Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dinlenemedin yani yine. Kendi evim dışında bi yerde iş yapmak beni de çok yorar. Geç uyumuş gece geç yatmazmi biraz daha dursa ıyiymis. Sende dinlen uyumuşken

Helal olsun kuzum sana aynen böyle devam benim de karnım ağrımaya başladı regl olucam sanırım durdu durdu tartı zamanı olmaya karar verdi. Yeşil çay içiyorum belki şişkinliğe iyi gelir
Ya sorma ben de o kadar şişim ki aynalara bakasım yok 10 gün oldu gecikme
Ohhhh kendim yapmış gibi rahatladım
Ben de cok rahatladım da valla kaptancim yarın tartı beni üzecek karnımın göğsümün şişliğinden anlıyorum bunu

Ramazandan sonra kilo olarak çok yol alamadım ama komsum bugün biraz daha küçülmüş popon dedi. spor kili vermeye yetmese de sikilastiriyor artık galiba ama basenlerim hala var hala var
Ben buraya geldiğimden beri kilo olarak çok yol alamadım ama benim de vücudum şuan regl sıkıntısı olmasa baya şekle girmişti
Spor işte. Çok güzel etki ediyor

Dinlenemedin yani yine. Kendi evim dışında bi yerde iş yapmak beni de çok yorar. Geç uyumuş gece geç yatmazmi biraz daha dursa ıyiymis. Sende dinlen uyumuşken
Yok daha uyanmaz sabah 6 6.30 gibi uyanır
Dinlenemedim valla hilal yeğenimde hesapta yoktu onun ödevleri oluyor antin kuntin ders yaptıgımız yetmiyor birde video çek diyorlar özel okul icatları
Yarında eniştem ablam gelecek iyice yorgunluk

Kizlar bugun cok bakamadım buraya nasılsınız nasıl gidiyor

Bu arada eve geldim oruçluyum

2 nektarı 1 avuç kiraz bide 3 yemek kasigi kadar yesil mercimek yedim uyusam mi acaba bisey yememek icin diyorum.

Şişliğin var yoksa bi kaç erik kuru kaysı mi yesem karar veremedim

Ben buraya geldiğimden beri kilo olarak çok yol alamadım ama benim de vücudum şuan regl sıkıntısı olmasa baya şekle girmişti
Spor işte. Çok güzel etki ediyor
Regl dönemi benimde göbeğim çıkıyor hemen ama alıştık artık bu dönemde ona göre giyineceğiz. Evet spor şart tek umudum kas yapıp yağ yakmak artık. Diyeti daha fazla zorlayamıyorum. Sadece kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Yavas yavaş olacak acelemiz yok. Az az da olsa gidecek senin bu gecikme varya hepimizi şişirdi inanki bir sevgi şişer hepimiz şişeriz. Anca beraber kanca beraber şiş degilmissin gibi düşünmeye çalış ben deneyince olmuyor belki sende olur

Evdeyken 1 taneydi şimdi 2 oldu ne demistin annenlerde sabah kardio akşam kardio yürüyüşler sporlar diyetler bi de uyuyacakmiydin

Komşunun gözü göz değil
Başlarda zayıfladığımi kabullenmesi zor sürdü yaklaşık bi 10 kilo verdikten sonra ancak fark etti zayıfladığımi bakti kendinden aşağı düşmeye başladım. Bugün beraber yürüyüş yapalım. Egzersizleri de baraber yapalım sana bakıp bende yaparım benimde zayıflamam lazım diyor ben yapıyorum zaten yapmak istersen yapalım dedim.

2 nektarı 1 avuç kiraz bide 3 yemek kasigi kadar yesil mercimek yedim uyusam mi acaba bisey yememek icin diyorum.

Şişliğin var yoksa bi kaç erik kuru kaysı mi yesem karar veremedim
Daha fazla meyve yeme canım şeker üstüne şeker geliyor çünkü bünyene. Bol su içip uzanabilirsin bugün erken yatabilirsin akşam bende öyle yapacağım yarın sabah da erken uyanıp tartılacağım. Bugün benim için de zor yoğurt kürü ile geçiriyorum

Eşim diyete girdiğinden beri 4 kilo vermiş. Bu sabah tartıldı 122lere düşmüş. Ekmeği iyice azalttı hatta ben teklif ediyorum ekmek de getiriyim diye yok diyor. Hayatta sebze yemeği yemeyen adam bu akşam ilk kez tavuklu bezelye yemeği yapıcam dediği de olur dedi şoklara girdim

Arada tatlı krizleri geliyor dayıyorum doğal meyveli yoğurdu ya da danona meyveli yoğurdu susuyor

Onun böyle direndiğini görmek bana da güç veriyor kaldı ki 120 kilo birisinin direnç göstermesi çok zor 60 kilo birisine göre. İnşallah o 100 olacak bende 53

Canım afedersin ama kabızlık yaşadığımda stresli geciyor o dönem cok gergin oluyorum şimdi o yuzden 40 gr kuru erik yedim sıcak suyla bağırsaklarımi çalıştırdım diye

Yani sanki kabızlık oluncada tartıda ahir gelecekmişim gibi hissediyorum yedim o yuzden

birsevgi kuzum bende aynı durumdayım hatta daha çok şişkinliğim var ağrıdan kıvranıyorum ama hala regl olmadım sabahtan beri yeşilçay kirazsapı ayran sırf sıvı aldım şişkinliğimi hiç biri geçirmedi ağrıda geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…