- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.101
Ay canim 73 nerden çıktı ya keşke 73 kilo olsam.Yanlis yazmışım. Dün 77.3 tüm bugün 77.9Şişlik yapar diye biliyorum evet ama 4.6 kg hiç beklemediğim bişey
Evet okudum canım listede olmadığını, dört gozle dahil olmanı bekleyeceğim.
Tam tersi spordan sonra hafif çıkıyorum cnm.Hem henüz listede değilim.
Kardiyoyu şimdilik gözüm yemiyorÖdem yapmıyor kuzum ama ağır kardio falan yaparsan kasların şişiyor. O şişlik kiloya yansıyor
abooooHıh şaştım şahbaz oldum bu şişliği üstüne bide kas şişliği yaşayayım tam olsun 3 saate yakın kardio yaptım
Misafirim gelecek, erken kalkmasın ödem olmasın diyeSabah vakti olanlar kahvaltıdan önce bi tur yürüyüp öyle bildirim yapsa keşkee
Canım geçen hafta bildiriminYok guzelim cumada 108.3 tu
Gunaydin canim evden ciktimda cikmadan once bi daha tartildim 108.9 du
Akıllı saat gerçekten işe yarıyor, 3 ay ldu alalı keşke önce alsaydın dedimAyy keşke olsa öyle şeylerben de şişim çok akıllı saat aldım bekliyorum kendimi spora teşvik etcem inşallah
tebrik ediyorum canımEveeeet ilk bildirim ben yapıyorum
Eki Görüntüle 2644703
Regl olcam 1-2 güne kadar ona rağmen -1100kg
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yokturKızlar ben şimdi hastanedeyim babam biraz rahatsız da yetişirim diye düşünüyorum
Evet bunu okumuştum ben de barbunyam filizlenince yenir mi diye bakmıştım millet ozellikle filizlendiriyormusNormalde 1 gece olmasa bile 1 saat hemen pişmesi icin suda bekletirdim. Oda etkili oluyordur. internette denk geldim mercimek ve fasulye gibi bakliyatlari biraz cimlendirdikten pişiren insanlar da var daha faydalı oluyormuş.
Telefonun adım sayari ile kolumdaki saat aynı saymıyor. Telefonu elimde tutarak ve saat kolumda yürüyüşe çıkıyorum. Telefon daha fazla adım sayıyor ama süre hesabı aynı.Akıllı saat gerçekten işe yarıyor, 3 ay ldu alalı keşke önce alsaydın dedim
tebrik ediyorum canım
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur
Saatin ne canım?başlarda benim de öyleydi ama saati koluma gevşek taktigimi fark ettim(sabah odemliyken adımların daha hik ilerledigini görünce anladım)Telefonun adım sayari ile kolumdaki saat aynı saymıyor. Telefonu elimde tutarak ve saat kolumda yürüyüşe çıkıyorum. Telefon daha fazla adım sayıyor ama süre hesabı aynı.
Yaaaa hakkaten unutmusum ben kontrol günü tartının fotoğrafını çekmişim ya ona baktim onu cuma sanıyorum ayyy nasilda mutlu oldum hakkaten 1.1 gitmis baya sevindimAaaaaa sen cuma kilonu unuttun galibAaaaa
1,1 gitmiş yahuuuuu
Cokkk mutlu oldum ya hatırlattığın için cok tesekkur ederimCanım geçen hafta bildirimin
Xiaomi Mi Band 3Saatin ne canım?başlarda benim de öyleydi ama saati koluma gevşek taktigimi fark ettim(sabah odemliyken adımların daha hik ilerledigini görünce anladım)
Ben de yürüyeceksem falan daha sıkı takıyorum, oturacaksam ya çıkarıyorum ya da gevşek takıyorum.bir denesene
Ay valla bende diyorum kız kederlenmiş halbuki çok iyi gitmiş bravoooYaaaa hakkaten unutmusum ben kontrol günü tartının fotoğrafını çekmişim ya ona baktim onu cuma sanıyorum ayyy nasilda mutlu oldum hakkaten 1.1 gitmis baya sevindim
Sen söyleyince cuma dükünün mesajlarına kadar gittim
Cokkk mutlu oldum ya hatırlattığın için cok tesekkur ederim
Günaydın canimGünaydın kızlar
Valla iyi bile gitmişgeçen hafta 57.4
bu hafta 56.9
-500
%0,871
4 gündür oynamadı tartıhedefi çok yüksekten söylemişim..
Aynen canım bendede öyle çünkü telefon kol oynamasa bile ilerletiyor adımı saatte kol illa oynayacakTelefonun adım sayari ile kolumdaki saat aynı saymıyor. Telefonu elimde tutarak ve saat kolumda yürüyüşe çıkıyorum. Telefon daha fazla adım sayıyor ama süre hesabı aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?