- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.841
Kaynanan izmirin neresinde kuzum
Ayyy keşke arabam olsaydı yaa ben gezdirirdim seni
Kız uzak değil Bornova ben lazere Bornova ya gidiyorumBornova. Uzağız Karşıyaka’ya.
Valla unutturdu bana virüsü hıh covid 19 da neymiş ecnebilerin üretimi işler mi bize yaaSağol canım benim düşünmen yeter ama gezmek değil sorun coronaCeylan spor salonuna gidince bi rahatladın dimi corona morona kalmadı dur ben daha hazır değilim 3 ay sonra işk defa dışarı çıkıp İzmir’e geleceğim. Halen orda da evde kapalı kalacağım psikolojisini taşıyorum.
Kız uzak değil Bornova ben lazere Bornova ya gidiyorumotobandan 10 dk bile sürmüyor ama arabam yok işte inşallah senin bir dahaki gelişinde almış olurum
Yok kuzum manav kuyuda gittiğim yer ostoura diye bir yer adını bile aylardır öğrenemedim folkartın ordaCanımın içi Corona olmasa ben gelip alırım aeni arabayla geleceğiz zaten ama corona vaaarrrBornova’da nereye gidiyorsun lazere, Nets’e mi?
Yok kuzum manav kuyuda gittiğim yer ostoura diye bir yer adını bile aylardır öğrenemedim folkartın orda
Yakında akraba çıkmıcaz kız seninleBiliyorum Folkart bize çok yakın.
Asıl sana tebrikler kuzum işten geldin 5000 zıp yaptın utanalımmmm
Teşekkürler canım ben de seni tebrik ederim
ben de 300 zıplamıştım ama saati kaçırdım kusura bakmayın3 Haziran zıpzıpsonuçları
Calypso95 6000 zıpzıp ile 1. Oluyor
C Cagrihilal1 cim veTempus 5000 zıpzıp ile 2. Liği paylaşıyor ♥ ilk defa oldu bu galiba
pawlover 3000 zıpzıp ile 3. Oluyor
Cherry Mom 2700 300 zıpzıp ile pawlover a ortak olmayı kaçırıyor
Olsun canım yarışmaya katılımda bir şeydir bu ekip bayadır zıplıyor onun etkisiben de 300 zıplamıştım ama saati kaçırdım kusura bakmayın
300 derken kendimden utandım
DimiBizde en baştaymışoz gibi davranırız kuzum sıkıntı yok diyete devam
Bizimkilere yetişmek zorben de 300 zıplamıştım ama saati kaçırdım kusura bakmayın
ben de 300 zıplamıştım ama saati kaçırdım kusura bakmayın
Yaa ben de senin kızın okula başlamasını hatırlıyorum 3'ü bitirmis bile! Zaman gerçekten çabuk geçiyor :)Maşallah daha dün gibi sanki hamile olduğun zaman
3. sınıf canım.. 4'e başlıcak artık hayırlısı ile Eylül 'de okullar açılırsa.
Aaa sevgi asma kız yüzünü bak sana yarışacak biri geldi rakip olalım seninle salondaki kilomla yarış benimle ne dersin anladığım kadarıyla ben hala 7 li rakamlardayım daha yolumuz var yılmak yokDimi
Bizimkilere yetişmek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?