Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı yolculuklar tatlım,coook güldüüüm

Ben yola çıkıyorum İzmir’e çok şiş ve ödemliyim. İnşallah İzmir’de ki tartı biraz eksik tartıyordur tek umudum o şu halimle
Azıcık ödemden bi şey olmaz. Kaptanımız ne der bilemem tabii. Yine de belki bi mucize olur ve ödemli halin bile eksidir...
Ders arasında iyi güldüm. Motive oldu. O yöntemi ben de biliyorum ama denemeye korkarım hep. Onun yerine türk kahvesini 3 fincanlık yapıp içiyorum. Aynı etki+bir miktar çarpıntıyla sabahlar olmasın. Sonra uyumak gerçekten tam bir işkence de olsa gerçekten pilin bitince mükemmel uyuyorsun.

E iste dunki mevzu emeklerim bosa gidiyor gibi hissettim..cok derin uzuluncr uyku gelir bana
Boşa gitmiyor emin ol. Dün benim de moraller sıfırdı. Sonra hiç tartılmamış gibi diyetimi yaptım, pilatesimi yaptım. Ödem onlar Kafanı takmamaya çalış. Bugün gitmese 5 gğne gitmek zorunda.

Öğrenciyken yapmadığımız şey kalmıyordu ki. Şimdi düşünüyorum da resmen patlıyormuşuz. Deli gibi Redbull içiyordum enerji ve uyumamak için. Üstüne kahve... Hatta sonra öğrenciyken Redbull’da çalışmaya başladım. Bana bir Mini Redbull buzdolabı ve kasayla Redbull veriyordu firma. Öğrenci organizasyonları oluyor ya Yaz Partileri, Winter Festler de falan markayı sponsor yapıyordum ve tabii kendimde deli gibi içiyordum. Üniversitede satışlarını kontrol edip raporluyordum. Sonra bir gün bir nur indi bana, ben ne yapıyorum yahu dedim. Bu çok zararlı! Firmadan da ayrıldım, Redbull içmeyi de bıraktım. İnanmadığım işi oldum olası yapamam. O zamanlar bohem hayat yaşıyordum herhalde nasıl aydınlandıysam bir anda sağlıklı yaşama geçtim deli gibi araştırmaya başladım. Şimdi arkadaşlarım yediğini, içtiğini bana soruyor. Hep uçlarda yaşıyorum ya aynı bizim takım gibi dimi Cherry Mom Nasıl da bulmuşum takımımıCanım 5. Takımım!

Benim de eşimin anne tarafı Konyalı, sayılırmı?
ooo sayılmaz mı, az daha artarsak bekarlari konya gelini yaparız, evlilerin de çocuklarına beşik kerteriz, takım da 5. Değil 42. Olur
Herkesin korkusu BDV
Ya sorma hem de nasil
aaa ilk fırsatta bakayım, hiç bakmamıştım
inşallah kızlar sağolsun Yarın hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah..
Ben biraz önce tok karna ekşi geldim
Ay çok güldüm, sen çok yaşa e mihocanin da kendisini bilmesi güzel olmus

Canım ben burda size ilk yeşil çay içmeye başladığımda karnım ağrıyor midem bulanıyor demiştim hatırlıyorsundur belki. Hatta kızlar içinde sinameki olabilir poşet çay içme dökme yeşil çay iç falan demişlerdi. Heh işte aynı sorunu bende yaşadım senin gibi yani. 3 gün sonra geçti mide bulantısı karın ağrısı. Şuan 10 günden fazladır içiyorum artık canım sabahları yeşil çay içmek istiyorum resmen o hale geldim. Kahvaltı ile birlikte de içilebilir aslında illa önce olması lazım değil. Ama ben ne bileyim o kilo veren kadından etkilendim ondan uyanınca yeşil çay ve su içip sonrada kahvaltı ediyorum. Normal doğuşun yeşil çayıydı poşetli. Bugün sonuncusunu içtim evde doğadan yaseminli yeşil çay varmış yarın ondan devam edeceğim.

E iste dunki mevzu emeklerim bosa gidiyor gibi hissettim..cok derin uzuluncr uyku gelir bana
Canım ben sen kafana takıyorsun diye menülerine bakmaya başladım artık. Dünkü menün önceki güne göre çok iyiydi. Önceki gün yulafı çok kullanmıştın mesela onu günde 1 öğüne çekebilirsin sabah ya da öğle gibi.

Dünkü menünde sabah öğle protein var çok güzel ama akşam o sarmaların kabakların yanına mutlaka 3-4 kaşık da olsa yoğurt ekleyebilirdin protein ihtiyacını tamamlamak için.

Sakın beni yanlış anlama sadece kilo veremediğin için yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa mevcut beslenme düzenin ile kilo verebiliyor olsan ben zaten elleşmem hiç kim nasıl verebiliyorsa öyle versin kilo yeterki versin.

Bugün tartıldım dün ile aynıyım 61.1 sanırım tartıya da böyle gireceğim. Bugün detaylı bir ev temizliği var belki orda yaktığım kaloriler ile aylar sonra 60ı görürüm artık inş

1 kg ben önümüzdeki ramazana göreceğim galiba bir daha
Olsun geçen hafta 300 vermiştin sanırım bu haftada 500 olsa mesela süper olur az gitsin kalıcı gitsin. Ben salgından önce giydiğim pantolonlara hala sığmıyorum ondan bir an önce erimeye çalışıyorum 59lara insem sığmaya başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…