatım boyunca Regl oldum olacağım ama patlamadan olsam inşallah!

E bu da işte dukan’ın az kalorili hali aslında. 0zlem bak bize de iyi gelen bu diyet türü işte. Cherry Mom daha önce dukan yaptın mı bilmiyorum ama dukan benim hayatımın diyeti hep söylerim. Müthiş güzel şekillenerek kilo veriyor insan. Bana çok iyi gelmişti. Cildim, saçlarım bile parlamıştı ve hızla uzamıştı ki ben o düzeni bir bozdum bir daha uzun süreli adapte olamadım. Ne azimle yapmıştım klasik dukanı. Çokta keyifli bir diyetti ve asla aç kalmıyordum da

Son düzenleme:
Hayır henüz değilim Ceylan’cım. Yarın yola çıkıyoruz geleceğiz. 10 gün kalacağız.
Yaa 10 günde dönülebiliniyo muymuş? Bizde gidicez de annem 14 gün kuralı var dedi araştırdım bulamıyorum da bilgi

Kiz vallaha ciddi ciddi boyle düşünüyordum ya tabaklarını görürlerse ben olduğumu anlarlarsa sonucta aktif bdv kullanicisiyim onuda bi yana birak devlet sırrı gibi sakladığım kilomu öğrenirler

terliklikedim çok tatlısın çok güldürdün beni BDV’ye bir bakayım yahu bu kadar konuştunuz, ne dertlerin var senin? Belki faydamız dokunur. Ama en önemlisi kilonu öğrenmesinler tabii!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…