- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.061
AHAHA kalkıyormuşsun 45 kiloEksi kesinde hedef kesin değil daha sabah yine çok ter dökeceğiz poşetle kendimi akşamdan sarsam sabaha kadar ter mi atsamincecik uyanıyormuşum
Ne güzel olur doğalgazı da sonuna kadar acayim sauna gibiAHAHA kalkıyormuşsun 45 kilo
45 falanda istemem kız 70 yatıp 69 kalksam yeter bana yükseklerde gözüm yok azla yetinmesini bilirimAHAHA kalkıyormuşsun 45 kilo
Yemeğe korkar olduk kuzum valla muhteşemsin senAhh ahh seni cok Iyi anlıyorum canım. Bir zamanlar çook kötüydü halim.2 hafta falan kabiz kaldıgim zamanlar oluyordu.Karnim 9 aylık hamileler gibi şişti. Nefes alıp vermek bile işkenceye dönüşmüştü artık.
Keten tohumu ve dere otunun çok faydası oluyor. Günlük beslenmene bunları ekleyebilirsin.. Menülerin çok aklımda değil bunlari yiyor musun bilmiyorum.Menulerin hep bugünkü gibi değildir.
Beslenmemize çok dikkat etmemiz lazım. Yeşillik,bakliyat,yoğurt,yulaf,meyve ve sebzeler sürekli öğünlerimizde olmalı.Bakliyat olarak kuru fasulye. Sebze olarak da bizim burada lubye diyorlar genel adı börülce bağırsaklara çok faydasi var.Kilo vermek icin uğraşıyoruz ama yağdan da kendimizi mahrum etmememiz lazım. Kuru inciri zeytinyağında bekletip sabah uyaninca yiyebilirsin.
.
. Şimdi iki hafta sürmese de 3-4 gün yine kabızlığın oluyor. Özellikle diyet yaptığım ve çok az yedigim zamanlarda daha çok oluyor. Kendimizi uzun süre çok aç bırakmamamız gerek ve sağlıklı olan doğanın bize sunduğu herşeyi abartmadan tüketmemiz gerek.
Uzun yazmışım çok çektiğim için aklıma geleni yazdım.
Hahahah tüm takımı sisirdimRegl dönemi benimde göbeğim çıkıyor hemen ama alıştık artık bu dönemde ona göre giyineceğiz. Evet spor şart tek umudum kas yapıp yağ yakmak artık. Diyeti daha fazla zorlayamıyorum. Sadece kaçamak yapmamaya çalışıyorum. Yavas yavaş olacak acelemiz yok. Az az da olsa gideceksenin bu gecikme varya hepimizi şişirdi inanki bir sevgi şişer hepimiz şişeriz. Anca beraber kanca beraber şiş degilmissin gibi düşünmeye çalış ben deneyince olmuyor belki sende olur
Noldu bize ceyloooobirsevgi kuzum bende aynı durumdayım hatta daha çok şişkinliğim var ağrıdan kıvranıyorum ama hala regl olmadım sabahtan beri yeşilçay kirazsapı ayran sırf sıvı aldım şişkinliğimi hiç biri geçirmedi ağrıda geçmedi
Selam yenideen. Öncelikle yarın sınavım var. Sizden dua istiyorum.Sonrasında da bugünlük yeme faslı bitti 40 dk öncesinde kadar. Şu an bolca su içiyorum. Birazdan menümü yazacağım. Yarın inşallah kilomu bildirebilirim. Yani kesin bildiririm de sınavım 13’te bitecek. Kalkar kalkmaz yazacağım o stresle unutmazsam.
Yarından itibaren güzel bir başlangıç yapmak dileğiyle bugünlük iznini rica ediyorum. Umarım yarına kilo vermiş olurum.Herkese detokslu akşamlar.
Menünü inceledim bişey yetmemişsin cnm. Nasıl spor yapabildin? Kabızlık problemin var mı? Ananas güzel ödem atıyor diye biliyorum hatta kabuklarını da kaynatıp ödem çayı yapanlar da çok. Alabilirsen sen de denerdin. Önceden bir arkadaşımız burada 3 günlük ananas diyeti yapıyordu.Ödem için işe yarayabilir. Sen de geçen gün yapmıştın.balpamuk
Günaydın canım yürüyüş imkanın varsa ondan sonra bildir kilonu sana yürüyüş yarıyor baya :)Kizlar afedersiniz ama kabızlık var uyandım simdide sabah sanki tartilsam kilo almışım gibi görünecek diye canim sikildi ama cumadan beri paylaşıyorum menülerimi hic kaçamak yapmadım yediklerimide dikkat ettim insallah fazla çıkmam ya
Ya süper zafer senin olmuşBaşlarda zayıfladığımi kabullenmesi zor sürdü yaklaşık bi 10 kilo verdikten sonra ancak fark etti zayıfladığımi bakti kendinden aşağı düşmeye başladım. Bugün beraber yürüyüş yapalım. Egzersizleri de baraber yapalım sana bakıp bende yaparım benimde zayıflamam lazım diyorben yapıyorum zaten yapmak istersen yapalım dedim.
Yaaa süpersin e listeye 1 kg kaldıEveeeet ilk bildirim ben yapıyorum
Eki Görüntüle 2644703
Regl olcam 1-2 güne kadar ona rağmen -1100kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?