- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.141
Ayy nasıl da sevimli Bi kararAy inşallah birinci gelmem birincilik sırlarımı kimse ile paylaşmak istemiyorum sadece takımım bilsin yeter
Çok teşekkür ederim, alt listede devam edeyimŞimdi menülere baktım bu hafta çok yazmadıgın olmuş senden söz alıp listeye alacaktım derken artı gelmişinböyle alt listede devam ettiriyorum o halde canım seni ? Çok mu artısın
Fark 1,6
Canım cuma günü 58.8 di değil mi
59,9 yazmışım ben hedef listesineCanım cuma günü 58.8 di değil mi-500 yani ?
Olsun canım o anlık birşey bence yarın kesin dahada inecekKilom 77.7 olarak kayıtlara geçebilir. Kabızlıkta var.. Normalde bu saate kadar 77nin altına azcıkta olsa inmem lazımdı.
Dün yazdıgını etiketleyip sorsaydın keşkeCeylansnn tatlım ben bugün yola çıkıcsm.. konya ya da gidebilirim benim yitik şifa 3-4 gün daha ertelenebilir.. ama belli değil hiç konyaya gidesim yok zaten çok yorgunum.. oğlanın da düzeni kaçtı gece meme ye yapıştı yine
Sen beni bekler misin başlıca mı bugpn? Biliyorsun akşam yemeği ile başlıyor seviyeler
O zamaaan gelsin bombeler 62.8/60.8/2/%3,184
2 kilo gitmiiiiiiiiiiiiiiiş
Ne güzel 1 kilo veren var 2 kilo veren vartebrik ediyorum hepinizi. Bu güzel ortalamayı düşürmek istemezdim ama 73.5 kilom. Sanırım haftanın 1.side sonuncusu da bizden çıkacak
Canım cuma günü 58.8 di değil mi-500 yani ?
Kaptanın sen o gun yanlış yazınca kizlar duzeltmjsti, hatırlasana gundem olmustumnA pardon 59.9 ok canım kolay gelsin tebrik ederimmm S Suskunhanim
Seninle başlarım kuzum en azından o zamana bu ağrımlarımda geçmiş olur şuan spora gidesim var ama ağrılara nasıl dayanırım bilmiyorumCeylansnn tatlım ben bugün yola çıkıcsm.. konya ya da gidebilirim benim yitik şifa 3-4 gün daha ertelenebilir.. ama belli değil hiç konyaya gidesim yok zaten çok yorgunum.. oğlanın da düzeni kaçtı gece meme ye yapıştı yine
Sen beni bekler misin başlıca mı bugpn? Biliyorsun akşam yemeği ile başlıyor seviyeler
Benim yine notlarda yanlış kalmışKaptanın sen o gun yanlış yazınca kizlar duzeltmjsti, hatırlasana gundem olmustumn
Yalnız bakıyorum da -500e sevinemez olmuşsunama için rahat olsun, hedefim 58,8di
Kaptinim pacman kilosunu yazmıştı hatta 800 900 gram mı ne vermiş eski mesajlarda vardı onu eklememişsinizBenim yine notlarda yanlış kalmışbu böyle gider
He ya sevinebildim en sonunda bendeTebrik ederim harikaaaa
Çok güzel canım böyle devam
Senin için muhteşem bir sonuç şeytanın bacağını kırdın sonunda
Ohaa çok iyi bu hafta listede misin canım listedeysen kesin birinciyiz
Çok güzel tebrik ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?