- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.321
O mesajı yazarken seni etiketlemek geçmişti aklımdan. Ama dedim neyse çok da göze batmayımDaha ne olsun
He sabahın 5inde gözlerim yarı kapalı bakıyorum listelere vallaBende ne yapacağını tam şey yapamadım o kadar çok ki liste yapmak için bir profesyonele ihtiyaç varreyyan yapar ancak hergün erinmiyo menü listesi yapıyor. Ben beğenmeye bile eriniyorum emeğe saygı deyip beğeniyorum liste yapacak son kişiyim ama bana takıl hayatını yaşa
Ne 105 anlamadim canimİnşallahRekorum 105 falan öyle söyleyeyim.
Çok teşekkür ederim kaptanım haftaya yine 1.5 üstü vermeye çalışıcam inşallah diğer arkadaşlar da iyi gelirse haftaya dereceye gireriz artık.
Çok teşekkür ederim kaptanım haftaya yine 1.5 üstü vermeye çalışıcam inşallah diğer arkadaşlar da iyi gelirse haftaya dereceye gireriz artık.
Çok şükür bu haftada sırlarımı öğrenemediler
TabikiHe sabahın 5inde gözlerim yarı kapalı bakıyorum listelere valla
Amma sen beni övdün demi şimdi
Birinci olan bayan da zaten önceki etapta sonuncu olup sonra da o etap aldığı ödemi geri vermiş çok ciddi bir başarı değil yani 3 kilo ödem attım yazmış artık nasıl bir ödemse.Evet haftaya elbirliği ile güzel bir yüzde elde etmeliyiz
Sırların aynen yine bize kaldı
Ben zayıflamadan 1. Olamayacaksınız anlaşıldı beni yormayın dedim gençlerin önünü açalım dedim ama tabi ki tecrübede lazım bu hafta bi 5 kilo vereyim de 1.olalim bari.
Kız öyle deme haftaya bir sevgi tuttuğu odemleri verse 5 kilo giderBirinci olan bayan da zaten önceki etapta sonuncu olup sonra da o etap aldığı ödemi geri vermiş çok ciddi bir başarı değil yani 3 kilo ödem attım yazmış artık nasıl bir ödemse.Bizim takımın kızlarında ödem yok ondan az veriyorlar.
Kız öyle deme haftaya bir sevgi tuttuğu odemleri verse 5 kilo gider
Sen olmadan olmuyor reisBen zayıflamadan 1. Olamayacaksınız anlaşıldı beni yormayın dedim gençlerin önünü açalım dedim ama tabi ki tecrübede lazım bu hafta bi 5 kilo vereyim de 1.olalim bari.
Ay sabah birinci de sonuncu da bizden çıkacak dedim ikisi de bizden çıkmadı
Sorma ya vallahi bi regl olsam haftaya 1. BelliKız öyle deme haftaya bir sevgi tuttuğu odemleri verse 5 kilo gider
Senin sırrını öğrenemezler ki her gün başka diyet yapıyonÇok teşekkür ederim kaptanım haftaya yine 1.5 üstü vermeye çalışıcam inşallah diğer arkadaşlar da iyi gelirse haftaya dereceye gireriz artık.
Çok şükür bu haftada sırlarımı öğrenemediler
Kendimi bıraktım artık sana dua ediyorum sevginin ödem bitsin artık regl olsun diyeAy sabah birinci de sonuncu da bizden çıkacak dedim ikisi de bizden çıkmadı
Sorma ya vallahi bi regl olsam haftaya 1. Belli
Aynen ya birinciler sırlarını paylaşıyor kısmı tam bir yalan rüzgarı.Senin sırrını öğrenemezler ki her gün başka diyet yapıyonzaten kimse sırrını vermiyor takımıma teşekkür ederim spor yaptım diyet yaptım yarisi da ödemdi. Hepsinin ana fikri bu. Sen bizim gönlümüzün birincisisin.
Kahkaha attımKendimi bıraktım artık sana dua ediyorum sevginin ödem bitsin artık regl olsun diye
Zaten bu haftanın birincisi gçen haftanın sonucusu senden de aynı performansı bekliyoruzAy sabah birinci de sonuncu da bizden çıkacak dedim ikisi de bizden çıkmadı
Sorma ya vallahi bi regl olsam haftaya 1. Belli
Takımca el atalım bu konuyaKendimi bıraktım artık sana dua ediyorum sevginin ödem bitsin artık regl olsun diyeyakında yağmur duasına çıkacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?