- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.901
Tahin yerine başka şey koyup yapsam bende. Tahin yiyemiyorumBende malum günlere giriyorum iştedün karşıma hep çikolatalı şeyler çıkıp durdu
Ama neyseki bu tarz hurmalı vs tariflerle yetinebiliyorum
Ooo süpersin. Ama muhteşem emek var sende. Karşılığını alacaksın inşallah800 gr eksideyim..Aslında Ramazan ayında da 77,3 ü görmüştüm ama kalıcı olmadı.
Tahin zayıf noktamTahin yerine başka şey koyup yapsam bende. Tahin yiyemiyorum
Bende severdim de 14 yaşlarımda kendisi ile kötü Bi anım varTahin zayıf noktamNe olduysa tahin ve türevlerinden geldi başıma
Türk insanı işte her şeyde bir açık bir bug arıyor
Yoğurt içine meyve doğrayıp yiyebilirsin canım tatlı isteğini köreltirSende mi tatlı krizlerine
girdin yoksamtatlı da sevmem ben aslında ama cnm tatlı şeyler çekiyor malum günlere yaklaşırken
Süpperr çok iyi tebrik ederim yarına 1 kg olur o mutlaka800 gr eksideyim..Aslında Ramazan ayında da 77,3 ü görmüştüm ama kalıcı olmadı.
Tahin zaten kalorisi maşallah hiç koymasak daha iyiTahin yerine başka şey koyup yapsam bende. Tahin yiyemiyorum
Geçen cuma kaç kiloydun canım takip edemedimGü nay dın.Nasılsınız? Herkes eksilerde gibi inşallah. Dünkü 68.9 hüsranımdan sonra bugün tekrar 68.4’üm. Mutluyum ve gururluyum.
Diyete tam gaz devam. Yarın sabah sınavım var. O yüzden bugün spor yapamayacağım gibi. Ama olsun, ödem olmaz yarına daha iyi.Sizde durumlar ne alemde? Hayat nasıl gidiyor?
69.2’ydim. 68.5’tu hedefim. Söylemesi kolay ama yapması çok zor. 100 gr için de bu böyle.Geçen cuma kaç kiloydun canım takip edemedim
Benden sana tartı öncesi son gün tavsiyesi olsun abla olarak.69.2’ydim. 68.5’tu hedefim. Söylemesi kolay ama yapması çok zor. 100 gr için de bu böyle.Yarın yine ödemli olmam inşallah. Dukan birasını deneyeceğim şimdi.
Yasasiin gonyalilar derneği kurdukAaa nasıl mutlu oldum şuan. Doğduğumdan beri burdayım
Harikasın tatlım
Neyse ki benim geçti, evde şu an sevdiğim fıstıklı baklava var, yemiyorum ama bı dilim buzluğa atacağım galiba, çok güzel görünüyorBende malum günlere giriyorum iştedün karşıma hep çikolatalı şeyler çıkıp durdu
Ama neyseki bu tarz hurmalı vs tariflerle yetinebiliyorum
Çok sevindim ,ben de eksideyim çok mutlu oldumGü nay dın.Nasılsınız? Herkes eksilerde gibi inşallah. Dünkü 68.9 hüsranımdan sonra bugün tekrar 68.4’üm. Mutluyum ve gururluyum.
Diyete tam gaz devam. Yarın sabah sınavım var. O yüzden bugün spor yapamayacağım gibi. Ama olsun, ödem olmaz yarına daha iyi.Sizde durumlar ne alemde? Hayat nasıl gidiyor?
Ay çok güzel herkes ekside tebrik ederim canım benimÇok sevindim ,ben de eksideyim çok mutlu oldum
Kahve kısmı biraz üzdü. Ben her gün iki bardak içerimBenden sana tartı öncesi son gün tavsiyesi olsun abla olarak.
- Bugün dün aldığın kalorinin üstüne çıkma gerekirse kalori hesabı yap.
- Şekerden uzak dur kesinlikle.
- Kahve içme ödem yapabilir bugünü kahvesiz yeşil çayla geçir.
- Bir de yeme işini erken bitir erken uyu sabah erken kalkıp tartılırsın.
- Ha bir de bugün birşey olurda canın çok birşey isterse bugün yeme yarın tartıdan sonra ye
Ne oldu canım neden üzüldünKizlar benim moralim bozulunca uykuya veririm kendimi..yine oyle oldu..bu nedenle 8.30 gibi uyudum dun bu saate deyin..spor da yapamadim. Simdi listeyi yazayim ben
Bende çok severdim kahveyi sade sütlü. Ama içmeyi azalttığımdan beri daha çok kilo verdiğimi gördüm.Kahve kısmı biraz üzdü. Ben her gün iki bardak içerimAma bugünlük yapalım. Ss aldım her perşembe uygularım artık. Teşekkür ederim. ♥
Ben de direkt sade türk kahvesi içiyorum, zinde tutuyor diye. Bugün yeşil çay günü olsun madem. Hadi yarına birinci olalım bu gazla.Ne oldu canım neden üzüldün
Bende çok severdim kahveyi sade sütlü. Ama içmeyi azalttığımdan beri daha çok kilo verdiğimi gördüm.Bugün tut kendini yarın bol bol içersin. Onun yerine çokça su ve yeşil çay içmeye çalış. Tartı günü özel bir gün 1 gün de olsa sıkmamız lazım kendimizi
Hayırdır, ne oldu? Umarım bir an önce iyi hissedersin.Kizlar benim moralim bozulunca uykuya veririm kendimi..yine oyle oldu..bu nedenle 8.30 gibi uyudum dun bu saate deyin..spor da yapamadim. Simdi listeyi yazayim ben
Neredesin cnm sen, merkezde miYasasiin gonyalilar derneği kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?