- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.301
aynen güzrlmişTelefonun kendi programı var ben onu kullanıyorum samsung health
İşte böyle şeyler tam benlik tatlı tarifleri cezbetmiyor börek yemeyeli 1 yıl olacak sanırımSizlere güzel bi tarif buldum
Ooo kabak, patates var e daha ne olsunnnSizlere güzel bi tarif buldum
Teşekkür ederimmmm86.6 yo bir kere gördüysen düşersin yine canım tebrik edrim olsun ✌
İnşallahZayıflamanın büyük etkisi var özellikle kadin doğumcular cocuk tedavisindeki kilolu kadınlara öneriyorlar cunku zayıflayınca polikistikte düzelme goruluyormus
Bende ne yapacağını tam şey yapamadım o kadar çok ki liste yapmak için bir profesyonele ihtiyaç varC Cagrihilal1 şimdi liste çokta sen bir el atıp şunları bir sıraya sokuversen ne iyi olur. Listelerle başım belada. Nerden başlaycağımı bilmiyorum
Nerden başlayacağını düşünecek bir süre de sonra tam başlayacakken regl olacak sonra da biz buralarda olmayız heraldeEn sonunda bunlar çok karışık diyip başlamayacaksın
Yeme desen daha iyi yağsız domatesli makarnaSorun olmaz canım ye yağ koyma ama
Yapma köfteyi organik ekmek kırıntısını rondoyla yapmak gerekiyor de eşine o yüzden köfteyi eksik malzemeyle yapmak istemedim deGaleta unu daha pratik o zaman
Sopayla yan tarafları eritmek için hareketler mi yapacaksın? Yoksa başka hareketler de mi var?Evet kızlar bugün itibariyle diyet serüvenime 2 yoldaş daha ekledim
Sopa ve beyaz çay
Eki Görüntüle 2645080
Direk bele çalışıcamSopayla yan tarafları eritmek için hareketler mi yapacaksın? Yoksa başka hareketler de mi var?
Oklavayla kocanı mi döveceksin spor niyetineEvet kızlar bugün itibariyle diyet serüvenime 2 yoldaş daha ekledim
Sopa ve beyaz çay
Eki Görüntüle 2645080
Sen bi dön de oko moko yaparız seçenek çok. Sen yeter ki dön
Fotoğraf bulursan internetten hareketleri atar mısın?Direk bele çalışıcamşuan biraz işlerim var yarım saat sonra müzik açıp başlıyorum 4 farklı şekilde yapıcam inş
Tamam canım işlerimi bitireyim bulurum evet gerçekten beli çok aşırı inceltiyor sağa sola çeviriyorsun paso. Gittim 1 milyoncudan fırça sopası aldım 5 liraya o yetiyor zaten yapmak içinFotoğraf bulursan internetten hareketleri atar mısın?Çok mu oluyorum yoksa? Annem de sopayla hareketler yap çok işe yarıyor diye başımın etini yedi bayadır. Ama ben internetten bakıp yaptığımda sanki o bölgelerim çalışmamış gibi oldu, beceremedim.
Sopam varTamam canım işlerimi bitireyim bulurum evet gerçekten beli çok aşırı inceltiyor sağa sola çeviriyorsun paso. Gittim 1 milyoncudan fırça sopası aldım 5 liraya o yetiyor zaten yapmak için
Tekrar teşekkür ediyorumm. Sanırım oturarak yapmak daha iyi gibi geldi. Diğer türlü tüm vücudum dönüyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?