Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

If te bildigim kadariyla sadece yeme saati kisitli onun disinda yemek konusunda kisit yok. Hamburger cips falan yiyenleri se gordumdu instagramda ama.bir sekilde kilo veriyorlar..
Normal diyet mantığıyla besleniyorsun diye biliyorum ben ama bakmak lazım. Araştırayım bi ben

Bu ne ya hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz gerçekten çok sinir bozucu bi durum oluyor bende cok gergin oluyorum böyle olunca

Bu ne ya hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz gerçekten çok sinir bozucu bi durum oluyor bende cok gergin oluyorum böyle olunca
Sabahtan beri 3 kere tuvalete gittim ceviz kadar yapıp geri geliyorum bir türlü tam anlamıyla yapamadım. Şalgam suyu içtim 5 ufak kayısı yedim kahvaltı bile etmedim bol bol su içiyorum zeytinyağı içtim birde. Bekliyorum öyle çıkmasını.

Uyumak iyi gelir bazen, yeniden başlamak için güç verirgüçlendin mi bakiimm
Daha iyiyim önceki günlere göre dün baya ağladım döküldüm bi boşalttım içimi. Spor falan yapcam birazdan mesela
Migren 2. Gün günaydın herkese bugün pek gözükmem kızlar yatıyorum kalkıyorum öptüm herkesi
Geçmiş olsun canım
Bence de çok iyi fikir
Birazdan yazacağım

Daha iyiyim önceki günlere göre dün baya ağladım döküldüm bi boşalttım içimi. Spor falan yapcam birazdan mesela

Geçmiş olsun canım

Bence de çok iyi fikir
Birazdan yazacağım
Canim dun yoğundum pek tanılamadım heosi mesajları göremedim bi sıkıntı yok insallah sekeriz 21 günüde bırakacağını söylemişsin sanirim

Şimdi ne zaman başlıyoruz kuzum yemekten 1 saat önce sıvı alımı bitecek yemekten 2 saat sonra sıvı alımı başlıyor.

Ayyy kızlar ağrıdan duramıyorum bu ay regl beni mahvetti kendimi çirüğe çıkartıcam yakında. Kilo vermem azaldı hep şiş geziyorum üstüne bu ağrılar iyice psikolojim bozuldu sporla en azından daralırsam belki psikolojim düzelir

Normal diyet mantığıyla besleniyorsun diye biliyorum ben ama bakmak lazım. Araştırayım bi ben
Benim gördüğümde Nerminin dediği gibi hatta bir tane 100 kilo bir kız diyet ve sporla eridi resmen takip ediyordum onu
Öğünleride genelde kalorili 1 tabak 500 kalori öyle dolu dolu ama aralarda hiç birşey yemiyor ve cardio yürüyüş yapıyor

Ne güzel olmuş bu leylim

Önce hatalarım
Diyete çok düşük kalori ve çok sporla başladım sonrasında bu bana çok zorluk yarattı

Faydasını gördüğüm :Karatay diyeti
Güzel uyguladım ve kilonun cogunu Karatay ile hiç acıkmadann verdim ama fazla protein alımı sonrası sanırım kabızlık sorunu oldu bıraktım

Faydasını gördüğüm su : lahana maydanoz limon suyu güzel ödem attırıyor regli söktürüyor

Migren 2. Gün günaydın herkese bugün pek gözükmem kızlar yatıyorum kalkıyorum öptüm herkesi

Aaa geçmiş olsun Esra’cım. Nasıl oldun şimdi? Biraz bitkisel yaplarla masaj yapmak iyi geliyor migrene ve karanlık bir odada yarım saat kadar sessiz sakin tek başına kalmak iyi geliyormuş birde...

Bir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…