- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.341
İşi çözmüşAynen ya birinciler sırlarını paylaşıyor kısmı tam bir yalan rüzgarı.Adeta dallas çekiyorlar alengirli konuşmalar ser verip sır vermemeler. Orada gerçekten birşeyler anlatan kişiler sadece mezuniyeti gelmiş olan kızlar oluyor.
Ayy çok güzel bence de değiştirsin adını.C Cagrihilal1 Bundan sonra birsevginin adı birödem olsun bence ahahah ben kaçıyorum sopalayacak bizi
Aynen ben 100 gr la bile birinci olsam neler neler anlatırım. Herkes diyeti bırakır bu kadar şey yapmış 100 gr vermiş boşuna uğraşmayalım gidelim diyeAynen ya birinciler sırlarını paylaşıyor kısmı tam bir yalan rüzgarı.Adeta dallas çekiyorlar alengirli konuşmalar ser verip sır vermemeler. Orada gerçekten birşeyler anlatan kişiler sadece mezuniyeti gelmiş olan kızlar oluyor.
Bende tam tersi sabahları yarım ekmek arasına tahin pekmez gömdüm akşam son öğünümü gece 1de tamamladım su mu ne suyu hiç içmedim filan yazıp bütün potansiyel rakipleri elerdimAynen ben 100 gr la bile birinci olsam neler neler anlatırım. Herkes diyeti bırakır bu kadar şey yapmış 100 gr vermiş boşuna uğraşmayalım gidelim diye
Hilallll çay içiyorduk, çayı zor yuttumAynen ben 100 gr la bile birinci olsam neler neler anlatırım. Herkes diyeti bırakır bu kadar şey yapmış 100 gr vermiş boşuna uğraşmayalım gidelim diye
Bende tam tersi sabahları yarım ekmek arasına tahin pekmez gömdüm akşam son öğünümü gece 1de tamamladım su mu ne suyu hiç içmedim filan yazıp bütün potansiyel rakipleri elerdim
HahahahahHilallll çay içiyorduk, çayı zor yuttum
Kaptanım walkları da mı özel mesaj atıyoruz ben spor listeleri kısmına yazıyorum amaWalklarda son yarım saat katılım şart şimdi koşunnnn
Hepimiz sevgiyiz ödemi sevmeyiz.
Ciddimisin cok fazlaymış ya neredeyse 4 ayRegl olamama gün sayım
Owwww gecmis olsun en korktuğumTebrik ederimEceZ
Ben bugün regl oldum hemde beyaz pantolonlaofiste baya adım attım bugün şimdi devam ediyorummm
Haftaya sonucumuz süper olcak inşallah ben bize inanıyorum
Özel tüm yarışlarKaptanım walkları da mı özel mesaj atıyoruz ben spor listeleri kısmına yazıyorum ama
Yo
Yüce rabbim seni elinde sopayla gez diye mi yaratmış yavWalklarda son yarım saat katılım şart şimdi koşunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?