Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yapamıyorum ki şimdi ife başlasam yemedigim her şeyi ekstra yeme isteği başlar bende
If te bildigim kadariyla sadece yeme saati kisitli onun disinda yemek konusunda kisit yok. Hamburger cips falan yiyenleri se gordumdu instagramda ama.bir sekilde kilo veriyorlar..

Teşekkür ederim tatlımmm
Evet spor az oldu :/ bugün migrendi misafirdi yapamadım birde buranın pazarı vardı cumalar yoğun geçiyor :/
Dolinay veay tutulmasi tum su sistemimiz uzerinde (kan lenf hormonlar) etkili oluyor kaptancim..gecmis olsun bugn daha iyi olursun insallah..

Hadi tarihte yolculuk yapalım,herkes bugüne kadar faydasını gördüğü( kesinlikle tecrübe ettiği) zayıfltan ,yağ yakan yiyecekler i, kürleri,sporları hatta yaptığı hatalarıda liste halinde pylaşşın hafızamız tazelensin, ufkumuz genişlesin,yeni fikirler oluşsun ne dersiniz?
Zaten yazanlar oluyoda tazelensinhavalar ısındı bi gevşeklik gelmesin

benim öğrendiğim en etkili ve tek gerçek yöntem yemeyeceksin. Onun dışında spor kürler detokslar tek başına mucize yaratmayan diyete destek yardımcı öğeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…