Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 şimdi liste çokta sen bir el atıp şunları bir sıraya sokuversen ne iyi olur. Listelerle başım belada. Nerden başlaycağımı bilmiyorum
Bende ne yapacağını tam şey yapamadım o kadar çok ki liste yapmak için bir profesyonele ihtiyaç var reyyan yapar ancak hergün erinmiyo menü listesi yapıyor. Ben beğenmeye bile eriniyorum emeğe saygı deyip beğeniyorum liste yapacak son kişiyim ama bana takıl hayatını yaşa

Sopayla yan tarafları eritmek için hareketler mi yapacaksın? Yoksa başka hareketler de mi var?
Direk bele çalışıcam şuan biraz işlerim var yarım saat sonra müzik açıp başlıyorum 4 farklı şekilde yapıcam inş

Direk bele çalışıcam şuan biraz işlerim var yarım saat sonra müzik açıp başlıyorum 4 farklı şekilde yapıcam inş
Fotoğraf bulursan internetten hareketleri atar mısın? Çok mu oluyorum yoksa? Annem de sopayla hareketler yap çok işe yarıyor diye başımın etini yedi bayadır. Ama ben internetten bakıp yaptığımda sanki o bölgelerim çalışmamış gibi oldu, beceremedim.

Tamam canım işlerimi bitireyim bulurum evet gerçekten beli çok aşırı inceltiyor sağa sola çeviriyorsun paso. Gittim 1 milyoncudan fırça sopası aldım 5 liraya o yetiyor zaten yapmak için

Tamam canım işlerimi bitireyim bulurum evet gerçekten beli çok aşırı inceltiyor sağa sola çeviriyorsun paso. Gittim 1 milyoncudan fırça sopası aldım 5 liraya o yetiyor zaten yapmak için
Sopam var Ya çok teşekkür ederim. Ben de o sırada pilates yapayım madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…