- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.021
Allah beni ne yapmasın... Direkt b12'yi gördüm, diğer sayfaları okurken demiri görüyorum hahahaha Onun için de ilaç var yahu. Böyle sıvı tüplerde veriyorlar genelde. Doktor gereğini yapar zaten. Şeyi de söyleyeyim, demir +2 değerlikli olursa daha iyi olur yükselmesi için. Doktora böyle deme seni de beni de linçler.Bana yıllar önce +3 değerlikli yazmıştı bir doktor hiçbir işe yaramamıştı. Sonra öğrendim ki +2 değerlikli olması daha iyiymiş emilmesi için.
Günaydın canım, bugün zıp günü unutmaGunaydın kızlar.. Kahvemi içiyorum birazdan yürüyüşe çıkacam.
8den sonra güneş rahatsız ediyor cnm o yüzden erken çıkıyorum..Günaydın canım, bugün zıp günü unutmaben de az zipladim, yeşil çayımı içtim kitap okuyorum 8 -8.30 gibi de ben çıkarım yürüyüşe inşallah
Tatlım kimisi internet üzerinden başvuru yapılıyor kimisi insan kaynaklarına cv bıraktırıyor. Özel hastaneler bunlar devlet hastanelerine malesef nereden nasıl alıp yapılıyor bilmiyorum.Cv leri elden mi alıyor hastaneleryazık valla bu sıcakta topuklu ile birde
Komşulara ne desem tatmin olmayacaklar kulp bulacaklar zaatn fazla konuşmuyorum merhaba merhaba ona rağmen sulu tipler
Gunaydiiiiinnnn
Gunaydın kızlar.. Kahvemi içiyorum birazdan yürüyüşe çıkacam.
Günaydın kızlar iyi yürüyüşler
Günaydınnnn 5. TakımmmGünaydıııııııınnnnnnn
İşkur üzerinden olabilir muhtemelenTatlım kimisi internet üzerinden başvuru yapılıyor kimisi insan kaynaklarına cv bıraktırıyor. Özel hastaneler bunlar devlet hastanelerine malesef nereden nasıl alıp yapılıyor bilmiyorum.
Afiyettt olsunnn canımm teşekkür ederiz içmiş kadar oldum
Ayy renginiz de pek güzel kaptanım. Bu arada en sevdiğim renktir kendisiGünaydınnnn 5. Takımmm
:)) Teşekkür ederim kuzum bende severim aynenAyy renginiz de pek güzel kaptanım. Bu arada en sevdiğim renktir kendisi
Aaa çok sevindim. Mavi hastasıyız yani:)) Teşekkür ederim kuzum bende severim aynen
Amin kuzum inşallah rabbim herkese hayırlı rızık kapısı açar. Kuzum şimdi tartıldım 68.3 kg görünüyorum korkudan öldüm spor yapıyorum yemek yemiyorum habire kilo mu alıyorum ben diye veryansın ederken madem ben dün dışarıdayken tartı yanlış gösteriyor diye abim Tartımın pilini değiştirmiş şimdi doğru gösteriyormuş ama beni asıl telaşlandıran ben şimdi nasıl ilerlicem istersen kuzum ben 66 8 i görene kadar beni saf dışı et ondan sonra al grubaİşkur üzerinden olabilir muhtemelen
Allah çabalarını sonuçsuz bırakmasın canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?