Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

.
Tam tersi spordan sonra hafif çıkıyorum cnm. Hem henüz listede değilim.
Evet okudum canım listede olmadığını, dört gozle dahil olmanı bekleyeceğim
Ödem yapmıyor kuzum ama ağır kardio falan yaparsan kasların şişiyor. O şişlik kiloya yansıyor
Kardiyoyu şimdilik gözüm yemiyor
Hıh şaştım şahbaz oldum bu şişliği üstüne bide kas şişliği yaşayayım tam olsun 3 saate yakın kardio yaptım
aboooo
Sabah vakti olanlar kahvaltıdan önce bi tur yürüyüp öyle bildirim yapsa keşkee
Misafirim gelecek, erken kalkmasın ödem olmasın diye şimdi evi toplayacağım, yürüyüş niyetine

Ayy keşke olsa öyle şeyler ben de şişim çok akıllı saat aldım bekliyorum kendimi spora teşvik etcem inşallah
Akıllı saat gerçekten işe yarıyor, 3 ay ldu alalı keşke önce alsaydın dedim
Eveeeet ilk bildirim ben yapıyorum

Eki Görüntüle 2644703

Regl olcam 1-2 güne kadar ona rağmen -1100kg
tebrik ediyorum canım
Kızlar ben şimdi hastanedeyim babam biraz rahatsız da yetişirim diye düşünüyorum
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur

Normalde 1 gece olmasa bile 1 saat hemen pişmesi icin suda bekletirdim. Oda etkili oluyordur. internette denk geldim mercimek ve fasulye gibi bakliyatlari biraz cimlendirdikten pişiren insanlar da var daha faydalı oluyormuş.
Evet bunu okumuştum ben de barbunyam filizlenince yenir mi diye bakmıştım millet ozellikle filizlendiriyormus

Akıllı saat gerçekten işe yarıyor, 3 ay ldu alalı keşke önce alsaydın dedim
tebrik ediyorum canım

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur
Telefonun adım sayari ile kolumdaki saat aynı saymıyor. Telefonu elimde tutarak ve saat kolumda yürüyüşe çıkıyorum. Telefon daha fazla adım sayıyor ama süre hesabı aynı.

Telefonun adım sayari ile kolumdaki saat aynı saymıyor. Telefonu elimde tutarak ve saat kolumda yürüyüşe çıkıyorum. Telefon daha fazla adım sayıyor ama süre hesabı aynı.
Saatin ne canım?başlarda benim de öyleydi ama saati koluma gevşek taktigimi fark ettim(sabah odemliyken adımların daha hik ilerledigini görünce anladım)
Ben de yürüyeceksem falan daha sıkı takıyorum, oturacaksam ya çıkarıyorum ya da gevşek takıyorum.bir denesene

Aaaaaa sen cuma kilonu unuttun galibAaaaa

1,1 gitmiş yahuuuuu
Yaaaa hakkaten unutmusum ben kontrol günü tartının fotoğrafını çekmişim ya ona baktim onu cuma sanıyorum ayyy nasilda mutlu oldum hakkaten 1.1 gitmis baya sevindim

Sen söyleyince cuma dükünün mesajlarına kadar gittim
Canım geçen hafta bildirimin
Cokkk mutlu oldum ya hatırlattığın için cok tesekkur ederim

Xiaomi Mi Band 3

Ay valla bende diyorum kız kederlenmiş halbuki çok iyi gitmiş bravooo

+600 gramın 300 gramı gitmiş.
Şimdi arkadaşla yürüyüşe çıkıyoruz. Ben eczaneden ilaçlarımı alacam.Onunda atm işi var. Mesafe biraz uzak oyuzden yürüyüş dedim. Artık geldikten sonra tekrar tartılır ve kahvaltımı ederim.

Aynen canım bendede öyle çünkü telefon kol oynamasa bile ilerletiyor adımı saatte kol illa oynayacak mesela bazen elimde poşet oluyor kol ileri geri yapmadıgı için saymıyor onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…