- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.421
En fazla sporla en az kilo veren benVeee spor tablomuzz
ter atan emek veren herkese tebrikler sporlarınız artarak devam etsin inşallah unutmayın güzel vücudun sırrı spor
bu hafta bireyselde 1. Yine bilindik bir isim 4395 puan ile C Cagrihilal1
ve 1. Takım yes fittt tebrikler kızlar
Eki Görüntüle 2645178
ya sorma geçen gün de arkadaş bize almış gelmiş öyle güzel gorunuyordu iki gözümün çiçeği ama yemedim, naptın buzluğa attım bı cevizli bı fıstıklı, bi ara yerimBenim de kardeşim akşam gitmiş baklava almış. Annemler de canım çekmesin diye benden gizli yemişler ben odamdayken. Sabah bi baktım kutuda 3-4 tane duruyor... Direndim yemedim.Diyette olmasın çoktaan çöp kutusunda olurdu ama kader...
Zaman zaman hepimizde oluyor, çok normal, düşeceğiz elbet ama kalkmazsak boguluruzAhh ahh sevgi bi dönsün kendine baksın
Ah canım benim ne güzel konuştun, kalkabilirsek yapalım tabiya sorma geçen gün de arkadaş bize almış gelmiş öyle güzel gorunuyordu iki gözümün çiçeği ama yemedim, naptın buzluğa attım bı cevizli bı fıstıklı, bi ara yerim
Zaman zaman hepimizde oluyor, çok normal, düşeceğiz elbet ama kalkmazsak boguluruzistiyorsan vur dibe ama hemen çik e mi, sen bizim biricik sevgimizsin ve Yılmazsin, sabah erken kalkabilirsek Leslie ya da Fuat Saka yapalım mı seninle hareket iyi gelir ruh haline
Fuat Saka dinleyelim o zanAh canım benim ne güzel konuştun, kalkabilirsek yapalım tabiruh halim çok iyi değil belki biraz yükselir enerjim
Fuat Saka dinleyelim o zannamaz başlamadım,yorucu bir gundu5-6 da gözüm yok, 7-8 gibiyapabilirsek benim yavru kuslar uyuyor olur hadi kendimizi 38 beden hayal edip uyuyalım da uyanmak kolayolsun
Günaydın cnmmGünaydın kızlar
İyi gidiyor canımGünaydın cnmmnasıl gidiyor?
Canım ben de şekersiz bırakıyorum standart diyetime dönmeye karar verdim
21 gün şekersiz güzelleri
Cherry Mom 10. Gün ☑
Calypso95 10. Gün ☑
S Suskunhanim 11. Gün ☑
0zlem 12. Gün ☑
Ceylansnn 5. Gün ☑
Tempus 10. Gün ☑
Maariftakvimi 10. Gün ☑
EceZ 10. Gün ☑
pacman 10. Gün ☑
Not: kızlar şekersiz konusunu ben açtım ama devam edemedim, son 10 gündür hiçbir konuda iyi değilim, farkındayım. Sadece dikkat edebiliyorum yediklerime. Dahasını yapamıyorum. Ama arkadan gelip yetişeceğim size birkaç gün içinde
Canım benimde dün günler sonra tuvaletim geldi. Beyaz çay içtikten yarım saat sonra tuvalete çıkmaya çalıştım ama kabız olmuşum yapamadım çok zorla çok az yapabildim canım yandı diye bıraktım sonra.1 dilim ekmeğin üzerine acııı biber salçası sürdüm..Üzerine çökelek ve zeytin yağı koydum. İnşallah kabızlığa iyi gelir.
Bir defa yemekle anında işe yaramayabilir cnm. Bide keten tohumunu öğütme imkanın olursa toz olarak daha etkili oluyor. Kayısıyı biraz haşla suyuyla birlikte ye. Kuru incir bir süre zeytinyağında bekletip hergün uyanınca 1 tane yemek iyi gelir.Canım benimde dün günler sonra tuvaletim geldi. Beyaz çay içtikten yarım saat sonra tuvalete çıkmaya çalıştım ama kabız olmuşum yapamadım çok zorla çok az yapabildim canım yandı diye bıraktım sonra.
Bugün kefir keten tohumu, kayısı ve yoğurt yemeyi düşünüyorum tüm gün boyunca. Sence kabızlığı çözer mi çok sinirim bozuldu yapamayınca tuvaletimi
Ekledim cnm5-12 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
fancynancy
ortabahar
Benim de bugun 6.gunum
21 gün şekersiz güzelleri
Cherry Mom 10. Gün ☑
Calypso95 10. Gün ☑
S Suskunhanim 11. Gün ☑
0zlem 12. Gün ☑
Ceylansnn 5. Gün ☑
Tempus 10. Gün ☑
Maariftakvimi 10. Gün ☑
EceZ 10. Gün ☑
pacman 10. Gün ☑
Not: kızlar şekersiz konusunu ben açtım ama devam edemedim, son 10 gündür hiçbir konuda iyi değilim, farkındayım. Sadece dikkat edebiliyorum yediklerime. Dahasını yapamıyorum. Ama arkadan gelip yetişeceğim size birkaç gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?