Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yapıyorsun canım nasılsın sadece menü paylaşıp gidiyorsun yoğunluk mu var
Canım inanki çok yoğunum. Biraz işler yığıldı, bir yandan evde 2 çocuk peşindeyim, yemeği, ödevi, ebası abooovvv. Bak bir sordun bin ah işittin. Arada gelip yazılanları okuyup diyeti devam ettirebilmem için sizden motivasyon bulup çıkabiliyorum sadece. Ama iyi gidiyor sayılırım galiba. Virüs hafifleyince benimde işler hafifleyecek böyle de devlet sırrı gibi oldu sanki özel maske dikimi yapıyorum da, atölye olmadığı İçin evde işte yetiştirebildim kadar uğraşıyorum canım.

kızlar yarını her anlamda güzel geçirelim lütfen bugün çok +++++ muhabbeti döndü :/ tekrar nota stresi ve onu sildirme stresi yaşatmayalım kendimize

yarın ağır spor yapmayalım
bol su yeşil çay içelim
+ Gelecek olan varsa mümkünse detoks tarzı beslenip cumayı kurtarsın
Gaz ve şişkinlik yapacak şeylerden uzak duralım veeee tuzdann

Aaa bilmiyordum yoğun olman normalmiş kolay gelsin canım

Valla ben burada başladığımda farklı farklı diyetler denedim. Bu ani kilo vermeleri direnç kırılmalarını (61.7'den 61.1'e düşme gibi) bir tek proteinli beslenmede buldum. Kalıcı da gidiyor yani ertesi gün veya bir iki gün sonra tartıldığımda geri almış olmadım hiç öyle öyle iniyor tartı ibresi aşağıya. Tabi 53e düştükten sonra da koruma evresine geçeceğim birkaç ay boyunca yine dikkat edeceğim.

Sabah uyanınca yeşil çay içmeden kahvaltı etmiyorum bir yerde okumuştum bir kadın yemeklerden önce yeşil çay içerek 18 günde 10 kilo verdim falan demişti öyle bir konu var KK'da. Ağır bir diyet yapıyordu ben o diyetin yeşil çay kısmını aldım sadece. Sonrasında her öğüne protein iteliyorum bir de ortalama günlük 1000-1100 civarı kalori alıyorum 1200ü görmedim hiç daha. Bu kadar. Ha bir de meyve çok nadir. Elimizde kayısı var diye şu dönem kayısı yemeye başladım ama ona rağmen dün iyi gram vermişim

Şekersiz 21 gün programı
8. Gün

Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim tuzsuz köy peyniri
Domates
Salatalık
1 tane yeşil zeytin
Akşam
2 kase semizotlu yoğurt
Spor
10 bin adım
1 saat 45 dk kardio
Menüm
Sabah 1 haş yumurta zeytin 2 küçük dilim eski kaşar domates salatalık
Öğlen bulgurlu kabak yemeği
Akşam çorba 3 köfte salata 1 kase yoğurt

Spor
2700 zıp
30dk cardio

Günün özeti

Cherry Mom 8. Gün ☑
Calypso95 8. Gün ☑
S Suskunhanim 9. Gün ☑
0zlem 10. Gün ☑♥
Ceylansnn 3. Gün ☑
Tempus 8. Gün ☑
Maariftakvimi 8. Gün ☑
EceZ 8. Gün ☑
pacman 8. Gün ☑
birsevgi 3. Gün ☑

Kolay gelsin cnm ellerine sağlık..

Sende mi tatlı krizlerine
girdin yoksam tatlı da sevmem ben aslında ama cnm tatlı şeyler çekiyor malum günlere yaklaşırken
Bende malum günlere giriyorum işte dün karşıma hep çikolatalı şeyler çıkıp durdu

Ama neyseki bu tarz hurmalı vs tariflerle yetinebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…