- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.161
Şişlik falan olabilir miArkadaşlar üzülerek kilomu bildiriyorum maalesef bu hafta + dayım.66.1 kg
Azim ettin oldu bak ne güzel.He ya sevinebildim en sonunda bende
Wuuuu napmissin sen yaO zamaaan gelsin bombeler 62.8/60.8/2/%3,184
2 kilo gitmiiiiiiiiiiiiiiiş
Düzelttim canım sağolKaptinim pacman kilosunu yazmıştı hatta 800 900 gram mı ne vermiş eski mesajlarda vardı onu eklememişsiniz
Teşekkür ederim canım yaptıklarımı sana da söylüyorum hep zatenWuuuu napmissin sen ya
Canım bendede var maalesef acaba kabızlık olmasaydı daha eksileri gorurmuydum diye dusunuyorum bebde yulaflı bi karışım yaptim ise yarar mi bilmiyorum dün bi sürü kuru erik yedim ama ise yaramadıKilom 77.7 olarak kayıtlara geçebilir. Kabızlıkta var.. Normalde bu saate kadar 77nin altına azcıkta olsa inmem lazımdı.
Birazdan kahvaltı olarak yulaf+keten tohumu +süt +ceviz karışımı yerim.
86.6 yo bir kere gördüysen düşersin yine canım tebrik edrim olsunHerkese günaydın.
Cherry Mom kilom 87,2 Niye böyle oldu anlamadım. Çarşamba 86,6 dıydım, hedefi tutturamasam da Cuma’ya yaklaşırım diye düşünüyordum ama şaka gibi daha çok çıktım. Artık haftaya kaldı umutlar.
Eki Görüntüle 2644765
haftaya hedefimi daha makul tutayım bari. Cuma hedefim: 86
Her hafta biswyleri duzeltmeye dikkat etmeye çalışıyorum bu haftada ona dikkat ederim artikAzim ettin oldu bak ne güzel.Önümüzdeki haftada 1 kilo gider rahatça eminim buna. Sadece geç saatte yemek yeme. Yoğurt yumurtaya ağırlık ver canım menülerine dahil et. Bir de bol su ve yeşil çay. Kaçamak yapmazsan kilo vermemen için hiçbir sebep yok hemde hiç
Doğal yollarla çözemezsen eczanede bekunis var fiyatı uygun 6 saat içinde etki ediyor doktor tavsiyesi ile almıştım hala dolapta duruyor. Uzun zamandır kullanmadım ama bir ara basurum varken wc çıkmak işkence oluyordu o dönem kullanıyordum 3-4 günde bir. Sonra bıraktım bir yan etki yapmadı uzun zaman oldu.Canım bendede var maalesef acaba kabızlık olmasaydı daha eksileri gorurmuydum diye dusunuyorum bebde yulaflı bi karışım yaptim ise yarar mi bilmiyorum dün bi sürü kuru erik yedim ama ise yaramadı
Canım mümkün mertebe ilaç kullanmamaya çalışıyorum biliyorum o ilacı eğer çözüm olmazsa deneyeyim diyirumDoğal yollarla çözemezsen eczanede bekunis var fiyatı uygun 6 saat içinde etki ediyor doktor tavsiyesi ile almıştım hala dolapta duruyor. Uzun zamandır kullanmadım ama bir ara basurum varken wc çıkmak işkence oluyordu o dönem kullanıyordum 3-4 günde bir. Sonra bıraktım bir yan etki yapmadı uzun zaman oldu.
Ama tabi doğal yollarla meyvelerle bol su ile keten tohumu ile yapabiliyorsan kesinlikle daha iyi
Bende -400 eskilere döndük yine
Canım bünyen bu kaloriye alışkın olmadığı için anlık tepki olabilir az yiyorsun sonuçta durum ilerlerse ilaç olabilir bekunis doğal ilaç diye aklımda kalmışCanım mümkün mertebe ilaç kullanmamaya çalışıyorum biliyorum o ilacı eğer çözüm olmazsa deneyeyim diyirum
Normalde sık sık kabızlık sorunu yaşamazdım kac zamanda bir ama artik diyet yaparken biraz sıklaştı bu durum
Eskiden 1 elmanın ustune bol bol su içsem halloluyordu artik öyle değil eve gidince de biraz keten tohumlu birseyler yiyeyim dedim
Of of off***5. Takım 677. Etap***
emnis(65/64,6/0,4/%0,62)
Cagrihilal1 (70,7/
nrmyn(67,3
Calypso95(72,1/
birsevgi(72,1/73,5/-1,4/-%1,94)
KuruPapatya (64,3/
Balpamuk(65,6/66,1/-0,5/-%0,76)
Ceylansnn (67/66,8/0,2/%0,30)
hanmeli (69,7/
terliklikedi (108,9/107,8/1,1/%1,01)
Suskunhanim( 59,9/58,3/1,6/%2,67)yeni üye başlangıç tarihi 18.05 başlangıç kg 61 hedef kg 50
EceZ ( 62,8/60,8/2/%3,18)mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 21.05 başlangıç kg 64,8 hedef kg 55
ortabahar (57,4/56,9/0,5/%0,87) 10.takımdan transfer olmak istiyor.
5.takim ortalaması:%
Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(65,3/66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
Tempus (76,7/75,6/1,1/%1,43)516.etapta 74,6 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı ,eski üye adı NzLi.
Pacman (69,2/68,3/0,9/%1,30) yeni üye baş.tarihi 25.05 baş kg 70,3 hedef kg 60
0zlem( 78,1/77,7/0,4/%0,51) 562.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Fancynancy (87,6/ 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
En son çare kullanırsın onu yan etkisi yok merak etme ben basur olunca mecbur kullanıyorum yoksa deli gibi acı çekiyorum wcde. Keten tohumu güzel fikir hem de tok tutuyor seni midende şiştiği için.Canım mümkün mertebe ilaç kullanmamaya çalışıyorum biliyorum o ilacı eğer çözüm olmazsa deneyeyim diyirum
Normalde sık sık kabızlık sorunu yaşamazdım kac zamanda bir ama artik diyet yaparken biraz sıklaştı bu durum
Eskiden 1 elmanın ustune bol bol su içsem halloluyordu artik öyle değil eve gidince de biraz keten tohumlu birseyler yiyeyim dedim
Aynen bende normalde laktasif kullanmam sinamekide asla içmem. Bekunis doğal diye yazmıştı doktor ama reçetesiz de alınıyor birde gerçekten etkili ip gibi çıkarıyor yaniCanım bünyen bu kaloriye alışkın olmadığı için anlık tepki olabilir az yiyorsun sonuçta durum ilerlerse ilaç olabilir bekunis doğal ilaç diye aklımda kalmış
Acı biber ve biber salçası da işe yarıyor aslında. Bugün akşam yemeğinde yerim.Olmadi kayısılı form cayım var ondan içerim.Canım bendede var maalesef acaba kabızlık olmasaydı daha eksileri gorurmuydum diye dusunuyorum bebde yulaflı bi karışım yaptim ise yarar mi bilmiyorum dün bi sürü kuru erik yedim ama ise yaramadı
Dur tahmin edeyim DUPHALACAcı biber ve biber salçası da işe yarıyor aslında. Bugün akşam yemeğinde yerim.Olmadi kayısılı form cayım var ondan içerim.
Bana doktor önceden bir şurup vermişti. Anında etkisini gösteriyor ama bende alışkanlık yaptı.Ufacik bir problemde hemen içiyordum. Bundan dolayı birdaha almadım.
Tebrik ederimmmmmm güzellikAnca eve girdim hemen ölçüldüm. Eki Görüntüle 2644835 -300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?