- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.821
Aa ne az olmuş katılım3 Haziran zıpzıpsonuçları
Calypso95 6000 zıpzıp ile 1. Oluyor
C Cagrihilal1 cim veTempus 5000 zıpzıp ile 2. Liği paylaşıyor ♥ ilk defa oldu bu galiba
pawlover 3000 zıpzıp ile 3. Oluyor
Cherry Mom 2700 300 zıpzıp ile pawlover a ortak olmayı kaçırıyor
Az kişi yarışmışız3 Haziran zıpzıpsonuçları
C Cagrihilal1 cim veTempus 5000 zıpzıp ile 2. Liği paylaşıyor ilk defa oldu bu galiba
3 Haziran zıpzıpsonuçları
C Cagrihilal1 cim veTempus 5000 zıpzıp ile 2. Liği paylaşıyor ♥ ilk defa oldu bu galiba
Bu tarafa gelirsen haberim olsun tatlım tanışmayı isterim. Virüs te bir sarılalım sıkısıkıHahahahah Ceylan seni seçebilirim Karşıyaka favorimBir ara oralarda çok ev baktım kafama koymuştum taşınmayı ama kısmet değilmiş
Kiz profilimi gizlemiştim hele bak açıksa söylese duzelteyimterliklikedim çok tatlısın çok güldürdün beniBDV’ye bir bakayım yahu bu kadar konuştunuz, ne dertlerin var senin? Belki faydamız dokunur. Ama en önemlisi kilonu öğrenmesinler tabii!!!
Başa sardım gibi hissediyorum kendimiFark o kadar çok yani canım
Yaa 10 günde dönülebiliniyo muymuş? Bizde gidicez de annem 14 gün kuralı var dedi araştırdım bulamıyorum da bilgi
Canım üzülme demekki başladığında daha kiloluymuşsun tartı yanlış bile olsa verdiğin kilo aynı. Yapacak bişey yok yaniBaşa sardım gibi hissediyorum kendimi
Ben de ben deBaşa sardım gibi hissediyorum kendimi
Aa ne az olmuş katılım
Az kişi yarışmışız
Evetsizeee 5. Takım pazartesi salı esip gürleyip Çarşamba Perşembe sönüyoruz ya
Evet kuzum ya şubattaki 77 kilomu düşünemiyorum o zaman sanırım 81 82 falanmışım gözünü sevdiğimin tartısı bana gaz vermek için eksik tartıyorCanım üzülme demekki başladığında daha kiloluymuşsun tartı yanlış bile olsa verdiğin kilo aynı. Yapacak bişey yok yani
Onun cevabını bende çok merak ediyorm eğer öğrenirsen bana yazar mısın canım
Bizde en baştaymışoz gibi davranırız kuzum sıkıntı yok diyete devamBen de ben de
Tabi bak 80 lerden inmişsin demek kiEvet kuzum ya şubattaki 77 kilomu düşünemiyorum o zaman sanırım 81 82 falanmışım gözünü sevdiğimin tartısı bana gaz vermek için eksik tartıyor
Hey yavrum hey bu cüsse 90 ları gördü bir kaç 10 kiloyu mu veremeyecekTabi bak 80 lerden inmişsin demek ki
Bu tarafa gelirsen haberim olsun tatlım tanışmayı isterim. Virüs te bir sarılalım sıkısıkı
Kaynanan izmirin neresinde kuzumBen çok dışarı çıkacağımızı sanmıyorum ama. Eskiden olsa İzmir’i baştan başa gezerdik. Şimdi nerdeee....
Ayyy keşke arabam olsaydı yaa ben gezdirirdim seniBen çok dışarı çıkacağımızı sanmıyorum ama. Eskiden olsa İzmir’i baştan başa gezerdik. Şimdi nerdeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?