Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zor ya ben bugün akşamı yoğurtla geçirdim tartıda güzel bir rakam yakalamak için. Bir de çok darlandım 60ları görmek istiyorum artık. Sabah ola hayır ola artık
ya ben bir ara kilolarım çabuk gitsin diye sinemaki içmiştim Allah ım ne büyük hataymış. 1 gün boyunca 4 5 defa tuvalete çıkıp 5 6 gün kabızlık yaşadım şiştim.. bi de emziren anneye de yasakmış

ama ciddi kabızlık problemi olanlara iyi gelebilir

Sinamekinin bağırsak tembelliği yaptığını gördüğümden beri içmiyorum hiç artık. Sonra bu defa hiç wc çıkamıyoruz. Kabızlıkta ben genelde kuru kayısı, taze kayısı, keten tohumu gibi şeyler tüketiyorum çözülmesi için iyi geliyor bana

Sabah vakti olanlar kahvaltıdan önce bi tur yürüyüp öyle bildirim yapsa keşkee
11e kadar ev temizledim kalori yakmak için. Yerlerde yuvarlandım en küçük lekeleri bile ıslak mendille kazıdım telef ettim kendimi daha ne yapabilirim bilmiyorum

aynen ben de yeşil çayla birlikte yiyorum baya iyi geliyor kurular
sinemaki çok fena oluyor

Eksi kesinde hedef kesin değil daha sabah yine çok ter dökeceğiz poşetle kendimi akşamdan sarsam sabaha kadar ter mi atsam incecik uyanıyormuşum
Ayy keşke olsa öyle şeyler ben de şişim çok akıllı saat aldım bekliyorum kendimi spora teşvik etcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…