- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.081
Çok heyecanlıyım kaptanımmmmYaaa süpersin e listeye 1 kg kaldı
Harika canım maşallah sana valla
Allah zihin açıklığı versin canım, başarılar
Dua ederiz tabi canım Allah senin ve tüm emek veren öğrencilerin yardımcısı olsun inşallah umarım güzel geçer sınavın
İyi akşamlar canım ♥
Allah zihin açıklığı versin. Başarılar. Heyecanlanma, süreni iyi kullan, bilmediğin soruda vakit kaybetme, takıldığın sorularda başka sorulara bak onlara sonra dön tekrar kaydırma yapma. Başarılar.
İyi yapmışsın canım yemeyerekkalori hesabı yapmaya başlayınca kör iyi bir seçenek.damak tadıma göre değil ama alışırım elbet
Allah zihin açıklığı versin doktorum
Ödem yapmaz mı artık spor?
Allah zihin açıklığı versin. Kalbimiz de, duamız da seninle pacim.
Umarım önemli bir şeyi yoktur.Kızlar ben şimdi hastanedeyim babam biraz rahatsız da yetişirim diye düşünüyorum
Canım günaydın ancak eve dönüşte yürüyüp tartılabilir oda oruçluyken öyle oluyor birsey yemediğimden dolayı doğru sonuç veriyor bugun oruç degilim kahvaltıda yaptimGünaydın canım yürüyüş imkanın varsa ondan sonra bildir kilonu sana yürüyüş yarıyor baya :)
Geçmiş olsun canim insallah yoktur ciddi bi durumuKızlar ben şimdi hastanedeyim babam biraz rahatsız da yetişirim diye düşünüyorum
Aaaaaa sen cuma kilonu unuttun galibAaaaaCanım günaydın ancak eve dönüşte yürüyüp tartılabilir oda oruçluyken öyle oluyor birsey yemediğimden dolayı doğru sonuç veriyor bugun oruç degilim kahvaltıda yaptim
Tartıldım 107.8 çıktım yani -500 oluyor ama niyeyse daha cok vermiş oldugunu dusunuyorum cunku bu hafta hem yürüdüm gem ara arada olsa spor yapmaya çalıştım bide özellikle menüye cok dikkat ettim neyse + çıkmaktan iyidir
Geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktur.Kızlar ben şimdi hastanedeyim babam biraz rahatsız da yetişirim diye düşünüyorum
Ah canım geçmiş olsunKızlar ben şimdi hastanedeyim babam biraz rahatsız da yetişirim diye düşünüyorum
Yok guzelim cumada 108.3 tuAaaaaa sen cuma kilonu unuttun galibAaaaa
1,1 gitmiş yahuuuuu
Aaa vay be birşey daha öğrendikKızlar dün 73.3 olan kilom bugün 77,9. Dün akşam Bol yeşil mercimekli patlıcan yapmıştım.17:30 da yeme olayım bitti. Fotoğrafını yolladığım tabağın ancak yarısını yiyebildim. Akşam da sadece maden suyu ve 1 bardak çay içtim.
Şimdi yeşil mercimekle ilgili küçük bir araştırma yaptım.
Mercimek fitik asit denilen insan vücudunun sindiremediği bir çeşit fosfor içerir. Bu da pek çok kişide şişliğine sebep olabilir. Mercimeği gece boyunca limonlu veya sirkeli soğuk suda bekletmek, fitik asit oranını düşürür, böylece karın şişliği ihtimali de azalmış olur. Mercimeği pişirmeden önce su ile durulayın ve iyice pişirin.
Önceden aklıma gelmedi.10 dk bile bekletmeden yıkayıp ocağa koydum. Hafif bir şişkinlik hissediyorum.Bununla ilgili olabilir.
Umarım önemli bir şeyi yoktur.
Geçmiş olsun canim insallah yoktur ciddi bi durumu
Geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktur.
Teşekkür ederim canlar babam dedim ağız alışkanlığı aslında eşimin babası ama yine de baba tabi. Kanser den ameliyat olmuştu da kontrol için geliyoruzAh canım geçmiş olsun
Şişlik yapar diye biliyorum evet ama 4.6 kg hiç beklemediğim bişeyKızlar dün 73.3 olan kilom bugün 77,9. Dün akşam Bol yeşil mercimekli patlıcan yapmıştım.17:30 da yeme olayım bitti. Fotoğrafını yolladığım tabağın ancak yarısını yiyebildim. Akşam da sadece maden suyu ve 1 bardak çay içtim.
Şimdi yeşil mercimekle ilgili küçük bir araştırma yaptım.
Mercimek fitik asit denilen insan vücudunun sindiremediği bir çeşit fosfor içerir. Bu da pek çok kişide şişliğine sebep olabilir. Mercimeği gece boyunca limonlu veya sirkeli soğuk suda bekletmek, fitik asit oranını düşürür, böylece karın şişliği ihtimali de azalmış olur. Mercimeği pişirmeden önce su ile durulayın ve iyice pişirin.
Önceden aklıma gelmedi.10 dk bile bekletmeden yıkayıp ocağa koydum. Hafif bir şişkinlik hissediyorum.Bununla ilgili olabilir.
Normalde 1 gece olmasa bile 1 saat hemen pişmesi icin suda bekletirdim. Oda etkili oluyordur. internette denk geldim mercimek ve fasulye gibi bakliyatlari biraz cimlendirdikten pişiren insanlar da var daha faydalı oluyormuş.Aaa vay be birşey daha öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?