Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spor az olsa da bence menün harika

canım uygulaman makroları göstermiyor sanırım.. göstermesi senin için çok daha iyi olur ama kalori miktarın bence çok iyi

kardeşim diş okuyor da o anlattı.. sporla dokuları sanırım parçalıyormuşuz 36 saat içinde parçalanlar onarılıp kasa dönüşüyormuş
her gün spor yaptığında kasa dönüşemeden tekrar parçalamış oluyormuşuz. tabi bu kaslı vücuda sahip olmak isteyenler için geçerli ama bizim de kilo verirken kastan almamız için 1 gün ara vermek lehimize oluyor aleyhimize değil.

Perşembeleri ben sakin geçiririm ödem flann olmasın diye ama bugün cumada oldu kaslar fazla dinlendi

21 gün şekersiz güzelleri

Cherry Mom 10. Gün ☑
Calypso95 10. Gün ☑
S Suskunhanim 11. Gün ☑
0zlem 12. Gün ☑
Ceylansnn 5. Gün ☑
Tempus 10. Gün ☑
Maariftakvimi 10. Gün ☑
EceZ 10. Gün ☑

pacman 10. Gün ☑

Not: kızlar şekersiz konusunu ben açtım ama devam edemedim, son 10 gündür hiçbir konuda iyi değilim, farkındayım. Sadece dikkat edebiliyorum yediklerime. Dahasını yapamıyorum. Ama arkadan gelip yetişeceğim size birkaç gün içinde

Ben kafana koysan yapcağını biliyorum ama senin bahanen sankim o
hic alengirli işlere giresim yok belli bi diyete başlayınca sonuna kadar yaparım evet ama çabuk yoruyor beni bu diyetler yoruluncada diyet olayı tamamen bitiyor bende hep böyle oldu şimdiye kadar. Ilk defa bu kadar uzun diyet ve spor yapıyorum düzenimi kurmuşum hiç gitmese hafta 200 gr gidiyor akari yok kokari yok gayet iyi bir yerde takılır hiç vermemeye başlarsam o zaman deneyebilirim. Birde ben aslında if yapıyor gibiyim. 2 öğün yiyorum ben zaten 11 12 gibi kahvaltı 7 8 gibi akşam yemeği yemekten sonra bisey yemiyorum. Ama tabi menüler tutmuyor bak şimdi fark ettim oruçta böyleydi o zamanda gece yiyip gündüz uyuyordum şimdi gündüz yiyip gece uyuyorum. Kız ben zaten if yapıyorum görünen o bak hiç haberimiz yok

Evet aslında saatlerin if gibiymiş. Bilemedim o zaman ramazandan farkı ne ola ki senin açından acabası

Evet aslında saatlerin if gibiymiş. Bilemedim o zaman ramazandan farkı ne ola ki senin açından acabası
Ramazanda kalori az oluyor. Acıkınca yemeği bekliyorsun bisey atıştır miyorsun. Ama şimdi salata yapıyorum bi dogruyorum bi agzima atiyorum yemeğin tadına tuzuna bakıyorum bunları bile toplasan fazladan kalori. Birde ramazanda bütün gün aç oldugun için çok fazla yiyemiyorsun hemen tıkanıyorsun ama simdi doymuyorum. Kalori fazla kaloriyi kısmam lazım yapamıyorum onu fazla sporla açık yaratmaya çalışıyorum oda pek fark yaratmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…