- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.181
Ben yaptım ya bölgesel de yaptım baya yarışlara katıldım diğer günlerde 10 bin adımı tamamladım. Çarşamba 70.4 görmüştüm cumaya en azından hedef tutar demiştim ama olmadi. Spor yapayım dedim artı olmayınca çok yapamadım basim dönüyor ac karnınaBende -400 eskilere döndük yineama ben bu hafta az cardio yaptım sabahları yapamadım mesela
Canım bağırsaklarım ilaca alisir diye tedirginim daha lifli gıdalar tüketmeye calısıcam suyuda sıcak içerim düzelir herhaldeCanım bünyen bu kaloriye alışkın olmadığı için anlık tepki olabilir az yiyorsun sonuçta durum ilerlerse ilaç olabilir bekunis doğal ilaç diye aklımda kalmış
En son çare kullanırsın onu yan etkisi yok merak etme ben basur olunca mecbur kullanıyorum yoksa deli gibi acı çekiyorum wcde. Keten tohumu güzel fikir hem de tok tutuyor seni midende şiştiği için.
Aynen bende normalde laktasif kullanmam sinamekide asla içmem. Bekunis doğal diye yazmıştı doktor ama reçetesiz de alınıyor birde gerçekten etkili ip gibi çıkarıyor yaniondan sonra da dengeli beslenip tamamen geçirtebiliyorsun kabızlığı
Benimde uygulamasını adim sayar çalışmıyor önerilere gore bende indireyim bi tanehanımlar ben adımsayar kullanmıyordum şimdi yürüyüle çıkcam kullanmaya başlamak istiyorum en iyi program hangisi bi tavsiyeniz var mı
Bende ilacı alışkanlık yapar diye kullanmak istemiyorumAcı biber ve biber salçası da işe yarıyor aslında. Bugün akşam yemeğinde yerim.Olmadi kayısılı form cayım var ondan içerim.
Bana doktor önceden bir şurup vermişti. Anında etkisini gösteriyor ama bende alışkanlık yaptı.Ufacik bir problemde hemen içiyordum. Bundan dolayı birdaha almadım.
Bende akıllı saat öncesi pedometre diye bir uygulama vardı memnundum çantama atıp yürüdüğümde bile işliyordu ama şimdi bakayım dedim bir sürü pedometre varhanımlar ben adımsayar kullanmıyordum şimdi yürüyüle çıkcam kullanmaya başlamak istiyorum en iyi program hangisi bi tavsiyeniz var mı
Tartıldım 69.5 di..Dün yazdıgını etiketleyip sorsaydın keşke
Yolculuk öncesi tartıldın mı
Bildirimsiz olmak bir hak değil kiöbür haftada 2 ye bölünüyor üstelik
Görmedim kuzum tebriklerTeşekkür ederim anca oldu ya +1 olunca Pazartesi günü.
Teşekkür ederim canım ama 40 dk önce paylaştım ben . -300 :)
Kas ağrın mı var ne oldu canım ? Çok da zorlama sonra sakatlık vs çıkmasın.. seviyeler de sadece en az 30 dk yürüyün diyor Ahmet apa ama ben de kendi spor programıma devam edicem dumbıl aldımSeninle başlarım kuzum en azından o zamana bu ağrımlarımda geçmiş olur şuan spora gidesim var ama ağrılara nasıl dayanırım bilmiyorum
Saatini bilmiyordur belki kaptanım
İlacın adını unutmuştum bak sen yazınca hatırladım.Dur tahmin edeyim DUPHALAC
Tebrik ederimmmmmm güzellik
Teşekkür ederim canım tekrar fotosunu atmamı ister misinGörmedim kuzum tebrikler
Hiç unutulur mu o ya milli kabızlık ilacı.İlacın adını unutmuştum bak sen yazınca hatırladım.
Canım her takım için öğlene kadardır bu yarışma kurallarımızda ilk sayfada bile var ama tabi kaptanlar esneklik yapar o ayrı..Saatini bilmiyordur belki kaptanımbende ilk geldiğimde 5e kadar biliyordum sonra öğrendim en geç 2de bildirilmesi gerektiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?