- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.801
Gelsin koşturalım onunla bu arada kızlar ya benim tartı bozuk aylardır bozuk tartıya tartılıyorum ya da salondaki tartı bozuk hoca salondaki doğru dedi ama inanmak istemiyorum salonda 70.5 kg çıktım eğer öyleyse ben kaç kiloydum en başında kafamda deli sorular var
Ayy keşke öyle olsa ablam hiç yapmadı yapsın diye dua eder oldum halimi anlasın diye ama yok kız 50 yaşında ama hiç diyet ne bilmiyorHer türk kadını en az bir kere diyet yapmıştır demi
Evet ya çok zorladı beni aslında normalde de yiyordum ama mangal falan baya yedim o yüzden oldu. Cumaya eksi olur ama az bi eksi olur sanırımDeme ya haydi bastır o halde4dilim ekmek olunca tabi
Bende evime geçince o niyetteyim adaşım çaktırma
Senin tartı kac canim kaç eksik yada fazla gosteriyorGelsin koşturalım onunla bu arada kızlar ya benim tartı bozuk aylardır bozuk tartıya tartılıyorum ya da salondaki tartı bozuk hoca salondaki doğru dedi ama inanmak istemiyorum salonda 70.5 kg çıktım eğer öyleyse ben kaç kiloydum en başında kafamda deli sorular var
Bev onemli tabi bazen psikologa konusamayacaklarimi yazıyorumBdv varsa öyle düşünmen normal olabilir.
Sağolasın canım hem kendime hem buraya elimden geldiği kadar faydalı olmaya çalışıyorum.
Benim tartı 66.8 canım en başından beri benimki bozukmuş hocanın dediğine göreSenin tartı kac canim kaç eksik yada fazla gosteriyor
Özel bir formülü yok gerçektensadece protein ağırlıklı besleniyorum günlük 40 gram ve üzeri protein alıyorum. Ekmek hiç tüketmedim başladığımdan beri bir tek bugün çavdarlı form yedim işte o kadar. Bol su aç karnına yeşil çay bir de akşam 9dan sonra hiç birşey yemiyorum dayanamazsam sütlü kahve anca.
Tamam cnm ekspress için seni beklicem o zaman.Özlem dönüşte hem dukan express yapalım hem de sen beni biraz ittir spor konusunda arkadaşım.
Fark o kadar çok yani canımBenim tartı 66.8 canım en başından beri benimki bozukmuş hocanın dediğine göre
Sen İzmir de misin pamukcuğum
Yaa 10 günde dönülebiliniyo muymuş? Bizde gidicez de annem 14 gün kuralı var dedi araştırdım bulamıyorum da bilgiHayır henüz değilim Ceylan’cım. Yarın yola çıkıyoruz geleceğiz. 10 gün kalacağız.
Onun cevabını bende çok merak ediyorm eğer öğrenirsen bana yazar mısın canımYaa 10 günde dönülebiliniyo muymuş? Bizde gidicez de annem 14 gün kuralı var dedi araştırdım bulamıyorum da bilgi
Kiz vallaha ciddi ciddi boyle düşünüyordum ya tabaklarını görürlerse ben olduğumu anlarlarsa sonucta aktif bdv kullanicisiyim onuda bi yana birak devlet sırrı gibi sakladığım kilomu öğrenirler
Bulamazsam yarın kaymakamlığı aricam haber ederimmOnun cevabını bende çok merak ediyorm eğer öğrenirsen bana yazar mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?