- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.461
Normal diyet mantığıyla besleniyorsun diye biliyorum ben ama bakmak lazım. Araştırayım bi benIf te bildigim kadariyla sadece yeme saati kisitli onun disinda yemek konusunda kisit yok. Hamburger cips falan yiyenleri se gordumdu instagramda ama.bir sekilde kilo veriyorlar..
Kaç ayda kaç kilo verdin? Merak ettim.
Lor peynirini nereden alıyorsunuz? Bazı paketli lor peynirlerinin tadı ağır ve tuzlu oluyor. Peynircilerde açık satılanlar onlar güzel. Bide çökelek de yiyebilirsiniz.O da lor gibi . Olmadi eskiten yoğurdunuza şu ekleyip kaynatıp kendi lorunuzu yapın. Icinine de baharat koyun. Kimyon,pulbiber çörek otu ve kekikte yakışır. Azcık zeytin yağı da ekleyin mis gibi olur.
Canım benimde dün günler sonra tuvaletim geldi. Beyaz çay içtikten yarım saat sonra tuvalete çıkmaya çalıştım ama kabız olmuşum yapamadım çok zorla çok az yapabildim canım yandı diye bıraktım sonra.
Bugün kefir keten tohumu, kayısı ve yoğurt yemeyi düşünüyorum tüm gün boyunca. Sence kabızlığı çözer mi çok sinirim bozuldu yapamayınca tuvaletimi
Bu ne ya hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz gerçekten çok sinir bozucu bi durum oluyor bende cok gergin oluyorum böyle oluncaBir defa yemekle anında işe yaramayabilir cnm. Bide keten tohumunu öğütme imkanın olursa toz olarak daha etkili oluyor. Kayısıyı biraz haşla suyuyla birlikte ye. Kuru incir bir süre zeytinyağında bekletip hergün uyanınca 1 tane yemek iyi gelir.
Sabahtan beri 3 kere tuvalete gittim ceviz kadar yapıp geri geliyorum bir türlü tam anlamıyla yapamadım. Şalgam suyu içtim 5 ufak kayısı yedim kahvaltı bile etmedim bol bol su içiyorum zeytinyağı içtim birde. Bekliyorum öyle çıkmasını.Bu ne ya hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz gerçekten çok sinir bozucu bi durum oluyor bende cok gergin oluyorum böyle olunca
Güncel 107.8Hedefleri alayım kızlaaarr
Güncel kilo
Hedef kilo
Şeklinde olursa sevinirim
Daha iyiyim önceki günlere göreUyumak iyi gelir bazen, yeniden başlamak için güç verirgüçlendin mi bakiimm
Geçmiş olsun canımMigren 2. Gün günaydın herkesebugün pek gözükmem kızlar yatıyorum kalkıyorum öptüm herkesi
Bence de çok iyi fikirHadi tarihte yolculuk yapalım,herkes bugüne kadar faydasını gördüğü( kesinlikle tecrübe ettiği) zayıfltan ,yağ yakan yiyecekler i, kürleri,sporları hatta yaptığı hatalarıda liste halinde pylaşşın hafızamız tazelensin, ufkumuz genişlesin,yeni fikirler oluşsun ne dersiniz?
Zaten yazanlar oluyoda tazelensinhavalar ısındı bi gevşeklik gelmesin
Canim dun yoğundum pek tanılamadım heosi mesajları göremedim bi sıkıntı yok insallah sekeriz 21 günüde bırakacağını söylemişsin sanirimDaha iyiyim önceki günlere göredün baya ağladım döküldüm bi boşalttım içimi. Spor falan yapcam birazdan mesela
Geçmiş olsun canım
Bence de çok iyi fikir
Birazdan yazacağım
Valla uyuluyor kuzum bir şey eksik olsun almıyorlar içeriAyyy yine güldürsün be Ceylan
Senin ilkenin nedeni eldivenle maskeyle spor yapman olmasın ben olsam düşer bayılırdım hakkaten uyuyorlar mi kurallqra
Şimdi ne zaman başlıyoruz kuzum yemekten 1 saat önce sıvı alımı bitecek yemekten 2 saat sonra sıvı alımı başlıyor.Maşallah sana ✌ relg de dikkat edince daha hızlı kilo gidiyorbu hafta senln ganimet ♥
Benlm konya iptalama hala Manisa'da yım eşimin işleri bitmiyor
Bu gece inşa yola çıkocaz .. öyle olursa ben sabaha niyetini alıp seviye 1 e başlıcam.. artık akşam başlamamış olucam ama neyse.. 40 değil de 41 gün yaparım Halloluryasaklı gıdaları biliyor musun sıvı alım kuralını vs ?
Yok yok şuana kadar çok iyi yapamadım ama duzelticem demek istedim orda:)Canim dun yoğundum pek tanılamadım heosi mesajları göremedim bi sıkıntı yok insallah sekeriz 21 günüde bırakacağını söylemişsin sanirim
Iyi o zaman bunu duyduğuma sevindim:)Yok yok şuana kadar çok iyi yapamadım ama duzelticem demek istedim orda:)
2.gune sarkmazdı senin,dinlenemedin tabi
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canlar babam çocuğu denize götürünce 2 saat dinlendim kendime geldim şükürGeçmiş olsun canım
Benim gördüğümde Nerminin dediği gibi hatta bir tane 100 kilo bir kız diyet ve sporla eridi resmen takip ediyordum onuNormal diyet mantığıyla besleniyorsun diye biliyorum ben ama bakmak lazım. Araştırayım bi ben
Ne güzel olmuş bu leylimHadi tarihte yolculuk yapalım,herkes bugüne kadar faydasını gördüğü( kesinlikle tecrübe ettiği) zayıfltan ,yağ yakan yiyecekler i, kürleri,sporları hatta yaptığı hatalarıda liste halinde pylaşşın hafızamız tazelensin, ufkumuz genişlesin,yeni fikirler oluşsun ne dersiniz?
Zaten yazanlar oluyoda tazelensinhavalar ısındı bi gevşeklik gelmesin
Güncel 64,6
Bu sefer küçük bir hedef vericem ki tutsun
Migren 2. Gün günaydın herkesebugün pek gözükmem kızlar yatıyorum kalkıyorum öptüm herkesi
Canim dun yoğundum pek tanılamadım heosi mesajları göremedim bi sıkıntı yok insallah sekeriz 21 günüde bırakacağını söylemişsin sanirim
Bir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.Benim gördüğümde Nerminin dediği gibi hatta bir tane 100 kilo bir kız diyet ve sporla eridi resmen takip ediyordum onu
Öğünleride genelde kalorili 1 tabak 500 kalori öyle dolu dolu ama aralarda hiç birşey yemiyor ve cardio yürüyüş yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?