- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.041
Öğlen 12ye kadar istiyor kaptanımız ama özel bir durumun varsa 3-4e doğru da yapabilirsin canımhanımlar yarın kaça kadar bildirim yapabiliyoruz
yok canım, 12 kadar su bile içmem artıkÖğlen 12ye kadar istiyor kaptanımız ama özel bir durumun varsa 3-4e doğru da yapabilirsin canım
Sabah uyanınca da bildirebilirsin canım ben öyle yapıcam uyanınca tartılıp söyleyeceğim neyse artık oyok canım, 12 kadar su bile içmem artık
artık ne kadar dayanabilirsemSabah uyanınca da bildirebilirsin canım ben öyle yapıcam uyanınca tartılıp söyleyeceğim neyse artık o
Zor ya ben bugün akşamı yoğurtla geçirdim tartıda güzel bir rakam yakalamak için. Bir de çok darlandım 60ları görmek istiyorum artık. Sabah ola hayır ola artıkartık ne kadar dayanabilirsem
ya ben bir ara kilolarım çabuk gitsin diye sinemaki içmiştimZor ya ben bugün akşamı yoğurtla geçirdim tartıda güzel bir rakam yakalamak için. Bir de çok darlandım 60ları görmek istiyorum artık. Sabah ola hayır ola artık
Sinamekinin bağırsak tembelliği yaptığını gördüğümden beri içmiyorum hiç artık. Sonra bu defa hiç wc çıkamıyoruz. Kabızlıkta ben genelde kuru kayısı, taze kayısı, keten tohumu gibi şeyler tüketiyorum çözülmesi için iyi geliyor banaya ben bir ara kilolarım çabuk gitsin diye sinemaki içmiştimAllah ım ne büyük hataymış. 1 gün boyunca 4 5 defa tuvalete çıkıp 5 6 gün kabızlık yaşadım şiştim.. bi de emziren anneye de yasakmış
ama ciddi kabızlık problemi olanlara iyi gelebilir
11e kadar ev temizledim kalori yakmak için. Yerlerde yuvarlandım en küçük lekeleri bile ıslak mendille kazıdım telef ettim kendimi daha ne yapabilirim bilmiyorumSabah vakti olanlar kahvaltıdan önce bi tur yürüyüp öyle bildirim yapsa keşkee
Çok kendimizi heba etmeyelim de bi iki tur yürüyüp ödem atabiliriz11e kadar ev temizledim kalori yakmak için. Yerlerde yuvarlandım en küçük lekeleri bile ıslak mendille kazıdım telef ettim kendimi daha ne yapabilirim bilmiyorum
aynen ben de yeşil çayla birlikte yiyorum baya iyi geliyor kurularSinamekinin bağırsak tembelliği yaptığını gördüğümden beri içmiyorum hiç artık. Sonra bu defa hiç wc çıkamıyoruz. Kabızlıkta ben genelde kuru kayısı, taze kayısı, keten tohumu gibi şeyler tüketiyorum çözülmesi için iyi geliyor bana
Bir de sinemaki bağımlılık yapıyo diye biliyorumaynen ben de yeşil çayla birlikte yiyorum baya iyi geliyor kurular
sinemaki çok fena oluyor
Allah mi söyletti kiÇok azyazcağıma çok yazmışım
Deme kız öyle şeyler nazar boncuğumuz geri gelsinAllah mi söyletti kiben kırmızıyı çok severim hele kırmızı olanına bayılırım bana şimdiden 1 tane koyabilirsin
Eksi kesinde hedef kesin değil daha sabah yine çok ter dökeceğiz poşetle kendimi akşamdan sarsam sabaha kadar ter mi atsamDeme kız öyle şeyler nazar boncuğumuz geri gelsinEkside değil misin ki
Ayy keşke olsa öyle şeylerEksi kesinde hedef kesin değil daha sabah yine çok ter dökeceğiz poşetle kendimi akşamdan sarsam sabaha kadar ter mi atsamincecik uyanıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?