- 23 Mart 2016
- 31.212
- 92.602
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.041
Canım mantklı olmaz izne ayrılmanAmin kuzum inşallah rabbim herkese hayırlı rızık kapısı açar. Kuzum şimdi tartıldım 68.3 kg görünüyorum korkudan öldüm spor yapıyorum yemek yemiyorum habire kilo mu alıyorum ben diye veryansın ederken madem ben dün dışarıdayken tartı yanlış gösteriyor diye abim Tartımın pilini değiştirmiş şimdi doğru gösteriyormuş ama beni asıl telaşlandıran ben şimdi nasıl ilerlicem istersen kuzum ben 66 8 i görene kadar beni saf dışı et ondan sonra al gruba
Dün paylaştım. Dukan ekspresi inceledin mi canım o da etkili oluyor?Kızlar ben if bir dneyeceğim programı indirdim
@Cagrihilal1 yapalım mıııı
Ay canım evet dönecektim pardonDün paylaştım. Dukan ekspresi inceledin mi canım o da etkili oluyor?
Canım fancy ve bluuee yi çıkartabilirzKaptanım 3 kişi epeydir Paylaşım yapamıyor listede. Dursunlar mı?
Tm o zmnCanım fancy ve bluuee yi çıkartabilirz
Papatyanın diskalifiyesini isteyeceğim onuda çıkarabilirsin
Gunaydiiiiinnnn
Gunaydın kızlar.. Kahvemi içiyorum birazdan yürüyüşe çıkacam.
Günaydın canım, bugün zıp günü unutmaben de az zipladim, yeşil çayımı içtim kitap okuyorum 8 -8.30 gibi de ben çıkarım yürüyüşe inşallah
Günaydın kızlar iyi yürüyüşler
Günaydıııııııınnnnnnn
Günaydınnnn 5. Takımmm
Günaydın canım takımımGüünaaydııınnn
OooGünaydın canım takımımyürüyüşlere başlanmış kahveler yeşilçaylar içilmiş ben de yeşilçayımı içip biraz sonra zıplara başlıycam
Eh 1.liğe yarışırım bence
Ayy çok kötü oldu böyle yaa benim yerime bu hafta fazladan zayıflayan olur mu hadi kız göreyim sizi benim bu tartı yüzünden grubumuz batsın istemiyorumCanım mantklı olmaz izne ayrılman
Öylede böylede pat diye izne çıkamazsın cuma bildirmek gerekti o yüzden bu hafta nasılsa bildirim yapacaksın neyse kilon bir kere batacağızsonra o kilo üzerinden aynen devam edersin
Bende ıf yapıyorum kaptanım bayadır. 16/8 bazen de 18/6Kızlar ben if bir dneyeceğim programı indirdim
8den sonra güneş rahatsız ediyor cnm o yüzden erken çıkıyorum..
Oohh ne güzel ..
Ben bugün mangala gideceğimEh 1.liğe yarışırım bence
Canım eğer imkanın varsa bugün ve yarın 4-5 gibi yoğurtlu kabak ile akşam yeme işini bitirsen? Faydası olacağını düşünüyorumAyy çok kötü oldu böyle yaa benim yerime bu hafta fazladan zayıflayan olur mu hadi kız göreyim sizi benim bu tartı yüzünden grubumuz batsın istemiyorumşimdi tartıya sinirlendim hazırlanıp spora gidicem biran önce 66 lı rakamları görmem lazım
İlaçsız da halledebilirsin.
Doğal yolla yukseltsem? İlaç kullanmaya mesafeliyim eğer ilaçsız halledilebilecekse tabi?
Vayy bu saatteEki Görüntüle 2646843
Yerimden kalkamiyorumtost yapicim kahvaltıya, ben gariban yimirtayla lor a talime devam
Sicaklardan oluyor ya..bi de hayvansal proteini bi kesip baksana durumuna.Lahana suyu.maydonoz suyu,limon içtiği halde ayakları bacakları şişen varmı ya benim gibi,kaç gündür ne bu ödem ayaklarımın altı yanıyor valla uff sıktı artık
Hadi bakalim.kaptancim..gazaniz mubarek olsun..ben daha once kolestrol rahatsizligi icin doktor kontrolunde 36 48 ce 72 saatlik uzun acliklar yaptimdi ve cok harika gecmisti..zahmtsiz kilo da verdimdi..bu if icin program indirdim ben de ramazandaKızlar ben if bir dneyeceğim programı indirdim
Gerçekten mide açlıktan guruldamadıkça olmuyor bu işHadi bakalim.kaptancim..gazaniz mubarek olsun..ben daha once kolestrol rahatsizligi icin doktor kontrolunde 36 48 ce 72 saatlik uzun acliklar yaptimdi ve cok harika gecmisti..zahmtsiz kilo da verdimdi..bu if icin program indirdim ben de ramazanda
.ama bi turlu beceremedim..programa.giris yapmayi vs.
Evet ya zaten sizi bilmiyorım ama ben yazın tavuk et yiyemiyorum ağır geliyor sebze meyve ile yazı geçirmek bence en güzeliSicaklardan oluyor ya..bi de hayvansal proteini bi kesip baksana durumuna.
Tavuk ya da kirmizi et de odem tutturuyor. Ben kendimde boyle tecrube ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?