- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.221
Ok canım öyle yazdım nermine sormuştumBenim eksi 200 kuzum
Ne güzel, ortam biraz daha düzelse ben de rahatlayacağım. Ben Ankara'dayım. Arkadaşlarımla yazılmıştık. Havuzu da vardı güzel bir yer. Ama dezenfeksiyona başladık dediler. Hala açmadılar.Ben tamamen attım esenyurtta oturuyorum buralarda maske takanlar bile yarı yarıya düştü. Markete girerken takıyorlar çıkınca çıkarıyorlar. Bazıları da çenesinde maskeyle geziyor takma daha iyi. Havalar sıcakladıkça iyice azalacak maske kullananlar zaten. Ben de 1 hafta bekledim spor salonu için pazartesi eşimle gidip salon bakıcaz uygun fiyatlı ve yakın olan bir tanesine yazılıcam pazartesi. Salı da başlarım herhalde malzemelerimi alıp
Ben 1 aylık yazılıcam sonra iş durumuna göre bakarım. 1 ayda sıkı çalışma ile baya sıkılaşırım zaten evde de egzersiz yapıyorum. İşe başladıktan sonra da iş saatlerime göre ayar veririm salon işineNe güzel, ortam biraz daha düzelse ben de rahatlayacağım. Ben Ankara'dayım. Arkadaşlarımla yazılmıştık. Havuzu da vardı güzel bir yer. Ama dezenfeksiyona başladık dediler. Hala açmadılar.Sonra da bir müddet dondursak mı diye düşündük. Aslında yazın da çok iyi olurdu zaman açısından.
Sabit kptancim
Dene dene.Ben 1 aylık yazılıcam sonra iş durumuna göre bakarım. 1 ayda sıkı çalışma ile baya sıkılaşırım zaten evde de egzersiz yapıyorum. İşe başladıktan sonra da iş saatlerime göre ayar veririm salon işine
İnşallah kuzumBen yaptım ya bölgesel de yaptım baya yarışlara katıldım diğer günlerde 10 bin adımı tamamladım. Çarşamba 70.4 görmüştüm cumaya en azından hedef tutar demiştim ama olmadi. Spor yapayım dedim artı olmayınca çok yapamadım basim dönüyor ac karnına400 senin için çok iyi bence hiç eskiye dönüş gibi düşünme bir de dışarda tartılıyorsun ayakkabinla kıyafetlerinle kapalı olunca daha fazladır kıyafetin bi tişört bi taytla tartılıyorsun bence çok iyi gidiyorsun. Temmuzda kesin mezunsun
Yakın yerlere bakacağım aynen öyle yoksa yazın sıcakta gitmesi eziyet olur. Yürüyerek gidip gelebilsem yeterli sabah eşim işe gidince bende çıkar aç karnına çalışırım gelince de kahvaltı yaparım. Tertemiz missDene dene.Aslında insanın vakti ve gidiş sorunu olmazsa çok iyi oluyor. Ama uzak olursa eşyaları falan taşıması baya sorun, araba yoksa. Umarım çok güzel haberlerle dönersin spor salonu içiin.
Bencede ondan olabilirBen 3-4 günde bir anca mesela 3 gün oldu tık yok. Gelmiyor da yani kabızlık gibi de değil. Az besin aldığımız için muhtemelen
Ben çok açken yapınca şekerim düşüyor.Yakın yerlere bakacağım aynen öyle yoksa yazın sıcakta gitmesi eziyet olur. Yürüyerek gidip gelebilsem yeterli sabah eşim işe gidince bende çıkar aç karnına çalışırım gelince de kahvaltı yaparım. Tertemiz miss
Aç karnına yapılan spor yağ yakar bu arada bilginiz olsun. Tok karnına yapılan spor da yediklerinizi yakar.
Hadi birinci olalım hadiii.Listemizi paylaştım kızlar şimdi sonuçları bekleme zamanı :)
kilo veren herkesi tebrik ederim ♥♥
sabit ve + kilo gelenlerden haftaya süper bir ortalama bekliyoruz
Sanmıyorum canım olmazHadi birinci olalım hadiii.(dondurma emojisi temsilidir.)
Yaa... Napalım canımız sağ olsun. Notamız yok ya ona şükür.Sanmıyorum canım olmaz
Birincilik istemiyorum kaptanım zaten ya sonra gidip oraya yazı yazmak zorunda kalıyorsun bütün sırlarımı öğreniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?