- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.961
Kız nasıl unuttun fark atardık yazsaydınOysa ki dün 80 squat yapmıştım sabah gözümü açar açmaz. Sanırım kendime gelmeden yaptığım için akşam unutup yazmamışım.
Evet bi 500 olsun artıkOlsun geçen hafta 300 vermiştin sanırım bu haftada 500 olsa mesela süper olur az gitsin kalıcı gitsin.Ben salgından önce giydiğim pantolonlara hala sığmıyorum ondan bir an önce erimeye çalışıyorum 59lara insem sığmaya başlayacağım
Canım ben burda size ilk yeşil çay içmeye başladığımda karnım ağrıyor midem bulanıyor demiştim hatırlıyorsundur belki. Hatta kızlar içinde sinameki olabilir poşet çay içme dökme yeşil çay iç falan demişlerdi.Heh işte aynı sorunu bende yaşadım senin gibi yani. 3 gün sonra geçti mide bulantısı karın ağrısı. Şuan 10 günden fazladır içiyorum artık canım sabahları yeşil çay içmek istiyorum resmen o hale geldim. Kahvaltı ile birlikte de içilebilir aslında illa önce olması lazım değil. Ama ben ne bileyim o kilo veren kadından etkilendim ondan uyanınca yeşil çay ve su içip sonrada kahvaltı ediyorum. Normal doğuşun yeşil çayıydı poşetli. Bugün sonuncusunu içtim evde doğadan yaseminli yeşil çay varmış yarın ondan devam edeceğim.
Canım ben sen kafana takıyorsun diye menülerine bakmaya başladım artık. Dünkü menün önceki güne göre çok iyiydi.Önceki gün yulafı çok kullanmıştın mesela onu günde 1 öğüne çekebilirsin sabah ya da öğle gibi.
Dünkü menünde sabah öğle protein var çok güzel ama akşam o sarmaların kabakların yanına mutlaka 3-4 kaşık da olsa yoğurt ekleyebilirdin protein ihtiyacını tamamlamak için.
Sakın beni yanlış anlama sadece kilo veremediğin için yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa mevcut beslenme düzenin ile kilo verebiliyor olsan ben zaten elleşmem hiçkim nasıl verebiliyorsa öyle versin kilo yeterki versin.
Yürüyerek gitBen yola çıkıyorum İzmir’e çok şiş ve ödemliyim. İnşallah İzmir’de ki tartı biraz eksik tartıyordur tek umudum o şu halimle
Ya işte hepimizin bünyesi farklı.Ben tok karnına içtiğini düşünmüştüm ama. Aç karnına içince gerçekten mide bulantısı, baygınlık hissi yapıyor.
Ya işte hepimizin bünyesi farklı.Ben menüleri yazarken ara diye yazıyorum da sabahtan içiyorum onu. Ara menülerim boş diye öyle yazıyorum. Ama seni rahatsız ediyorsa kahvaltı ile birlikte içebilirsin. Zaten olay sadece yeşil çay da bitmiyor tabi ki proteini yüksek tutup karbonhidratı da düşük tuttum ben kilo vermek için onu da deneyebilirsin canım
Ben diyetkolik in web sitesini kullanıyorum cepten değil de bilgisayardan giriyorum yani. Yediklerimi yazıyorum bakıyorum kalori ve karb protein değerlerine. Ona göre ayarlıyorum canım
Hahaha kuzum onu bende denedim ama bende hiç etki etmedi nerede olsa uyurum kafasındayım benBen de kahvesiz yapamam. Hele üniversiteliysen kahvesiz hiç olmaz!Şimdi bunu söyleyince aklıma bir anım geldi; ben Siyaset/Uluslararası İlişkiler okudum. Reklamcılık bölümünden de seçmeli ders almıştım. Reklamcılık bölümü bizim bölümlere göre daha large, relax bölümlerdir bilen bilir. Öğrencileri ve hocaları da daha rahattır tarz olarak. Hoca bir ödev vermişti ama ödev yetişmedi. Gittim, hocam ne olur biraz daha uzatın süreyi ben hayatımda ödev için sabahlamadım, sabahlayamam dedim. Sabah 9.00’da teslim diyor ısrarla.Bana dedi ki; “sen öğrencisin ne demek sabahlayamam. Şimdi eve git Cola’nın içine 1 çay kaşığı Nescafe karıştır, üstüne de 1 tane Supradyn iç, sabahla ve bu ödevi bitir. Allah onu kahretsin hahahah Gittim eve ve bunu aynen yaptım. Ödevi de bitirdim. Amaaa sonrasııııı..... Kahretsin! Deli gibi uykum var gözlerimi kapatıyorum uyumak istiyorum ama göz kapaklarımda sanki bir lastik var geriye doğru zınkk diye açılıyor gözümü kapadığım anda.
Yıllar sonra faceten konuşuyoruz hocayla. Hocam siz bana böyle yapmıştınız dedim “Ne şerefsizmişim!” dedi.
Aaa ne zaman gireceksin pekiBen listede değilim canım.
Canım ben akşama eşime tavuklu bezelye yemeği yapacağım. İçinde tavuk patates havuç bezelye salça falan olacak. Bunlar şekersiz 21 günü bozuyor mu? Bozuyorsa yemeyip kendime başka birşeyler yapacağım bozmuyorsa yaptığım yemekten yerim bende yoğurt ileZinciri kırdımmm spor yaptım deli gibi sonundaşapır şapır terlemeyi özlemişim
Patates çok önerilmiyor sadece canım, onları ayırıp yersin yemeği :)Canım ben akşama eşime tavuklu bezelye yemeği yapacağım. İçinde tavuk patates havuç bezelye salça falan olacak. Bunlar şekersiz 21 günü bozuyor mu? Bozuyorsa yemeyip kendime başka birşeyler yapacağım bozmuyorsa yaptığım yemekten yerim bende yoğurt ile
Hemen diyetkolikten bakayım kaç kaloriymiş kaç protein karbmış ahahaPatates çok önerilmiyor sadece canım, onları ayırıp yersin yemeği :)
Kız bir porsiyon ye gitsin aaaHemen diyetkolikten bakayım kaç kaloriymiş kaç protein karbmış ahaha
Bizde memlekete giderken içinden geçiyoruz
Olmaz yarın tartı vaaaaaaar zaten yarına kalır mutlaka yarın tartıldıktan sonra gerekirse kahvaltıda yerimKız bir porsiyon ye gitsin aaa
Hahaha kuzum onu bende denedim ama bende hiç etki etmedi nerede olsa uyurum kafasındayım benama ödev varsa yetiştirmem gereken bişey varsa hayatta uyumam yıl sonu proje teslimi için 2 hafta uykusuz proje hazırladım son gün sabah 7 de bitti kucağımda laptop la anında uyumuşum bittikten sonra kızlar uyandırdı hadi okula diye gidip teslim ettim ama 6 ay önceden verilen projeyi 2 haftada tamamlayıp verdim canım çıkmıştı
Hahaha kuzum onu bende denedim ama bende hiç etki etmedi nerede olsa uyurum kafasındayım benama ödev varsa yetiştirmem gereken bişey varsa hayatta uyumam yıl sonu proje teslimi için 2 hafta uykusuz proje hazırladım son gün sabah 7 de bitti kucağımda laptop la anında uyumuşum bittikten sonra kızlar uyandırdı hadi okula diye gidip teslim ettim ama 6 ay önceden verilen projeyi 2 haftada tamamlayıp verdim canım çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?