Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen lahanayı dnedin mi canım ? Gerçi yarında yol var ne ara yapacaksında iyi gelirdi bellki
Şimdiden iyi yolculuklar

Ben yatıyorum kızlar. Bugün ev süpürdüm sildim, topladım. Ütüledim, valiz yerleştim. Acayip yoruldum bu tatsızlığımla bir de. Acayip şiş hissediyorum bu durum beni daraltıyor bari erkenden uyuyayım ki sabaha ödemli de olsa az biraz dinlenmiş kalkayım İyi geceler herkeseee. Sabah tartılacağım ama tartılmayı hiç istemiyorum Kaçtım ben.

Sen lahanayı dnedin mi canım ? Gerçi yarında yol var ne ara yapacaksında iyi gelirdi bellki
Şimdiden iyi yolculuklar ♥
Evde olsam neler yapardım da buz dolabını bile toplayıp boşalttım yiyecekler kalıpta bozulmasın diye. Son bulaşıkları makineye koydum, yıkadım yerleştirdim. Bende de her şeyi jilet gibi bırakma huyu var ki döndüğümde zaten valiz maliz boşalt derken bir de başka işlerle uğraşmayayım, temiz eve geleyim istiyorum. Onun için dolapta bir şey bile kalmadı. Kalan bir iki sebzeyi de İzmir’e götüreceğim.

aynen ben de öyleyim.. insanın kafası da rahat oluyor..

vandan konyaya geldik yol üstünde bi gece kaldık derken 2 gün sürdü bebişle
Oo hoşgeldin canım, neresine geldin
Aa ödem atmaya mı yarıyor? Yoksa kilo vermeye de yardımcı mı? Bugün geçti artık ama yarın denerim olmazsa.
v
Ödem canim

Komposto oluyor böyle değil mi

SALATALIK
canım blenderda çektiğin için konsantre meyve suyu oluyor
Aaa hoşgeldiniz Konyamıza
AA sen de mi burdasın

Oo hoşgeldin canım, neresine geldin
v
Ödem canim

canım blenderda çektiğin için konsantre meyve suyu oluyor
AA sen de mi burdasın
ne çok konyadan varmış ne güzel.. ben de diyom niye bu grup bana bu kadar yakın hissettiriyor.. ben ılgındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…