- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.861
Sen lahanayı dnedin mi canım ? Gerçi yarında yol var ne ara yapacaksında iyi gelirdi bellkiSabah:
-peynirli biber sote (1 dolu tabak)
-1 el büyüklüğünde tahıllı ekmek
Ara:
-@nrmyn yulaflı fit çikolata spesyali
-yarım muz
Akşam:
-Biber sote (sabah ki gibi)
-1 dilim ekmek
-3 medine hurma
-2 ceviz
Spor yok.Patlamak üzereyim. Regl olsam, kurtulsam.
ben hep leslie yapıyordum o kolaymış bayaOlsun canım yarışmaya katılımda bir şeydir bu ekip bayadır zıplıyor onun etkisi
Evde olsam neler yapardım da buz dolabını bile toplayıp boşalttım yiyecekler kalıpta bozulmasın diye. Son bulaşıkları makineye koydum, yıkadım yerleştirdim. Bende de her şeyi jilet gibi bırakma huyu var ki döndüğümde zaten valiz maliz boşalt derken bir de başka işlerle uğraşmayayım, temiz eve geleyim istiyorum. Onun için dolapta bir şey bile kalmadı. Kalan bir iki sebzeyi de İzmir’e götüreceğim.Sen lahanayı dnedin mi canım ? Gerçi yarında yol var ne ara yapacaksında iyi gelirdi bellki
Şimdiden iyi yolculuklar ♥
aynen ben de öyleyim.. insanın kafası da rahat oluyor..Evde olsam neler yapardım da buz dolabını bile toplayıp boşalttım yiyecekler kalıpta bozulmasın diye. Son bulaşıkları makineye koydum, yıkadım yerleştirdim. Bende de her şeyi jilet gibi bırakma huyu var ki döndüğümde zaten valiz maliz boşalt derken bir de başka işlerle uğraşmayayım, temiz eve geleyim istiyorum. Onun için dolapta bir şey bile kalmadı. Kalan bir iki sebzeyi de İzmir’e götüreceğim.
Kimse zıplamamış3 Haziran zıpzıpsonuçları
@Calypso95 6000 zıpzıp ile 1. Oluyor
C Cagrihilal1 cim veTempus 5000 zıpzıp ile 2. Liği paylaşıyor ♥ ilk defa oldu bu galiba
@pawlover 3000 zıpzıp ile 3. Oluyor
Cherry Mom 2700 300 zıpzıp ile pawlover a ortak olmayı kaçırıyor
karınca kararıncaDimi
Bizimkilere yetişmek zor
Sana da tebrikler
Oo hoşgeldin canım, neresine geldinvandan konyaya geldik yol üstünde bi gece kaldık derken 2 gün sürdü bebişle
vAa ödem atmaya mı yarıyor? Yoksa kilo vermeye de yardımcı mı? Bugün geçti artık ama yarın denerim olmazsa.
canım blenderda çektiğin için konsantre meyve suyu oluyorKomposto oluyor böyle değil mi
SALATALIK
AA sen de mi burdasınAaa hoşgeldiniz Konyamıza
Ben 45 kiloyken bile göbeğim vardıOoo ben neler düşünüyorum da önümde bir 10 günüm var işte. 10 gün sonra evdeyim. İşin kötüsü tatil boyunca regl olacak olmamYaa ama çaktırmıyorum da kızlar karnım balon gibi balon....Az önce kızım mum duruşunu yapmaya çalışırken bacaklarını tam olarak düz kaldıramadı. Dur ben sana göstereyim bana bak dedim kendim yaptım hareketi. Bacaklarım dümdüz havada göbüşüm resmen bana doğru sarkıyordu ki hiç göbeğim falan olmamıştır hayatım boyunca Regl oldum olacağım ama patlamadan olsam inşallah!
ne çok konyadan varmış ne güzel.. ben de diyom niye bu grup bana bu kadar yakın hissettiriyor..Oo hoşgeldin canım, neresine geldin
v
Ödem canim
canım blenderda çektiğin için konsantre meyve suyu oluyor
AA sen de mi burdasın
Spordaki arayı kapattık galibasizeee 5. Takım pazartesi salı esip gürleyip Çarşamba Perşembe sönüyoruz ya
Kanımın son damlasına kadar mücadele ediyorum ben hiç sönmüyorum ama daha 100 gr eksideyim. Bu spora -1 olmam lazım benim. Bu hafta 10 dk. Mi yapsak sporusizeee 5. Takım pazartesi salı esip gürleyip Çarşamba Perşembe sönüyoruz ya
O zaman takım mezun olunca Konya'da buluşup etli ekmek yesinne çok konyadan varmış ne güzel.. ben de diyom niye bu grup bana bu kadar yakın hissettiriyor..ben ılgındayım
bence deO zaman takım mezun olunca Konya'da buluşup etli ekmek yesin
Aaa nasıl mutlu oldum şuan. Doğduğumdan beri burdayımAA sen de mi burdasın
Maalesef hilalim yaaaSpordaki arayı kapattık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?