Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He sabahın 5inde gözlerim yarı kapalı bakıyorum listelere valla
Amma sen beni övdün demi şimdi

EceZ tebrikler canım mm gururumuz oldun bizde 4. Olduk kısmet :)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 677. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (6.takim) ==> %1.283

2. (13.takim) ==> %1.027

3. (10.TAKIM) ==> % 0.640

BİREYSEL DERECELER

1. berceste_ ===%4 === 13. TAKIM

2. N Nidsalii === %3.42 === 6.TAKIM

3. EceZ === %3.18 ===5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

chentiq === %-2.10=== 13. TAKIM

Çok teşekkür ederim kaptanım haftaya yine 1.5 üstü vermeye çalışıcam inşallah diğer arkadaşlar da iyi gelirse haftaya dereceye gireriz artık.

Çok şükür bu haftada sırlarımı öğrenemediler

Evet haftaya elbirliği ile güzel bir yüzde elde etmeliyiz

Sırların aynen yine bize kaldı

Evet haftaya elbirliği ile güzel bir yüzde elde etmeliyiz

Sırların aynen yine bize kaldı
Birinci olan bayan da zaten önceki etapta sonuncu olup sonra da o etap aldığı ödemi geri vermiş çok ciddi bir başarı değil yani 3 kilo ödem attım yazmış artık nasıl bir ödemse. Bizim takımın kızlarında ödem yok ondan az veriyorlar.

Ben zayıflamadan 1. Olamayacaksınız anlaşıldı beni yormayın dedim gençlerin önünü açalım dedim ama tabi ki tecrübede lazım bu hafta bi 5 kilo vereyim de 1.olalim bari.

Kız öyle deme haftaya bir sevgi tuttuğu odemleri verse 5 kilo gider

Ay sabah birinci de sonuncu da bizden çıkacak dedim ikisi de bizden çıkmadı
Kız öyle deme haftaya bir sevgi tuttuğu odemleri verse 5 kilo gider
Sorma ya vallahi bi regl olsam haftaya 1. Belli

Senin sırrını öğrenemezler ki her gün başka diyet yapıyon zaten kimse sırrını vermiyor takımıma teşekkür ederim spor yaptım diyet yaptım yarisi da ödemdi. Hepsinin ana fikri bu. Sen bizim gönlümüzün birincisisin.

Ay sabah birinci de sonuncu da bizden çıkacak dedim ikisi de bizden çıkmadı

Sorma ya vallahi bi regl olsam haftaya 1. Belli
Kendimi bıraktım artık sana dua ediyorum sevginin ödem bitsin artık regl olsun diye yakında yağmur duasına çıkacağız

Aynen ya birinciler sırlarını paylaşıyor kısmı tam bir yalan rüzgarı. Adeta dallas çekiyorlar alengirli konuşmalar ser verip sır vermemeler. Orada gerçekten birşeyler anlatan kişiler sadece mezuniyeti gelmiş olan kızlar oluyor.

Kendimi bıraktım artık sana dua ediyorum sevginin ödem bitsin artık regl olsun diye
Kahkaha attım bir de gerçekten dediğin gibi her gün foruma gelip ödemim var bugün çok ödemliyim ödemimi bir atsam kilo vericem de diyor. Günler geçiyor birsevginin ödemi yerinde duruyor. Adeta onun bir parçası gibi. Ay çok tatlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…