Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar uzun aclik yaptigim donemde yemeklersen en az 1.5 saat sonra su icilebiliyirdu..bu durum.midenin kendi oz suyunu derişik hale getirmemek icin..yani kendi sindirim.atesini kullanmak icin..bu kurala uymaya niyet ediyorum yine..cunku midem baya iyi rahatlamisti o donem..
Peki nermin neden biraktin bunu derseniz, uzun bir yurt disi gorevinden donmustum ve 15 yillik mesai/universite arkadaslarim dondugumde beni tanimiyormus gibi davrandilar..selam dahi vermediler..ben cok uzuldum..yeni bir birimde calismaya basladimdi ve o donem yapmaya calistigim acliklarim henuz tanistigim oda arkadaslarimca anlamsiz bulundu..iste sen kendine zulm ediyorsun bunun hesabini vereceksin Allaha..sen inancli bi insansin hic iftar yapmadan olur mu..bu yaptigin sacmalik vb.bak bugun iftar yapacaksin soz ver vb. Bu tur bir maruziyet garip karsilanabilir sizlerce anlamsiz da bulunabilir neden buna izin verdin nermin diyebilirsiniz ama insan cok uzgunken bir de bu sekilde darp aldiginda inanin hicbirsey akledemiyor ve yapamiyor..bir de yeni ortama adaptasyon icin kahve yani cikolata ikramlarini vs almam diyemiyordum o dķnem..zaten kendini ifade etmeye ve seni tanimayan kisilere kabul ettirmeye calisiyorsun..bu tur bir durum.beni cok uzdu ve acliklarimi da tamamen biraktim..akabinde astim.krizleri nuksetti..ve bu defa yine doktorumu ziyaret edip bitkisel recetemi aldim.acliklarima drvam etmemi soyledi doktorum..ama.bu defa da sen modern tipbbi kotuleyemezsin sen inançli bi insansin o ilaclar nice uykusuz labaoratuvar calismalarinca yapiliyor bedenine b zulmu yapamazsin gibi bir darp daha..kullanmadim ilaclari ama bu darpa da izin verdim ve sonumda bedenim kazandi bu savaşı..ruhun tasiyamadigini beden gosterdi ve tamamen tikandim..mecburen ventolinle acmak durumunda kaldi doktor beni..kafamda 5lt su var gibiydi sallayinca lok lok ses cikiyordu.
Neyse iste boyle bir donem gecti ve en sonunda ruhun tasiyamadigini beden omurgada disk kaydirarak bana işaretledi..ve o gunden beri de buradayim işte..5 kilo verdim..cok şükür..kilo vermeye de devame ediyorum..

Guruldama.resmen leptin hormonu belirtisi..o hissi ben cok.ozluyorummm

Ben kan verdiğimde 3. Günü muydu neydi, o dan da düşük çıkmış olabilir mi?
Ovv o zaman ben bugün tavuktan nefis korleyecek kadar yiyip patlıcan salatasona mi yumulayim?

Ben kan verdiğimde 3. Günü muydu neydi, o dan da düşük çıkmış olabilir mi?

Ovv o zaman ben bugün tavuktan nefis korleyecek kadar yiyip patlıcan salatasona mi yumulayim?
Olabilir. Yine de şu koronadan sonra baktırırsan için rahat eder S Suskunhanim ciim

Kabak yemeğini sevmiyorum ben bol cacık yesem kapatsam akşam yemeğini nasıl olur kuzum hava sıcak zaten yemek yenmiyor insan soğuk şeyler istiyor

kızlar size sorularım var
1. Kahvaltılık gevrekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben seviyorum hem de tok tutuyor.

2.Siyah çay ödem yapıyor mu? Bi diyetisyenin siyah çayı yasaklasığını duydum sebebi ne ola ki

3.Kiraz masum bi meyve mi değil mi?
Kalorisi düşük görünüyor ama yedikçe şişkinlik yapıyo gibi hissediyorum. Bahçede kiraz ağacı var yemeden duramıyordum. Cumaya kadar bi yemicem bakalım fark olucak mı.

Şahsi fikirlerim ;
Cevap 1 : Kahvaltılık gevreklerin bazıları çok şekerli, sade seçim yaparsan bence bir sakıncası yok

Cevap 2 : Siyah çay ödem yapıyormuş evet Bende 5. Takım sakinlerinden öğrendim

Cevap 3 : 2 3 tane kirazdan bir zarar gelmez oturup yarım kilo yiyemiyoruz sonuçta Karpuz da çok masum görünüyor %98 i su fakat yüksek oranda şeker içeriyor. Herşeyi kararında yemekte fayda var

Vallaha ben de sıkıldım yumurtadan haslamasindan sıkılmıştım omlet e geçtim ondandan sıkıldım şimdi neyle doyacağım ben bilmiyorum. Reyyanin patatese mi gecsek ne yapsak

Ben yumurtadan hiç sıkılmam galiba yediğim tek doyurucu şey

Gevrek hakkında ne desem yalan olur
Siyah çay ödem yapıyorsa ben kilolu değilim odemliyim tezi doğrulanmış olur. Ben çok fazla içiyorum.
Kiraz masum mu degilmi. Yani abartınca hiç biri masum değil. Belirli bir ölçüde yenilen herşey de masum bence. Günlük yemen gereken meyve porsiyonuna uyarak yediğin sürece bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum. Ama herşeyin fazlası zarar. Yazın en zor yani meyveler sanirim şeker oranları yüksek olduğu için.

Kabak yemeğini sevmiyorum ben bol cacık yesem kapatsam akşam yemeğini nasıl olur kuzum hava sıcak zaten yemek yenmiyor insan soğuk şeyler istiyor
Şu sıcaklar yemek konusunda bi beni etkilemiyor herhaldeiştahım gayet yerinde.suyu bile soğuk içemiyorum ya hemen bogazım şişiyo ,sesim kısılıyor,anca ılık vey kahve çay,ne ilginç insanım

Vallaha ben de sıkıldım yumurtadan haslamasindan sıkılmıştım omlet e geçtim ondandan sıkıldım şimdi neyle doyacağım ben bilmiyorum. Reyyanin patatese mi gecsek ne yapsak
Tabi ki patates yiyin. Hemde bol yağda kızartarak verdiğim kiloları patatese borçluyum

Şu sıcaklar yemek konusunda bi beni etkilemiyor herhaldeiştahım gayet yerinde.suyu bile soğuk içemiyorum ya hemen bogazım şişiyo ,sesim kısılıyor,anca ılık vey kahve çay,ne ilginç insanım
Tatlım bende ki psikolojik psikolojim le oynuyorum yoksa önüme hamurişi kebap iskender koy bak nasıl o iştah yerine geliyor ama beynime devamlı şunu diyorum ceylan sen zayıfladıkça mutlusun kızım ayran neyine yetmiyor yoğurt neyine yetmiyor yemişsin bu zamana kadar yediklerine say hepsini şimdi kilo verme zamanı diyorum

SPORA YAZILDIM KIZLAAAAR BUGÜN İLK FİTNESS DERSİMLE BAŞLIYORUMMM

İşin komik tarafı regl olmak üzereyim helyum yemiş balon gibi şiştim ama reglime inat ağrıya sancıya inat gerekirse ilaç alıp o spora bugün gideceğim. Regl oldum diye sporu daha fazla ertelemek istemiyorum gittim kayıt oldum bir aylık spor ayakkabı mp3 çalar da aldık eşimle. Kıyafetlerimi yarın tamamlıcam tayt spor büstiyer filan. Yarından itibaren tam teşekküllü her gün spora gidicem olleyy beee

teşekkürler

çayı biraz azaltırım olmadı..
kirazda da elimin ayarı yok kendime güvendiğimde bi iki avuç yerim
gevrekleri de tam buğdaylı ruşeymli yiyorum hem tok tutuyor hem de nefsimi köreltiyo süt fln da içmiş oluyorum ama karbonhidrat oranı biraz fazla o düşündürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…