- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #355.981
Bende de yapıyor maalesef başım dönüyorBen tok karnına içtiğini düşünmüştüm ama. Aç karnına içince gerçekten mide bulantısı, baygınlık hissi yapıyor.
Sana katılıyorum cancağızım bende ne bu vücudumu anladım ne kendimi anladımAncak şu karışımın sana etki etmemesini gerçekten dehşetle karşıladım CeylanSana diyorum tanımlanamayan bir varlıksın diye
Helal olsun kuzum sana aynen böyle devam benim de karnım ağrımaya başladı regl olucam sanırım durdu durdu tartı zamanı olmaya karar verdi. Yeşil çay içiyorum belki şişkinliğe iyi gelirZinciri kırdımmm spor yaptım deli gibi sonundaşapır şapır terlemeyi özlemişim
aynen ben öyle yapıyorum protein karb ayarı çok güzel yapılıyor bu programla besinlerini önceden gir planla ona göre önceden ayar verebiliyorsun
Gecikmesi olmaktan daha kötü şişkinlik yapıyor bence iyi olmuş canım sen yeşil çay ve bol su içHelal olsun kuzum sana aynen böyle devam benim de karnım ağrımaya başladı regl olucam sanırım durdu durdu tartı zamanı olmaya karar verdi. Yeşil çay içiyorum belki şişkinliğe iyi gelir
Ohhhh kendim yapmış gibi rahatladımZinciri kırdımmm spor yaptım deli gibi sonundaşapır şapır terlemeyi özlemişim
Muhtemelen listeden ayrıldığım 75.5 kiloya inince canım.. Yani yarinki kilo durumuna göre ortalama 1,5-2 kg daha vermem lazım.Aaa ne zaman gireceksin peki
ben göreceğine eminim canım ama yine de bezelyeyi yeme sen, yoğurtla gecistirirsen daha iyisini bile görürsünBugün tartıldım dün ile aynıyım 61.1 sanırım tartıya da böyle gireceğim.Bugün detaylı bir ev temizliği var belki orda yaktığım kaloriler ile aylar sonra 60ı görürüm artık inş
Estagfirullah ablaaaaaa ne haddimeHanımım hanımmmm o taş bana mi
Ooo havasindan suyundan almışsın sen de olmussjnBizde memlekete giderken içinden geçiyoruz
Süpersinnnn canımm yarın tartı sonrası tadına bakarsın bence ödül olur sana öbür cumaya kadar yakar halledersin onuKizlar burda artık virüs kalmadı, uzun zamandır vaka falan yok, çok yakın olduğumuz arkadaşlar yarın gelecekler misafirliğe.esim börek istedibugünden yaptım patatesli ve ıspanaklı gozleme ama bı sorun yedim miii yemediiimmm o böreği yerken ben sabahtan kalan lor salatami kasikladim, corbami içtim uslu uslu aslında TB unuyla yaptım ama bugün ekmek de tuketmedim özellikle, yarına daha çok ekşi olsun diye birazdan yoğurt yiyip günü noktaliyiciiimm
Siz olmasanız kim bilir kaç tane yerdim, iyi ki varsiniz
İzne ayrıldıgı kilosunı bekliyorz canım çok birşey yok yakında girecek inşallahAaa ne zaman gireceksin peki
Teşekkür ederim kaptanim, yemedim diyebilmek eminim böreğin tadından daha güzelSüpersinnnn canımm yarın tartı sonrası tadına bakarsın bence ödül olur sana öbür cumaya kadar yakar halledersin onutebrik ederim irade diyetin herşeyi yaa
Ben de vazgeçtim sonra yemekten içinde yağ salça tuz falan da var çünkü o kadar ilerledim bozmayayım. Bir de bugün tayt giydim basenler foraa ona moralim bozuldu o yüzden 58leri görene kadar tam gaz devam. Acilen aktif spora başlamam lazım 60 kilo olucam az kaldı ama basenlerim hala çok genişler sıkılaşmaya geçmem lazım artık son 7-8 kilo kala.ben göreceğine eminim canım ama yine de bezelyeyi yeme sen, yoğurtla gecistirirsen daha iyisini bile görürsün
Seninle valla kalplerimiz bir sabah diyetimde düzenlemeler için araştırma yaparken bende lor peynirini gördüm yarın bende lor peyniri alacaktım kahvaltılarım için.Kizlar burda artık virüs kalmadı, uzun zamandır vaka falan yok, çok yakın olduğumuz arkadaşlar yarın gelecekler misafirliğe.esim börek istedibugünden yaptım patatesli ve ıspanaklı gozleme ama bı sorun yedim miii yemediiimmm o böreği yerken ben sabahtan kalan lor salatami kasikladim, corbami içtim uslu uslu aslında TB unuyla yaptım ama bugün ekmek de tuketmedim özellikle, yarına daha çok ekşi olsun diye birazdan yoğurt yiyip günü noktaliyiciiimm
Siz olmasanız kim bilir kaç tane yerdim, iyi ki varsiniz
Allah zihin açıklığı versin canım, başarılarSelam yenideen. Öncelikle yarın sınavım var. Sizden dua istiyorum.Sonrasında da bugünlük yeme faslı bitti 40 dk öncesinde kadar. Şu an bolca su içiyorum. Birazdan menümü yazacağım. Yarın inşallah kilomu bildirebilirim. Yani kesin bildiririm de sınavım 13’te bitecek. Kalkar kalkmaz yazacağım o stresle unutmazsam.
Yarından itibaren güzel bir başlangıç yapmak dileğiyle bugünlük iznini rica ediyorum. Umarım yarına kilo vermiş olurum.Herkese detokslu akşamlar.
Dua ederiz tabi canım Allah senin ve tüm emek veren öğrencilerin yardımcısı olsun inşallah umarım güzel geçer sınavınSelam yenideen. Öncelikle yarın sınavım var. Sizden dua istiyorum.Sonrasında da bugünlük yeme faslı bitti 40 dk öncesinde kadar. Şu an bolca su içiyorum. Birazdan menümü yazacağım. Yarın inşallah kilomu bildirebilirim. Yani kesin bildiririm de sınavım 13’te bitecek. Kalkar kalkmaz yazacağım o stresle unutmazsam.
Yarından itibaren güzel bir başlangıç yapmak dileğiyle bugünlük iznini rica ediyorum. Umarım yarına kilo vermiş olurum.Herkese detokslu akşamlar.
Allah zihin açıklığı versin. Başarılar. Heyecanlanma, süreni iyi kullan, bilmediğin soruda vakit kaybetme, takıldığın sorularda başka sorulara bak onlara sonra dön tekrar kaydırma yapma. Başarılar.Selam yenideen. Öncelikle yarın sınavım var. Sizden dua istiyorum.Sonrasında da bugünlük yeme faslı bitti 40 dk öncesinde kadar. Şu an bolca su içiyorum. Birazdan menümü yazacağım. Yarın inşallah kilomu bildirebilirim. Yani kesin bildiririm de sınavım 13’te bitecek. Kalkar kalkmaz yazacağım o stresle unutmazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?