- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.361
Aha beyaz pantolonlla nazar değdirdim sanaTebrik ederimEceZ
Ben bugün regl oldum hemde beyaz pantolonlaofiste baya adım attım bugün şimdi devam ediyorummm
Haftaya sonucumuz süper olcak inşallah ben bize inanıyorum
He he bende o yüzden şey ettim kaptanımYodün 8 de uyuyunca hiç oralara giremedim bugün migren + cuma listeleri falan olunca yine bakamadım,şimdide misafir var geceye tabloyu paylaşırım kısmetse
Sopam ve benYüce rabbim seni elinde sopayla gez diye mi yaratmış yav
Bir insana bu kdr yakışır şu haller
Yaaaaaa eveeett sabah kendimi çok sevdim tartıda da eksi görünce çok iyi hissediyorum kendimiAha beyaz pantolonlla nazar değdirdim sanakızlar hatun bir hatunnn olmuşş maşallah
Olsun önümüze bakalımHe he bende o yüzden şey ettim kaptanım
Pacman var bir de canım bu arada teşekkür ederim derecemi kutladığın içinHaftaya kim giricek listeye benim haricimde var mı girecek olan
Çok teşekkür ederim canım geçen hafta da sen girmiştin dereceye haftaya yine bir çıkış bekliyoruz sendentebriklerEceZ ♥
kızlar hadi bu hafta ilk 3 te 5. takımdan olsun çoo çalışalım
Ooooooo süperrr o iş tmm
Kendimi bıraktım artık sana dua ediyorum sevginin ödem bitsin artık regl olsun diyeyakında yağmur duasına çıkacağız
Size bir darilirsam görürsünüzKahkaha attımbir de gerçekten dediğin gibi her gün foruma gelip ödemim var bugün çok ödemliyim ödemimi bir atsam kilo vericem de diyor. Günler geçiyor birsevginin ödemi yerinde duruyor. Adeta onun bir parçası gibi. Ay çok tatlı ya
Zaten bu haftanın birincisi gçen haftanın sonucusu senden de aynı performansı bekliyoruz
Ay inşallah
75.5 olursam mi girecem? 2,5 kg vermem gerek.
Aynen bu hafta herkes kendiyle birlikte birbirini kollasıntebriklerEceZ ♥
kızlar hadi bu hafta ilk 3 te 5. takımdan olsun çoo çalışalım
Yaaa gel burayaaaaSize bir darilirsam görürsünüz
Ay inşallah
Ben de böyle şeyleri daha çok seviyorumİşte böyle şeyler tam benlik tatlı tarifleri cezbetmiyor börek yemeyeli 1 yıl olacak sanırım
Simit yada böyle tariflerle geçiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?