- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.941
Hayırlı yolculuklar tatlım,coook güldüüümBen de kahvesiz yapamam. Hele üniversiteliysen kahvesiz hiç olmaz!Şimdi bunu söyleyince aklıma bir anım geldi; ben Siyaset/Uluslararası İlişkiler okudum. Reklamcılık bölümünden de seçmeli ders almıştım. Reklamcılık bölümü bizim bölümlere göre daha large, relax bölümlerdir bilen bilir. Öğrencileri ve hocaları da daha rahattır tarz olarak. Hoca bir ödev vermişti ama ödev yetişmedi. Gittim, hocam ne olur biraz daha uzatın süreyi ben hayatımda ödev için sabahlamadım, sabahlayamam dedim. Sabah 9.00’da teslim diyor ısrarla.Bana dedi ki; “sen öğrencisin ne demek sabahlayamam. Şimdi eve git Cola’nın içine 1 çay kaşığı Nescafe karıştır, üstüne de 1 tane Supradyn iç, sabahla ve bu ödevi bitir. Allah onu kahretsin hahahah Gittim eve ve bunu aynen yaptım. Ödevi de bitirdim. Amaaa sonrasııııı..... Kahretsin! Deli gibi uykum var gözlerimi kapatıyorum uyumak istiyorum ama göz kapaklarımda sanki bir lastik var geriye doğru zınkk diye açılıyor gözümü kapadığım anda.
Yıllar sonra faceten konuşuyoruz hocayla. Hocam siz bana böyle yapmıştınız dedim “Ne şerefsizmişim!” dedi.
Ne oldu canım neden üzüldün
E iste dunki mevzu emeklerim bosa gidiyor gibi hissettim..cok derin uzuluncr uyku gelir banaHayırdır, ne oldu? Umarım bir an önce iyi hissedersin. ♥
Azıcık ödemden bi şey olmaz.Ben yola çıkıyorum İzmir’e çok şiş ve ödemliyim. İnşallah İzmir’de ki tartı biraz eksik tartıyordur tek umudum o şu halimle
Ders arasında iyi güldüm. Motive oldu.Ben de kahvesiz yapamam. Hele üniversiteliysen kahvesiz hiç olmaz!Şimdi bunu söyleyince aklıma bir anım geldi; ben Siyaset/Uluslararası İlişkiler okudum. Reklamcılık bölümünden de seçmeli ders almıştım. Reklamcılık bölümü bizim bölümlere göre daha large, relax bölümlerdir bilen bilir. Öğrencileri ve hocaları da daha rahattır tarz olarak. Hoca bir ödev vermişti ama ödev yetişmedi. Gittim, hocam ne olur biraz daha uzatın süreyi ben hayatımda ödev için sabahlamadım, sabahlayamam dedim. Sabah 9.00’da teslim diyor ısrarla.Bana dedi ki; “sen öğrencisin ne demek sabahlayamam. Şimdi eve git Cola’nın içine 1 çay kaşığı Nescafe karıştır, üstüne de 1 tane Supradyn iç, sabahla ve bu ödevi bitir. Allah onu kahretsin hahahah Gittim eve ve bunu aynen yaptım. Ödevi de bitirdim. Amaaa sonrasııııı..... Kahretsin! Deli gibi uykum var gözlerimi kapatıyorum uyumak istiyorum ama göz kapaklarımda sanki bir lastik var geriye doğru zınkk diye açılıyor gözümü kapadığım anda.
Yıllar sonra faceten konuşuyoruz hocayla. Hocam siz bana böyle yapmıştınız dedim “Ne şerefsizmişim!” dedi.
Boşa gitmiyor emin ol. Dün benim de moraller sıfırdı. Sonra hiç tartılmamış gibi diyetimi yaptım, pilatesimi yaptım. Ödem onlarE iste dunki mevzu emeklerim bosa gidiyor gibi hissettim..cok derin uzuluncr uyku gelir bana
Bende size katılcammm dukan express mexpress ne varsa:)) gerçi bilemedim belki burdan gidene kadar mezun olabilirim de
Azıcık ödemden bi şey olmaz.Kaptanımız ne der bilemem tabii. Yine de belki bi mucize olur ve ödemli halin bile eksidir...
Ders arasında iyi güldüm. Motive oldu.O yöntemi ben de biliyorum ama denemeye korkarım hep. Onun yerine türk kahvesini 3 fincanlık yapıp içiyorum. Aynı etki+bir miktar çarpıntıyla sabahlar olmasın. Sonra uyumak gerçekten tam bir işkence de olsa gerçekten pilin bitince mükemmel uyuyorsun.
Hayırlı yolculuklar tatlım,coook güldüüüm
ooo sayılmaz mı, az daha artarsak bekarlari konya gelini yaparız, evlilerin de çocuklarına beşik kerteriz, takım da 5. Değil 42. OlurBenim de eşimin anne tarafı Konyalı, sayılırmı?
Ya sorma hem de nasilHerkesin korkusu BDV
aaa ilk fırsatta bakayım, hiç bakmamıştımYa ben pacman halimle bile yazamam gibi geliyor.Pacman’le bile ifşa olurum gibi... Hele bi kere +18 kısmına gözüm takıldı... Allah affetsin neler neler var. Şok oldum. Türkiye değil Dallas. Tabii onlar da hayatın bir parçası bi şey diyemiyorum. (O kadar laf ettikten sonra “neyse bana laf düşmez.” diyip usulca uzaklaşıyorum.)
Ben biraz önce tok karna ekşi geldiminşallah kızlar sağolsunYarın hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah..
Ay çok güldüm, sen çok yaşa e miBen de kahvesiz yapamam. Hele üniversiteliysen kahvesiz hiç olmaz!Şimdi bunu söyleyince aklıma bir anım geldi; ben Siyaset/Uluslararası İlişkiler okudum. Reklamcılık bölümünden de seçmeli ders almıştım. Reklamcılık bölümü bizim bölümlere göre daha large, relax bölümlerdir bilen bilir. Öğrencileri ve hocaları da daha rahattır tarz olarak. Hoca bir ödev vermişti ama ödev yetişmedi. Gittim, hocam ne olur biraz daha uzatın süreyi ben hayatımda ödev için sabahlamadım, sabahlayamam dedim. Sabah 9.00’da teslim diyor ısrarla.Bana dedi ki; “sen öğrencisin ne demek sabahlayamam. Şimdi eve git Cola’nın içine 1 çay kaşığı Nescafe karıştır, üstüne de 1 tane Supradyn iç, sabahla ve bu ödevi bitir. Allah onu kahretsin hahahah Gittim eve ve bunu aynen yaptım. Ödevi de bitirdim. Amaaa sonrasııııı..... Kahretsin! Deli gibi uykum var gözlerimi kapatıyorum uyumak istiyorum ama göz kapaklarımda sanki bir lastik var geriye doğru zınkk diye açılıyor gözümü kapadığım anda.
Canım ben burda size ilk yeşil çay içmeye başladığımda karnım ağrıyor midem bulanıyor demiştim hatırlıyorsundur belki. Hatta kızlar içinde sinameki olabilir poşet çay içme dökme yeşil çay iç falan demişlerdi.Ece’cim hepsi iyi hoşta aç karnına yeşil çay içince içim bayılır gibi oluyor benim yaa... Mide bulantısı yapıyor. Sende hiç olmuyor mu? Limonlu mu içiyorsun yeşil çayı? Ben ancak yemekten sonra içebilirim herhalde. Ama kesnlikle katılıyorum yeşil çay kilo verdirme konusunda çok başarılı. Bir defa sürekli tuvalete çıkartıyor, yağ atıyor vücuttan ve metabolizmayı hızlandırıyor. Ama işte şu midemi fena yapmasa....
Canım ben sen kafana takıyorsun diye menülerine bakmaya başladım artık. Dünkü menün önceki güne göre çok iyiydi.E iste dunki mevzu emeklerim bosa gidiyor gibi hissettim..cok derin uzuluncr uyku gelir bana
Ne gibiBende severdim de 14 yaşlarımda kendisi ile kötü Bi anım var
Hanımım hanımmmm o taş bana miMerkeze yakınözelden yazayım nerde oldugumu bdv ye düşersem diye konum vermek istemiyorum
Bitanem günaydın ne yaptın eksi durumunu toparlayabildin mi merak ettimHanımım hanımmmm o taş bana mi
Bizde memlekete giderken içinden geçiyoruzBenim de eşimin anne tarafı Konyalı, sayılırmı?
Olsun geçen hafta 300 vermiştin sanırım bu haftada 500 olsa mesela süper olur az gitsin kalıcı gitsin.1 kg ben önümüzdeki ramazana göreceğim galiba bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?