Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He ya sevinebildim en sonunda bende
Azim ettin oldu bak ne güzel. Önümüzdeki haftada 1 kilo gider rahatça eminim buna. Sadece geç saatte yemek yeme. Yoğurt yumurtaya ağırlık ver canım menülerine dahil et. Bir de bol su ve yeşil çay. Kaçamak yapmazsan kilo vermemen için hiçbir sebep yok hemde hiç

Kilom 77.7 olarak kayıtlara geçebilir. Kabızlıkta var.. Normalde bu saate kadar 77nin altına azcıkta olsa inmem lazımdı.
Birazdan kahvaltı olarak yulaf+keten tohumu +süt +ceviz karışımı yerim.
Canım bendede var maalesef acaba kabızlık olmasaydı daha eksileri gorurmuydum diye dusunuyorum bebde yulaflı bi karışım yaptim ise yarar mi bilmiyorum dün bi sürü kuru erik yedim ama ise yaramadı

86.6 yo bir kere gördüysen düşersin yine canım tebrik edrim olsun

Her hafta biswyleri duzeltmeye dikkat etmeye çalışıyorum bu haftada ona dikkat ederim artik

Canım bendede var maalesef acaba kabızlık olmasaydı daha eksileri gorurmuydum diye dusunuyorum bebde yulaflı bi karışım yaptim ise yarar mi bilmiyorum dün bi sürü kuru erik yedim ama ise yaramadı
Doğal yollarla çözemezsen eczanede bekunis var fiyatı uygun 6 saat içinde etki ediyor doktor tavsiyesi ile almıştım hala dolapta duruyor. Uzun zamandır kullanmadım ama bir ara basurum varken wc çıkmak işkence oluyordu o dönem kullanıyordum 3-4 günde bir. Sonra bıraktım bir yan etki yapmadı uzun zaman oldu.

Ama tabi doğal yollarla meyvelerle bol su ile keten tohumu ile yapabiliyorsan kesinlikle daha iyi

Canım mümkün mertebe ilaç kullanmamaya çalışıyorum biliyorum o ilacı eğer çözüm olmazsa deneyeyim diyirum

Normalde sık sık kabızlık sorunu yaşamazdım kac zamanda bir ama artik diyet yaparken biraz sıklaştı bu durum

Eskiden 1 elmanın ustune bol bol su içsem halloluyordu artik öyle değil eve gidince de biraz keten tohumlu birseyler yiyeyim dedim

Canım bünyen bu kaloriye alışkın olmadığı için anlık tepki olabilir az yiyorsun sonuçta durum ilerlerse ilaç olabilir bekunis doğal ilaç diye aklımda kalmış

Of of off

***5. Takım 677. Etap***

emnis(65/64,6/0,4/%0,62)
Cagrihilal1 (70,7/70,5/0,2/%0,28)
nrmyn(67,3
Calypso95(72,1/
birsevgi(72,1/73,5/-1,4/-%1,94)
KuruPapatya (64,3/63,7/0,5/%0,78)
Balpamuk(65,6/66,1/-0,5/-%0,76)
Ceylansnn (67/66,8/0,2/%0,30)
hanmeli (69,7/
terliklikedi (108,9/107,8/1,1/%1,01)
Suskunhanim( 59,9/58,3/1,6/%2,67)yeni üye başlangıç tarihi 18.05 başlangıç kg 61 hedef kg 50
EceZ ( 62,8/60,8/2/%3,18)mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 21.05 başlangıç kg 64,8 hedef kg 55
ortabahar (57,4/56,9/0,5/%0,87) 10.takımdan transfer olmak istiyor.

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(65,3/66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
Tempus (76,7/75,6/1,1/%1,43)516.etapta 74,6 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı ,eski üye adı NzLi.
Pacman (69,2/68,3/0,9/%1,30) yeni üye baş.tarihi 25.05 baş kg 70,3 hedef kg 60
0zlem( 78,1/77,7/0,4/%0,51) 562.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Fancynancy (87,6/87,2/0,4/%0,46)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye

En son çare kullanırsın onu yan etkisi yok merak etme ben basur olunca mecbur kullanıyorum yoksa deli gibi acı çekiyorum wcde. Keten tohumu güzel fikir hem de tok tutuyor seni midende şiştiği için.
Canım bünyen bu kaloriye alışkın olmadığı için anlık tepki olabilir az yiyorsun sonuçta durum ilerlerse ilaç olabilir bekunis doğal ilaç diye aklımda kalmış
Aynen bende normalde laktasif kullanmam sinamekide asla içmem. Bekunis doğal diye yazmıştı doktor ama reçetesiz de alınıyor birde gerçekten etkili ip gibi çıkarıyor yani ondan sonra da dengeli beslenip tamamen geçirtebiliyorsun kabızlığı

Acı biber ve biber salçası da işe yarıyor aslında. Bugün akşam yemeğinde yerim.Olmadi kayısılı form cayım var ondan içerim.
Bana doktor önceden bir şurup vermişti. Anında etkisini gösteriyor ama bende alışkanlık yaptı.Ufacik bir problemde hemen içiyordum. Bundan dolayı birdaha almadım.

Dur tahmin edeyim DUPHALAC
Anca eve girdim hemen ölçüldüm. Eki Görüntüle 2644835 -300
Tebrik ederimmmmmm güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…