- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.401
spor az olsa da bence menün harikaMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin domates salatalık 1 dilim eski kaşar 1 dilim tbe
Ara 1 muz 5 badem 10 tane kadar sarı leblebi
Akşam çorba + yoğurtlu köz biber + zeytinyağlı semizotu yemeği
Spor adımlarım sadecebugün devamlı bir başağrısı var maalesef
canım uygulaman makroları göstermiyor sanırım.. göstermesi senin için çok daha iyi olur ama kalori miktarın bence çok iyiEki Görüntüle 2645072
Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta ve 38 gr peynirle yapılmış omlet
1 bardak ayran
Öğle
1 muz 1 bardak süt 2 ceviz içi 3 badem 15-20 tane kuru üzümden yapılan yulaf lapası
Akşam
2 yemek kasigi yoğurt
1 kase tarhana çorbası
6 yemek kasigi yumurtalı ekşilahana kavurması
2 litre su
1.5 saat yürüyüş
Suya devam içebilirsem bitki çayı deniycem
Teşekkür ederim tatlımmmspor az olsa da bence menün harika
Tövbe estağfurullah oruçluyken nasıldı ya sen geçmiş borçlarını falnn öde iyisi miYapamıyorum ki şimdi ife başlasam yemedigim her şeyi ekstra yeme isteği başlar bende
olur o kadar.. zaten spora 36 saat ara verdiğinde kas oluşumu hızlanıyormuş.. çok kötü bir şey değil yani 1 gün ara vermekTeşekkür ederim tatlımmm
Evet spor az oldu :/ bugün migrendi misafirdi yapamadım birde buranın pazarı vardıcumalar yoğun geçiyor :/
C Cagrihilal1 duy bunuolur o kadar.. zaten spora 36 saat ara verdiğinde kas oluşumu hızlanıyormuş.. çok kötü bir şey değil yani 1 gün ara vermek
Şevval orucu da var, kafadan 15 günTövbe estağfurullah oruçluyken nasıldı ya sen geçmiş borçlarını falnn öde iyisi mi
kardeşim diş okuyor da o anlattı.. sporla dokuları sanırım parçalıyormuşuz 36 saat içinde parçalanlar onarılıp kasa dönüşüyormuş
Ben kafana koysan yapcağını biliyorum ama senin bahanen sankim oYapamıyorum ki şimdi ife başlasam yemedigim her şeyi ekstra yeme isteği başlar bende
Perşembeleri ben sakin geçiririm ödem flann olmasın diye ama bugün cumada oldu kaslar fazla dinlendikardeşim diş okuyor da o anlattı.. sporla dokuları sanırım parçalıyormuşuz 36 saat içinde parçalanlar onarılıp kasa dönüşüyormuş
her gün spor yaptığında kasa dönüşemeden tekrar parçalamış oluyormuşuz. tabi bu kaslı vücuda sahip olmak isteyenler için geçerli ama bizim de kilo verirken kastan almamız için 1 gün ara vermek lehimize oluyor aleyhimize değil.
C Cagrihilal1 kafaya koysa herşeyi yapar xBen kafana koysan yapcağını biliyorum ama senin bahanen sankim o
Vallaha öyle yapacam da niyetim zayıflamak olunca tutmuyorum o yüzden zayıflayalım derken günaha girmeyelimTövbe estağfurullah oruçluyken nasıldı ya sen geçmiş borçlarını falnn öde iyisi mi
Vallaha tutmak istiyorum ama niyet kötü kafamda oruç değil zayıflamak için oruç varŞevval orucu da var, kafadan 15 günhilal
Ben kafana koysan yapcağını biliyorum ama senin bahanen sankim o
Evet aslında saatlerin if gibiymiş. Bilemedim o zaman ramazandan farkı ne ola ki senin açından acabasıhic alengirli işlere giresim yok belli bi diyete başlayınca sonuna kadar yaparım evet ama çabuk yoruyor beni bu diyetler yoruluncada diyet olayı tamamen bitiyor bende hep böyle oldu şimdiye kadar. Ilk defa bu kadar uzun diyet ve spor yapıyorum düzenimi kurmuşum hiç gitmese hafta 200 gr gidiyor akari yok kokari yok gayet iyi bir yerde takılır hiç vermemeye başlarsam o zaman deneyebilirim. Birde ben aslında if yapıyor gibiyim. 2 öğün yiyorum ben zaten 11 12 gibi kahvaltı 7 8 gibi akşam yemeği yemekten sonra bisey yemiyorum. Ama tabi menüler tutmuyor bak şimdi fark ettim oruçta böyleydi o zamanda gece yiyip gündüz uyuyordum şimdi gündüz yiyip gece uyuyorum. Kız ben zaten if yapıyorum görünen o bak hiç haberimiz yok
Ramazanda kalori az oluyor. Acıkınca yemeği bekliyorsun bisey atıştır miyorsun. Ama şimdi salata yapıyorum bi dogruyorum bi agzima atiyorum yemeğin tadına tuzuna bakıyorum bunları bile toplasan fazladan kalori. Birde ramazanda bütün gün aç oldugun için çok fazla yiyemiyorsun hemen tıkanıyorsun ama simdi doymuyorum. Kalori fazla kaloriyi kısmam lazım yapamıyorum onu fazla sporla açık yaratmaya çalışıyorum oda pek fark yaratmıyor.Evet aslında saatlerin if gibiymiş. Bilemedim o zaman ramazandan farkı ne ola ki senin açından acabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?