- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.921
Merkeze yakınNeredesin cnm sen, merkezde mi
ne çok konyadan varmış ne güzel.. ben de diyom niye bu grup bana bu kadar yakın hissettiriyor..ben ılgındayım
Tmm deneyim cnm inşallahYoğurt içine meyve doğrayıp yiyebilirsin canım tatlı isteğini köreltir
Merkeze yakınözelden yazayım nerde oldugumu bdv ye düşersem diye konum vermek istemiyorum
Valla ben burada başladığımda farklı farklı diyetler denedim. Bu ani kilo vermeleri direnç kırılmalarını (61.7'den 61.1'e düşme gibi) bir tek proteinli beslenmede buldum.Kalıcı da gidiyor yani ertesi gün veya bir iki gün sonra tartıldığımda geri almış olmadım hiç öyle öyle iniyor tartı ibresi aşağıya. Tabi 53e düştükten sonra da koruma evresine geçeceğim birkaç ay boyunca yine dikkat edeceğim.
Sabah uyanınca yeşil çay içmeden kahvaltı etmiyorum bir yerde okumuştum bir kadın yemeklerden önce yeşil çay içerek 18 günde 10 kilo verdim falan demiştiöyle bir konu var KK'da. Ağır bir diyet yapıyordu ben o diyetin yeşil çay kısmını aldım sadece. Sonrasında her öğüne protein iteliyorum bir de ortalama günlük 1000-1100 civarı kalori alıyorum 1200ü görmedim hiç daha. Bu kadar. Ha bir de meyve çok nadir. Elimizde kayısı var diye şu dönem kayısı yemeye başladım ama ona rağmen dün iyi gram vermişim
Sende mi tatlı krizlerine
girdin yoksamtatlı da sevmem ben aslında ama cnm tatlı şeyler çekiyor malum günlere yaklaşırken
Ya ben pacman halimle bile yazamam gibi geliyor.Herkesin korkusu BDV
Emeğinin karşılığını görüyorsun canım
E bu tavsiyeler bütünn ekibe gelsinn Ozamann :))Benden sana tartı öncesi son gün tavsiyesi olsun abla olarak.
- Bugün dün aldığın kalorinin üstüne çıkma gerekirse kalori hesabı yap.
- Şekerden uzak dur kesinlikle.
- Kahve içme ödem yapabilir bugünü kahvesiz yeşil çayla geçir.
- Bir de yeme işini erken bitir erken uyu sabah erken kalkıp tartılırsın.
- Ha bir de bugün birşey olurda canın çok birşey isterse bugün yeme yarın tartıdan sonra ye
Bende size katılcammm dukan express mexpress ne varsa
Türk insanı işte her şeyde bir açık bir bug arıyor
Tahin zaten kalorisi maşallah hiç koymasak daha iyi
Beklicem seni Esraaa çabuk gel.
Emeğinin karşılığını görüyorsun canım
Ooo süpersin. Ama muhteşem emek var sende. Karşılığını alacaksın inşallah
inşallah kızlar sağolsunTürk insanı işte her şeyde bir açık bir bug arıyor
Yoğurt içine meyve doğrayıp yiyebilirsin canım tatlı isteğini köreltir
Süpperr çok iyi tebrik ederim yarına 1 kg olur o mutlaka
Tahin zaten kalorisi maşallah hiç koymasak daha iyi
Benim de eşimin anne tarafı Konyalı, sayılırmı?
[/sen de bizdensin
Gü nay dın.Nasılsınız? Herkes eksilerde gibi inşallah. Dünkü 68.9 hüsranımdan sonra bugün tekrar 68.4’üm. Mutluyum ve gururluyum.
Diyete tam gaz devam. Yarın sabah sınavım var. O yüzden bugün spor yapamayacağım gibi. Ama olsun, ödem olmaz yarına daha iyi.Sizde durumlar ne alemde? Hayat nasıl gidiyor?
Kahve kısmı biraz üzdü. Ben her gün iki bardak içerimAma bugünlük yapalım. Ss aldım her perşembe uygularım artık. Teşekkür ederim. ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?