- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.061
Guruldama.resmen leptin hormonu belirtisi..o hissi ben cok.ozluyorummmGerçekten mide açlıktan guruldamadıkça olmuyor bu işbakalım annemlerde belki biraz zor olur şimdilik 16 saat açlık sonrası kahvaltı yapabildim 16 8 pek zor değil zatenn evde süreyi dhada uzatırım diye düşünüyorum
Ben kan verdiğimde 3. Günü muydu neydi, o dan da düşük çıkmış olabilir mi?İlaçsız da halledebilirsin. @Calypso95 cim demir bulunan yiyecekleri daha iyi bilir benden. :) Tek sorun şu: kadınlar her ay regl olduğu için kan kaybederken demir seviyeleri de düşüyor. O yüzden biraz gayretli olman gerek.
Vayy bu saatte
Ovv o zaman ben bugün tavuktan nefis korleyecek kadar yiyip patlıcan salatasona mi yumulayim?Evet ya zaten sizi bilmiyorım ama ben yazın tavuk et yiyemiyorum ağır geliyor sebze meyve ile yazı geçirmek bence en güzeli
Aslında kahvaltılarda güzel smoothieler yapabiliriz tariflerde bir bakayım sıkıldım yumurta domates
Canım rahatsız etmezse ye ama kanat asla yemeOvv o zaman ben bugün tavuktan nefis korleyecek kadar yiyip patlıcan salatasona mi yumulayim?
Oo iyi bari ben kanat sevmiyorumCanım rahatsız etmezse ye ama kanat asla yememinnacık şey ne kalorili ya insanı doyurmuyorda
Olabilir.Ben kan verdiğimde 3. Günü muydu neydi, o dan da düşük çıkmış olabilir mi?
Ovv o zaman ben bugün tavuktan nefis korleyecek kadar yiyip patlıcan salatasona mi yumulayim?
Kabak yemeğini sevmiyorum ben bol cacık yesem kapatsam akşam yemeğini nasıl olur kuzum hava sıcak zaten yemek yenmiyor insan soğuk şeyler istiyorBen bugün mangala gideceğimzıp sabah yaptigimla kalacak, iddialı diiiliiimm yarışmacı arkadaşlara başarılar
Canım eğer imkanın varsa bugün ve yarın 4-5 gibi yoğurtlu kabak ile akşam yeme işini bitirsen? Faydası olacağını düşünüyorumyarın ben de 3-4 gibi aynısını yapmayı düşünüyorum
Hayatta diyet konusundaki tek şansım. Tavukta sadece göğüs yerim.Canım rahatsız etmezse ye ama kanat asla yememinnacık şey ne kalorili ya insanı doyurmuyorda
kızlar size sorularım var
1. Kahvaltılık gevrekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben seviyorum hem de tok tutuyor.
2.Siyah çay ödem yapıyor mu? Bi diyetisyenin siyah çayı yasaklasığını duydum sebebi ne ola ki
3.Kiraz masum bi meyve mi değil mi?
Kalorisi düşük görünüyor ama yedikçe şişkinlik yapıyo gibi hissediyorum. Bahçede kiraz ağacı var yemeden duramıyordum. Cumaya kadar bi yemicem bakalım fark olucak mı.
Yasak var mı
Vallaha ben de sıkıldım yumurtadan haslamasindan sıkılmıştım omlet e geçtim ondandan sıkıldım şimdi neyle doyacağım ben bilmiyorum. Reyyanin patatese mi gecsek ne yapsakEvet ya zaten sizi bilmiyorım ama ben yazın tavuk et yiyemiyorum ağır geliyor sebze meyve ile yazı geçirmek bence en güzeli
Aslında kahvaltılarda güzel smoothieler yapabiliriz tariflerde bir bakayım sıkıldım yumurta domates
Gevrek hakkında ne desem yalan olurkızlar size sorularım var
1. Kahvaltılık gevrekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben seviyorum hem de tok tutuyor.
2.Siyah çay ödem yapıyor mu? Bi diyetisyenin siyah çayı yasaklasığını duydum sebebi ne ola ki
3.Kiraz masum bi meyve mi değil mi?
Kalorisi düşük görünüyor ama yedikçe şişkinlik yapıyo gibi hissediyorum. Bahçede kiraz ağacı var yemeden duramıyordum. Cumaya kadar bi yemicem bakalım fark olucak mı.
Bizde bıkmadık yılmadık her gün yedik yedik yedik ama oda bağışıklık kazandı doyurmuyor beni artıkBen yumurtadan hiç sıkılmam galibayediğim tek doyurucu şey
Şu sıcaklar yemek konusunda bi beni etkilemiyor herhaldeKabak yemeğini sevmiyorum ben bol cacık yesem kapatsam akşam yemeğini nasıl olur kuzum hava sıcak zaten yemek yenmiyor insan soğuk şeyler istiyor
Tabi ki patates yiyin. Hemde bol yağda kızartarakVallaha ben de sıkıldım yumurtadan haslamasindan sıkılmıştım omlet e geçtim ondandan sıkıldım şimdi neyle doyacağım ben bilmiyorum. Reyyanin patatese mi gecsek ne yapsak
Tatlım bende ki psikolojik psikolojim le oynuyorum yoksa önüme hamurişi kebap iskender koy bak nasıl o iştah yerine geliyor ama beynime devamlı şunu diyorum ceylan sen zayıfladıkça mutlusun kızım ayran neyine yetmiyor yoğurt neyine yetmiyor yemişsin bu zamana kadar yediklerine say hepsini şimdi kilo verme zamanı diyorumŞu sıcaklar yemek konusunda bi beni etkilemiyor herhaldeiştahım gayet yerinde.suyu bile soğuk içemiyorum ya hemen bogazım şişiyo ,sesim kısılıyor,anca ılık vey kahve çay,ne ilginç insanım
Şahsi fikirlerim ;
Cevap 1 : Kahvaltılık gevreklerin bazıları çok şekerli, sade seçim yaparsan bence bir sakıncası yok
Cevap 2 : Siyah çay ödem yapıyormuş evetBende 5. Takım sakinlerinden öğrendim
Cevap 3 : 2 3 tane kirazdan bir zarar gelmezoturup yarım kilo yiyemiyoruz sonuçta Karpuz da çok masum görünüyor %98 i su fakat yüksek oranda şeker içeriyor. Herşeyi kararında yemekte fayda var
teşekkürlerGevrek hakkında ne desem yalan olur
Siyah çay ödem yapıyorsa ben kilolu değilim odemliyim tezi doğrulanmış olur. Ben çok fazla içiyorum.
Kiraz masum mu degilmi. Yani abartınca hiç biri masum değil. Belirli bir ölçüde yenilen herşey de masum bence. Günlük yemen gereken meyve porsiyonuna uyarak yediğin sürece bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum. Ama herşeyin fazlası zarar. Yazın en zor yani meyveler sanirim şeker oranları yüksek olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?