- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.881
Canım inanki çok yoğunum. Biraz işler yığıldı, bir yandan evde 2 çocuk peşindeyim, yemeği, ödevi, ebası abooovvv. Bak bir sordun bin ah işittin. Arada gelip yazılanları okuyup diyeti devam ettirebilmem için sizden motivasyon bulup çıkabiliyorum sadece. Ama iyi gidiyor sayılırım galiba. Virüs hafifleyince benimde işler hafifleyecek böyle de devlet sırrı gibi oldu sankiNe yapıyorsun canım nasılsın sadece menü paylaşıp gidiyorsun yoğunluk mu var
Aaa bilmiyordum yoğun olman normalmiş kolay gelsin canımCanım inanki çok yoğunum. Biraz işler yığıldı, bir yandan evde 2 çocuk peşindeyim, yemeği, ödevi, ebası abooovvv. Bak bir sordun bin ah işittin. Arada gelip yazılanları okuyup diyeti devam ettirebilmem için sizden motivasyon bulup çıkabiliyorum sadece. Ama iyi gidiyor sayılırım galiba. Virüs hafifleyince benimde işler hafifleyecek böyle de devlet sırrı gibi oldu sankiözel maske dikimi yapıyorum da, atölye olmadığı İçin evde işte yetiştirebildim kadar uğraşıyorum canım.
E bu da işte dukan’ın az kalorili hali aslında.0zlem bak bize de iyi gelen bu diyet türü işte. Cherry Mom daha önce dukan yaptın mı bilmiyorum ama dukan benim hayatımın diyeti hep söylerim. Müthiş güzel şekillenerek kilo veriyor insan. Bana çok iyi gelmişti. Cildim, saçlarım bile parlamıştı ve hızla uzamıştı ki ben o düzeni bir bozdum bir daha uzun süreli adapte olamadım. Ne azimle yapmıştım klasik dukanı. Çokta keyifli bir diyetti ve asla aç kalmıyordum da
Menüm;
11:30
Eki Görüntüle 2644058
15:00
1 dilim kavun
Yarım dilim karpuz
19:30
Eki Görüntüle 2644059
2,5 L su
3 türk kahvesi
1 maden suyu
Spor;
Sabah 54 dakika hızlı tempoda yürüyüş-koşu(interval cardio)
Öğleden sonrada 40 dk sahilde normal tempoda yürüyüş
20 dk dans
50 dk Didem Fitness videosu ( 25 dakikası 5 kg dambil ile)
ŞEKERSİZ 10.GÜN
3 Haziran Menü
Sabah: 2 yumurta 60 gr peynir ve maydanoz ile hazırlanan omlet
Ara: 1 fincan yeşil çay
Öğle: 4 küçük kayısı + 3-4 kaşık yoğurt + 1 eti çavdarlı form
Ara: 1 fincan yeşil çay
Akşam: 1 kase limonlu sirkeli baharatlı yoğurt + salata yağsız sirkeli limonlu
3 Haziran Spor
100 mekik
Yarım saat yürüyüş
100 bacak hareketi
50 mekik
Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 dilim hindi füme 2 dilim peynir 1 minik kase yoğurt
Ara yeşil çay, sade kahve
Öğle karnabahar üzeri yoğurt
Ara 5 çiğ fıstık, 5 çiğ badem
Akşam 1 tabak kıymalı kabak yemeği
Bolca su içtim zıplarım var
Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim tuzsuz köy peyniri
Domates
Salatalık
1 tane yeşil zeytin
Akşam
2 kase semizotlu yoğurt
Spor
10 bin adım
1 saat 45 dk kardio
Bugün menüm biraz karisik Ama kalori hesabını tutturdum.bir de evde fıstıklı baklava var, en sevdiğim ama tuttum kendimi, meyve yedim onun yerine
Sabah pazarda iki kiraz yarım kagisi bir incirilk kez pazarda yedim niyeyse
Kahvaltı sahanda yumurta, lor salatası(domates salatalık la)
Kaymak pekmez(1 TK)
Siyah zeytin
Ara da muz süt yeşilçay
Akşam (7gibi)
Tarhana çorbası bir kase
Yoğurtlu semizotu bir kase
10000 adım, 2 lt su
Mehfam
Eki Görüntüle 2644099
Sabah
2 yumurta ile omlet
3 dilim peynir
2 ceviz ici
Öğle
152 gr kiraz
53 gr kayısı
Akşam 1 tabak etli taze fasulye 200 gr
150 gr yoğurt
Ara 3 avuç leblebi(cok fazla oldu biliyorum ama cok asiti biseyler yeme ihtiyacı hissediyordum bastırmak için kendimi tutamadim)
3-4 dilim peynir
2 litre su
2 saat yuruyus
Menüm
Sabah 1 haş yumurta zeytin 2 küçük dilim eski kaşar domates salatalık
Öğlen bulgurlu kabak yemeği
Akşam çorba 3 köfte salata 1 kase yoğurt
Spor
2700 zıp
30dk cardio
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, salatalık, 30 gr peynir, 2 ceviz, 25 gr 1 dilim tam buğday ekmeği, kırmızı biber, maydonoz
Ara: 2 ceviz, 3 hurma, türk kahvesi
Öğle: 90 gr tavuk ızgara, 1 kepçe çorba, maydonoz, dereotu
Ara: 1 porsiyon karpuz, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: 1 kepçe çorba, 6 yemek kaşığı ıspanak kavurması, salata, 2 yemek kaşığı yoğurt
1.5 lt su, 38 dk pilates
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
1 su bardağı süt
Öğle
1 kase çorba
6 kaşık patlıcan yemeği
Cacık
Ara
1 avuç erik
Akşam
Yaklaşık 300-350 g levrek
Semizotu salatası
1 kase çorba
Ara
1 dilim kavun
3 lt su
Spor
15000 adim
6000 zıplama
Kolay gelsin cnm ellerine sağlık..Canım inanki çok yoğunum. Biraz işler yığıldı, bir yandan evde 2 çocuk peşindeyim, yemeği, ödevi, ebası abooovvv. Bak bir sordun bin ah işittin. Arada gelip yazılanları okuyup diyeti devam ettirebilmem için sizden motivasyon bulup çıkabiliyorum sadece. Ama iyi gidiyor sayılırım galiba. Virüs hafifleyince benimde işler hafifleyecek böyle de devlet sırrı gibi oldu sankiözel maske dikimi yapıyorum da, atölye olmadığı İçin evde işte yetiştirebildim kadar uğraşıyorum canım.
Günaydın canımGünaydın kızlar..
Sende mi tatlı krizlerine
Bende malum günlere giriyorum işteSende mi tatlı krizlerine
girdin yoksamtatlı da sevmem ben aslında ama cnm tatlı şeyler çekiyor malum günlere yaklaşırken
Emeğinin karşılığını görüyorsun canım800 gr eksideyim..Aslında Ramazan ayında da 77,3 ü görmüştüm ama kalıcı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?