Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne güzel, ortam biraz daha düzelse ben de rahatlayacağım. Ben Ankara'dayım. Arkadaşlarımla yazılmıştık. Havuzu da vardı güzel bir yer. Ama dezenfeksiyona başladık dediler. Hala açmadılar. Sonra da bir müddet dondursak mı diye düşündük. Aslında yazın da çok iyi olurdu zaman açısından.

Ben 1 aylık yazılıcam sonra iş durumuna göre bakarım. 1 ayda sıkı çalışma ile baya sıkılaşırım zaten evde de egzersiz yapıyorum. İşe başladıktan sonra da iş saatlerime göre ayar veririm salon işine

Dene dene. Aslında insanın vakti ve gidiş sorunu olmazsa çok iyi oluyor. Ama uzak olursa eşyaları falan taşıması baya sorun, araba yoksa. Umarım çok güzel haberlerle dönersin spor salonu içiin.

İnşallah kuzum moralin bozulmasın seninde eksi olsun bizim olsun

Dene dene. Aslında insanın vakti ve gidiş sorunu olmazsa çok iyi oluyor. Ama uzak olursa eşyaları falan taşıması baya sorun, araba yoksa. Umarım çok güzel haberlerle dönersin spor salonu içiin.
Yakın yerlere bakacağım aynen öyle yoksa yazın sıcakta gitmesi eziyet olur. Yürüyerek gidip gelebilsem yeterli sabah eşim işe gidince bende çıkar aç karnına çalışırım gelince de kahvaltı yaparım. Tertemiz miss

Aç karnına yapılan spor yağ yakar bu arada bilginiz olsun. Tok karnına yapılan spor da yediklerinizi yakar.

Ben çok açken yapınca şekerim düşüyor. Bi kere spor salonun bayılıyor gibi olmuştum. Olayları anladığımda ağzıma reçeli basmışlardı. Diyetteydim o zamanalar da nasıl üzülmüştüm hahahaha O günden beri yemekten 2 saat sonra falan yapıyorum sporu.

EceZ senin 1.lik gitti 4 kg veren var
Birincilik istemiyorum kaptanım zaten ya sonra gidip oraya yazı yazmak zorunda kalıyorsun bütün sırlarımı öğreniyorlar sabah da dediğim gibi sadece bizim takım bilsin. Onlara söylersem bu defa haftaya hepsi taktiklerimi çalar dereceye giremeyiz böyle daha iyi yıh yıh yıh

Bide ben kendimden çok takımımın dereceye girmesini istiyorum çünkü ben dereceye girince sadece kendim motive oluyorum ama takımca girersek herkes gaza geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…