Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bi 500 olsun artık

Ben tok karnına içtiğini düşünmüştüm ama. Aç karnına içince gerçekten mide bulantısı, baygınlık hissi yapıyor.

Ben tok karnına içtiğini düşünmüştüm ama. Aç karnına içince gerçekten mide bulantısı, baygınlık hissi yapıyor.
Ya işte hepimizin bünyesi farklı. Ben menüleri yazarken ara diye yazıyorum da sabahtan içiyorum onu. Ara menülerim boş diye öyle yazıyorum. Ama seni rahatsız ediyorsa kahvaltı ile birlikte içebilirsin. Zaten olay sadece yeşil çay da bitmiyor tabi ki proteini yüksek tutup karbonhidratı da düşük tuttum ben kilo vermek için onu da deneyebilirsin canım

Ben de artık diyetkolikle takip edeceğim, indirdim programı. Sanırım takip ediyor; yağ-protein-karbonhidrat miktarını. ortabahar kullanıyordu sanırım. ortabahar bu makroları takip ediyor musun sen bu programla?

Ben diyetkolik in web sitesini kullanıyorum cepten değil de bilgisayardan giriyorum yani. Yediklerimi yazıyorum bakıyorum kalori ve karb protein değerlerine. Ona göre ayarlıyorum canım

Hahaha kuzum onu bende denedim ama bende hiç etki etmedi nerede olsa uyurum kafasındayım ben ama ödev varsa yetiştirmem gereken bişey varsa hayatta uyumam yıl sonu proje teslimi için 2 hafta uykusuz proje hazırladım son gün sabah 7 de bitti kucağımda laptop la anında uyumuşum bittikten sonra kızlar uyandırdı hadi okula diye gidip teslim ettim ama 6 ay önceden verilen projeyi 2 haftada tamamlayıp verdim canım çıkmıştı

Zinciri kırdımmm spor yaptım deli gibi sonunda şapır şapır terlemeyi özlemişim
Canım ben akşama eşime tavuklu bezelye yemeği yapacağım. İçinde tavuk patates havuç bezelye salça falan olacak. Bunlar şekersiz 21 günü bozuyor mu? Bozuyorsa yemeyip kendime başka birşeyler yapacağım bozmuyorsa yaptığım yemekten yerim bende yoğurt ile

Patates çok önerilmiyor sadece canım, onları ayırıp yersin yemeği :)

Kız bir porsiyon ye gitsin aaa
Olmaz yarın tartı vaaaaaaar zaten yarına kalır mutlaka yarın tartıldıktan sonra gerekirse kahvaltıda yerim Bugün full protein gidiyorum yarın artık 60ı görmek istiyorum canım pazartesi günü de spor salonu bakmaya gidicez 1 aylık üyelik yapan neresini bulursam yazılıcam hemen.

Valla eğlence varsa, arkadaşlarımla kalıyorsam ben de uyumam ama ödev için de sabahlayamam çok keyfime düşkünüm. Sabahta normalde erken kalkamam ama sevdiğim bir iş yapıyorsam o zaman zımba gibi oluyorum. Gece 03.30’da kalkıp 05.00 uçağıyla iş için Ankara’ya gidip o akşam 21.30’da döndüğümü çok bilirim. Ama ancak seviyorsam

Ancak şu karışımın sana etki etmemesini gerçekten dehşetle karşıladım Ceylan Sana diyorum tanımlanamayan bir varlıksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…