Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ancak şu karışımın sana etki etmemesini gerçekten dehşetle karşıladım Ceylan Sana diyorum tanımlanamayan bir varlıksın diye
Sana katılıyorum cancağızım bende ne bu vücudumu anladım ne kendimi anladım ben insan değilim en son bu karara vardım.

Zinciri kırdımmm spor yaptım deli gibi sonunda şapır şapır terlemeyi özlemişim
Helal olsun kuzum sana aynen böyle devam benim de karnım ağrımaya başladı regl olucam sanırım durdu durdu tartı zamanı olmaya karar verdi. Yeşil çay içiyorum belki şişkinliğe iyi gelir

aynen ben öyle yapıyorum protein karb ayarı çok güzel yapılıyor bu programla besinlerini önceden gir planla ona göre önceden ayar verebiliyorsun

Helal olsun kuzum sana aynen böyle devam benim de karnım ağrımaya başladı regl olucam sanırım durdu durdu tartı zamanı olmaya karar verdi. Yeşil çay içiyorum belki şişkinliğe iyi gelir
Gecikmesi olmaktan daha kötü şişkinlik yapıyor bence iyi olmuş canım sen yeşil çay ve bol su iç

Bugün tartıldım dün ile aynıyım 61.1 sanırım tartıya da böyle gireceğim. Bugün detaylı bir ev temizliği var belki orda yaktığım kaloriler ile aylar sonra 60ı görürüm artık inş
ben göreceğine eminim canım ama yine de bezelyeyi yeme sen, yoğurtla gecistirirsen daha iyisini bile görürsün
Hanımım hanımmmm o taş bana mi
Estagfirullah ablaaaaaa ne haddime taş olurum ssonra
Bizde memlekete giderken içinden geçiyoruz
Ooo havasindan suyundan almışsın sen de olmussjn

Kizlar burda artık virüs kalmadı, uzun zamandır vaka falan yok, çok yakın olduğumuz arkadaşlar yarın gelecekler misafirliğe.esim börek istedibugünden yaptım patatesli ve ıspanaklı gozleme ama bı sorun yedim miii yemediiimmm o böreği yerken ben sabahtan kalan lor salatami kasikladim, corbami içtim uslu uslu aslında TB unuyla yaptım ama bugün ekmek de tuketmedim özellikle, yarına daha çok ekşi olsun diyebirazdan yoğurt yiyip günü noktaliyiciiimm
Siz olmasanız kim bilir kaç tane yerdim, iyi ki varsiniz

Süpersinnnn canımm yarın tartı sonrası tadına bakarsın bence ödül olur sana öbür cumaya kadar yakar halledersin onu tebrik ederim irade diyetin herşeyi yaa

Süpersinnnn canımm yarın tartı sonrası tadına bakarsın bence ödül olur sana öbür cumaya kadar yakar halledersin onu tebrik ederim irade diyetin herşeyi yaa
Teşekkür ederim kaptanim, yemedim diyebilmek eminim böreğin tadından daha güzel

ben göreceğine eminim canım ama yine de bezelyeyi yeme sen, yoğurtla gecistirirsen daha iyisini bile görürsün
Ben de vazgeçtim sonra yemekten içinde yağ salça tuz falan da var çünkü o kadar ilerledim bozmayayım. Bir de bugün tayt giydim basenler foraa ona moralim bozuldu o yüzden 58leri görene kadar tam gaz devam. Acilen aktif spora başlamam lazım 60 kilo olucam az kaldı ama basenlerim hala çok genişler sıkılaşmaya geçmem lazım artık son 7-8 kilo kala.
Seninle valla kalplerimiz bir sabah diyetimde düzenlemeler için araştırma yaparken bende lor peynirini gördüm yarın bende lor peyniri alacaktım kahvaltılarım için. Çok iyi yapmışsın yemeyerek yarın tartıda üzülmeye ve takımı da üzmeye gerek yok çünkü herkes emek veriyor direniyor takıma saygıdan yenmezdi zaten

Sabah öğününü bugünlük 3e çektim öğlen yemeğini pas geçtim yeşil çay bol su vs içiyorum. Yarın marketten beyaz çay da alacağım yağ yıkımı için etkiliymiş günde 1 fincan da ondan içerim artık. Akşamı da yine su ve yoğurt ile geçirip kür gibi yapıcam tartı öncesi

Selam yenideen. Öncelikle yarın sınavım var. Sizden dua istiyorum. Sonrasında da bugünlük yeme faslı bitti 40 dk öncesinde kadar. Şu an bolca su içiyorum. Birazdan menümü yazacağım. Yarın inşallah kilomu bildirebilirim. Yani kesin bildiririm de sınavım 13’te bitecek. Kalkar kalkmaz yazacağım o stresle unutmazsam.

Yarından itibaren güzel bir başlangıç yapmak dileğiyle bugünlük iznini rica ediyorum. Umarım yarına kilo vermiş olurum. Herkese detokslu akşamlar.

Allah zihin açıklığı versin canım, başarılar

Dua ederiz tabi canım Allah senin ve tüm emek veren öğrencilerin yardımcısı olsun inşallah umarım güzel geçer sınavın
İyi akşamlar canım

Allah zihin açıklığı versin. Başarılar. Heyecanlanma, süreni iyi kullan, bilmediğin soruda vakit kaybetme, takıldığın sorularda başka sorulara bak onlara sonra dön tekrar kaydırma yapma. Başarılar.

Acayip yorgunum bende kolumu kaldıramıyorum
Bir yandan ev bir yandan oğlum burda dede anneanne iyice şımardı uyutmak işkence oldu
6 da uyanmıştı şimdi uyudu şükür üstümden kamyon geçmiş gibiyim uyuyor ama enkaz bırakıyor resmen ardında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…