Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heeee gidin birlikte spor yapın zira balpamuk un İzmir'i beni çok korkutuyor

İnan bana beni İzmir şu regl dönemi kadar korkutmuyor emniscim Ben regl haftasında hep fazla çıkıyorum maalesef yaa.Reglin 3-4. Gününden sonra da pofff diye sönüyorum birden 2 kg falan düşüyor. Ay kendimi biliyorum onun için bu hafta cidden bende tedirginim birde yol var iyice ödem Çok kötü denk geldi. Sonraki hafta birden düşeceğim biliyorum.

Hahahahah Ceylan seni seçebilirim Karşıyaka favorim Bir ara oralarda çok ev baktım kafama koymuştum taşınmayı ama kısmet değilmiş
Bu tarafa gelirsen haberim olsun tatlım tanışmayı isterim. Virüs te bir sarılalım sıkısıkı

Yaa 10 günde dönülebiliniyo muymuş? Bizde gidicez de annem 14 gün kuralı var dedi araştırdım bulamıyorum da bilgi

Aaa öyle bir şey mi var yahu? Öfff çok sıktı bu işler beni. 4 gün daha fazla kalmak istemem yaaaBirde eşim iznini ona göre ayarladı o nasıl olacak. Bir konuşayım.

Canım üzülme demekki başladığında daha kiloluymuşsun tartı yanlış bile olsa verdiğin kilo aynı. Yapacak bişey yok yani
Evet kuzum ya şubattaki 77 kilomu düşünemiyorum o zaman sanırım 81 82 falanmışım gözünü sevdiğimin tartısı bana gaz vermek için eksik tartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…