- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.121
teşekkürler kaptanValla iyi bile gitmiştebrikler canım
Şimdi menülere baktım bu hafta çok yazmadıgın olmuş senden söz alıp listeye alacaktım derken artı gelmişinCherry Mom beni takıma almadın değil mi almadiysan alma lütfen +dayım. Ben burdan sizleri takip etsem arada yazsam olur mu? Istikrarlı olduğum zaman yarışmaya katılırım
Tebrik ederim harikaaaaEveeeet ilk bildirim ben yapıyorum
Eki Görüntüle 2644703
Regl olcam 1-2 güne kadar ona rağmen -1100kg
Çok güzel canım böyle devamBen bildirimimi sınavdan sonra yapacaktım. Ama tartıldım zaten. Reklam arası verip heyecan yaratmanın alemi yok.Saat 13’ten sonra gelip her şeyi okuyacağım. En sevdiğim mesaj günü.
P.s.: Bu haftaya 69.2 ile başlayıp 68.3 ile bitirerek 900 gr ile gruba katkıda BULUNAMIYORUM.Hala listede değilim... Önümüzdeki maçlara bakıciğiz. Umarım herkes bol bol kilo vermiştir. Öptüm!
Senin için muhteşem bir sonuç şeytanın bacağını kırdın sonundaCanım günaydın ancak eve dönüşte yürüyüp tartılabilir oda oruçluyken öyle oluyor birsey yemediğimden dolayı doğru sonuç veriyor bugun oruç degilim kahvaltıda yaptim
Tartıldım 107.8 çıktım yani -500 oluyor ama niyeyse daha cok vermiş oldugunu dusunuyorum cunku bu hafta hem yürüdüm gem ara arada olsa spor yapmaya çalıştım bide özellikle menüye cok dikkat ettim neyse + çıkmaktan iyidir
Ohaa çok iyi bu hafta listede misin canım listedeysen kesin birinciyizKizlarr evde yürümeden 58.7 yani fark 1.2bir saat sonra bildirim yapayım inşallah, belki buçuk olur
Çok güzel tebrik ederimmmmgeçen hafta 57.4
bu hafta 56.9
-500
%0,871
4 gündür oynamadı tartıhedefi çok yüksekten söylemişim..
Sanada canım hayırlı cumalarHayırlı cumalar hanımlarrrr
O zamaaan gelsin bombeler 62.8/60.8/2/%3,184
Harika canımBen bildirimimi sınavdan sonra yapacaktım. Ama tartıldım zaten. Reklam arası verip heyecan yaratmanın alemi yok.Saat 13’ten sonra gelip her şeyi okuyacağım. En sevdiğim mesaj günü.
P.s.: Bu haftaya 69.2 ile başlayıp 68.3 ile bitirerek 900 gr ile gruba katkıda BULUNAMIYORUM.Hala listede değilim... Önümüzdeki maçlara bakıciğiz. Umarım herkes bol bol kilo vermiştir. Öptüm!
geçmiş olsun yavrumKızlar ben şimdi hastanedeyim babam biraz rahatsız da yetişirim diye düşünüyorum
Kizlar günaydın, daha 6 sayfa var, okuyarak geliyorumyine tartı öncesi rüyama girdiniz rüyamda şeker orucunu bozmusum, eyvah dedim,yedikten sonra aklıma geldi çünkü ne diyeceğim ben kızlara diyordum birsevgi
MüthişO zamaaan gelsin bombeler 62.8/60.8/2/%3,184
2 kilo gitmiiiiiiiiiiiiiiiş
Aman Allahım ben şokkkkk açç aççççç Ece'nin menüleri açO zamaaan gelsin bombeler 62.8/60.8/2/%3,184
2 kilo gitmiiiiiiiiiiiiiiiş
SevgiNe güzel 1 kilo veren var 2 kilo veren vartebrik ediyorum hepinizi. Bu güzel ortalamayı düşürmek istemezdim ama 73.5 kilom. Sanırım haftanın 1.side sonuncusu da bizden çıkacak
Ya da regl olayım artıkSevgi( elimden tek kurtuluşun hamile olman
Kaptanım yüzdesini doğru hesapladım mı bakabilir misinizAman Allahım ben şokkkkk açç aççççç Ece'nin menüleri aç
Tebrikler canımmm etap birinciliği geliyor inşallah
Evet canım doğru 3,18Kaptanım yüzdesini doğru hesapladım mı bakabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?