- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.001
Dinlenemedin yani yine. Kendi evim dışında bi yerde iş yapmak beni de çok yorar. Geç uyumuş gece geç yatmazmi biraz daha dursa ıyiymis. Sende dinlen uyumuşkenAcayip yorgunum bende kolumu kaldıramıyorum
Bir yandan ev bir yandan oğlum burda dede anneanne iyice şımardı uyutmak işkence oldu
6 da uyanmıştı şimdi uyudu şükür üstümden kamyon geçmiş gibiyim uyuyor ama enkaz bırakıyor resmen ardında
Ya sorma ben de o kadar şişim ki aynalara bakasım yok 10 gün oldu gecikmeHelal olsun kuzum sana aynen böyle devam benim de karnım ağrımaya başladı regl olucam sanırım durdu durdu tartı zamanı olmaya karar verdi. Yeşil çay içiyorum belki şişkinliğe iyi gelir
Ben de cok rahatladım da valla kaptancim yarın tartı beni üzecekOhhhh kendim yapmış gibi rahatladım
Ben buraya geldiğimden beri kilo olarak çok yol alamadımRamazandan sonra kilo olarak çok yol alamadım ama komsum bugün biraz daha küçülmüş popon dedi.spor kili vermeye yetmese de sikilastiriyor artık galiba ama basenlerim hala var hala var
Yok daha uyanmaz sabah 6 6.30 gibi uyanırDinlenemedin yani yine. Kendi evim dışında bi yerde iş yapmak beni de çok yorar. Geç uyumuş gece geç yatmazmi biraz daha dursa ıyiymis. Sende dinlen uyumuşken
Aynen sporu bırakmayalım tartı elbet hizaya gelecekBen buraya geldiğimden beri kilo olarak çok yol alamadımama benim de vücudum şuan regl sıkıntısı olmasa baya şekle girmişti
Spor işte. Çok güzel etki ediyor
Komşunun gözü göz değilRamazandan sonra kilo olarak çok yol alamadım ama komsum bugün biraz daha küçülmüş popon dedi.spor kili vermeye yetmese de sikilastiriyor artık galiba ama basenlerim hala var hala var
Regl dönemi benimde göbeğim çıkıyor hemen ama alıştık artık bu dönemde ona göre giyineceğiz. Evet spor şart tek umudum kas yapıp yağ yakmak artık. Diyeti daha fazla zorlayamıyorum. Sadece kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Yavas yavaş olacak acelemiz yok. Az az da olsa gidecekBen buraya geldiğimden beri kilo olarak çok yol alamadımama benim de vücudum şuan regl sıkıntısı olmasa baya şekle girmişti
Spor işte. Çok güzel etki ediyor
Evdeyken 1 taneydi şimdi 2 olduYok daha uyanmaz sabah 6 6.30 gibi uyanır
Dinlenemedim valla hilal yeğenimde hesapta yoktu onun ödevleri oluyor antin kuntin ders yaptıgımız yetmiyor birde video çek diyorlarözel okul icatları
Yarında eniştem ablam gelecek iyice yorgunluk
Başlarda zayıfladığımi kabullenmesi zor sürdü yaklaşık bi 10 kilo verdikten sonra ancak fark etti zayıfladığımi bakti kendinden aşağı düşmeye başladım. Bugün beraber yürüyüş yapalım. Egzersizleri de baraber yapalım sana bakıp bende yaparım benimde zayıflamam lazım diyorKomşunun gözü göz değil
Daha fazla meyve yeme canım şeker üstüne şeker geliyor çünkü bünyene. Bol su içip uzanabilirsin bugün erken yatabilirsin akşam bende öyle yapacağım yarın sabah da erken uyanıp tartılacağım. Bugün benim için de zor yoğurt kürü ile geçiriyorum2 nektarı 1 avuç kiraz bide 3 yemek kasigi kadar yesil mercimek yedim uyusam mi acaba bisey yememek icin diyorum.
Şişliğin var yoksa bi kaç erik kuru kaysı mi yesem karar veremedim
Canım afedersin ama kabızlık yaşadığımda stresli geciyor o dönem cok gergin oluyorum şimdi o yuzden 40 gr kuru erik yedim sıcak suyla bağırsaklarımi çalıştırdım diyeDaha fazla meyve yeme canım şeker üstüne şeker geliyor çünkü bünyene. Bol su içip uzanabilirsin bugün erken yatabilirsin akşam bende öyle yapacağım yarın sabah da erken uyanıp tartılacağım. Bugün benim için de zor yoğurt kürü ile geçiriyorum
Tabağından taniyicam seni hem bugun tezgahta gordum parçaları birlestiriyorum
Gel canım beklerim karşılıklı yeşil çay içeriz..Tabağından taniyicam seni hem bugun tezgahta gordum parçaları birlestiriyorum
Geliyorum ben onu ya bari bi dilim börek olaydiGel canım beklerim karşılıklı yeşil çay içeriz..
Olmaz yulaf lapası yaparım sanaGeliyorum ben onu ya bari bi dilim börek olaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?