Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy keşke arabam olsaydı yaa ben gezdirirdim seni

Sağol canım benim düşünmen yeter ama gezmek değil sorun corona Ceylan spor salonuna gidince bi rahatladın dimi corona morona kalmadı dur ben daha hazır değilim 3 ay sonra işk defa dışarı çıkıp İzmir’e geleceğim. Halen orda da evde kapalı kalacağım psikolojisini taşıyorum.

Valla unutturdu bana virüsü hıh covid 19 da neymiş ecnebilerin üretimi işler mi bize yaa

Kız uzak değil Bornova ben lazere Bornova ya gidiyorum otobandan 10 dk bile sürmüyor ama arabam yok işte inşallah senin bir dahaki gelişinde almış olurum

Canımın içi Corona olmasa ben gelip alırım seni arabayla geleceğiz zaten ama corona vaaarrr Bornova’da nereye gidiyorsun lazere, Nets’e mi?

Canımın içi Corona olmasa ben gelip alırım aeni arabayla geleceğiz zaten ama corona vaaarrr Bornova’da nereye gidiyorsun lazere, Nets’e mi?
Yok kuzum manav kuyuda gittiğim yer ostoura diye bir yer adını bile aylardır öğrenemedim folkartın orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…