- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.441
If te bildigim kadariyla sadece yeme saati kisitli onun disinda yemek konusunda kisit yok. Hamburger cips falan yiyenleri se gordumdu instagramda ama.bir sekilde kilo veriyorlar..Yapamıyorum ki şimdi ife başlasam yemedigim her şeyi ekstra yeme isteği başlar bende
Cnm sen mutlaka ekle de, ben listeyi değiştiremiyorum sonradanEkledim cnm
Dolinay veay tutulmasi tum su sistemimiz uzerinde (kan lenf hormonlar) etkili oluyor kaptancim..gecmis olsun bugn daha iyi olursun insallah..Teşekkür ederim tatlımmm
Evet spor az oldu :/ bugün migrendi misafirdi yapamadım birde buranın pazarı vardıcumalar yoğun geçiyor :/
Guncrl 67.3Hedefleri alayım kızlaaarr
Güncel kilo
Hedef kilo
Şeklinde olursa sevinirim
İyiyim cnm bende şükürİyi gidiyor canımSende ne var ne yok :)
Pekii canımCanım ben de şekersiz bırakıyorum standart diyetime dönmeye karar verdimcumaları kaçamak yapmak istiyorum ben
Tamam canım seni de ekleyeceğim:)Benim de bugun 6.gunum
Ben de uyuyup kalmışım
Uyumak iyi gelir bazen, yeniden başlamak için güç verirPekii canım
Tamam canım seni de ekleyeceğim:)
Ben de uyuyup kalmışım
2.gune sarkmazdı senin,dinlenemedin tabiMigren 2. Gün günaydın herkesebugün pek gözükmem kızlar yatıyorum kalkıyorum öptüm herkesi
Çok severim şalgamı. Sabah denemek gerek ..0zlem Sabah kalkınca şalgam suyu içmek bağırsakları temizleyip kabızlığı gideriyormuş birkaç yerde okudum canım bunu da deneyebiliriz
Gecmis olsun canımMigren 2. Gün günaydın herkesebugün pek gözükmem kızlar yatıyorum kalkıyorum öptüm herkesi
Dolapta varmış acılı doğanay içiyorum ondan şuan küçük bir su bardağı. Artık acılı macılı çıkarıcaz bişiler yeter ki çıksın da acısına razıyımÇok severim şalgamı. Sabah denemek gerek ..
Geçmiş olsun canımMigren 2. Gün günaydın herkesebugün pek gözükmem kızlar yatıyorum kalkıyorum öptüm herkesi
Hadi tarihte yolculuk yapalım,herkes bugüne kadar faydasını gördüğü( kesinlikle tecrübe ettiği) zayıfltan ,yağ yakan yiyecekler i, kürleri,sporları hatta yaptığı hatalarıda liste halinde pylaşşın hafızamız tazelensin, ufkumuz genişlesin,yeni fikirler oluşsun ne dersiniz?
Zaten yazanlar oluyoda tazelensinhavalar ısındı bi gevşeklik gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?