Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah zihin açıklığı versin canım, başarılar
Dua ederiz tabi canım Allah senin ve tüm emek veren öğrencilerin yardımcısı olsun inşallah umarım güzel geçer sınavın
İyi akşamlar canım ♥
Allah zihin açıklığı versin. Kalbimiz de, duamız da seninle pacim.

Hepiniz ponçik misiniz acaba? Çok teşekkür ederim hepinize. İyi ki varsınız.

Ben bildirimimi sınavdan sonra yapacaktım. Ama tartıldım zaten. Reklam arası verip heyecan yaratmanın alemi yok. Saat 13’ten sonra gelip her şeyi okuyacağım. En sevdiğim mesaj günü.

P.s.: Bu haftaya 69.2 ile başlayıp 68.3 ile bitirerek 900 gr ile gruba katkıda BULUNAMIYORUM. Hala listede değilim... Önümüzdeki maçlara bakıciğiz. Umarım herkes bol bol kilo vermiştir. Öptüm!

Eklentiler

• 69E09D38-86D1-462C-A708-971CD7AB4257.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın canım yürüyüş imkanın varsa ondan sonra bildir kilonu sana yürüyüş yarıyor baya :)
Canım günaydın ancak eve dönüşte yürüyüp tartılabilir oda oruçluyken öyle oluyor birsey yemediğimden dolayı doğru sonuç veriyor bugun oruç degilim kahvaltıda yaptim

Tartıldım 107.8 çıktım yani -500 oluyor ama niyeyse daha cok vermiş oldugunu dusunuyorum cunku bu hafta hem yürüdüm gem ara arada olsa spor yapmaya çalıştım bide özellikle menüye cok dikkat ettim neyse + çıkmaktan iyidir

Aaaaaa sen cuma kilonu unuttun galibAaaaa

1,1 gitmiş yahuuuuu

Yürüyüş bitsin güncelleyeceğim ♥♥
***5. Takım 677. Etap***

emnis(65/
Cagrihilal1 (70,7/
nrmyn(67,3
Calypso95(72,1/
birsevgi(72,1/
KuruPapatya (64,3/
Balpamuk(65,6/
Ceylansnn (67/
hanmeli (69,7/
terliklikedi (108,9/107,8/1,1/%1,01)

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(65,3/)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
Tempus (76,7/75,6/1,1/%1,43)516.etapta 74,6 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı ,eski üye adı NzLi.
Suskunhanim( 59,9/)yeni üye başlangıç tarihi 18.05 başlangıç kg 61 hedef kg 50
Ataninbitanesii (65/ ) yeni üye başlangıç tarihi 21.05 başlangıç kg 65 hedef kg 55
EceZ ( 62,8/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 21.05 başlangıç kg 64,8 hedef kg 55
Pacman (69,2/) yeni üye baş.tarihi 25.05 baş kg 70,3 hedef kg 60
Eymoşumcum ( 84) 579.etapta 77,4 ile izne ayrılan üye
0zlem( 78,1/ 562.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Fancynancy (87,6/ 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Son düzenleme:
Kızlar dün 77.3 olan kilom bugün 77,9. Dün akşam Bol yeşil mercimekli patlıcan yapmıştım.17:30 da yeme olayım bitti. Fotoğrafını yolladığım tabağın ancak yarısını yiyebildim. Akşam da sadece maden suyu ve 1 bardak çay içtim.
Şimdi yeşil mercimekle ilgili küçük bir araştırma yaptım.

Mercimek fitik asit denilen insan vücudunun sindiremediği bir çeşit fosfor içerir. Bu da pek çok kişide şişliğine sebep olabilir. Mercimeği gece boyunca limonlu veya sirkeli soğuk suda bekletmek, fitik asit oranını düşürür, böylece karın şişliği ihtimali de azalmış olur. Mercimeği pişirmeden önce su ile durulayın ve iyice pişirin.

Önceden aklıma gelmedi.10 dk bile bekletmeden yıkayıp ocağa koydum. Hafif bir şişkinlik hissediyorum.Bununla ilgili olabilir.

Son düzenleme:
Aaa vay be birşey daha öğrendik

Umarım önemli bir şeyi yoktur.
Geçmiş olsun canim insallah yoktur ciddi bi durumu
Geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktur.
Ah canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim canlar babam dedim ağız alışkanlığı aslında eşimin babası ama yine de baba tabi. Kanser den ameliyat olmuştu da kontrol için geliyoruz

Şişlik yapar diye biliyorum evet ama 4.6 kg hiç beklemediğim bişey

Aaa vay be birşey daha öğrendik
Normalde 1 gece olmasa bile 1 saat hemen pişmesi icin suda bekletirdim. Oda etkili oluyordur. internette denk geldim mercimek ve fasulye gibi bakliyatlari biraz cimlendirdikten pişiren insanlar da var daha faydalı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…