Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğal yolla yukseltsem? İlaç kullanmaya mesafeliyim eğer ilaçsız halledilebilecekse tabi?

Günaydın canım, bugün zıp günü unutma ben de az zipladim, yeşil çayımı içtim kitap okuyorum8 -8.30 gibi de ben çıkarım yürüyüşe inşallah
8den sonra güneş rahatsız ediyor cnm o yüzden erken çıkıyorum..
Oohh ne güzel ..

Cv leri elden mi alıyor hastaneler yazık valla bu sıcakta topuklu ile birde
Komşulara ne desem tatmin olmayacaklar kulp bulacaklar zaatn fazla konuşmuyorum merhaba merhaba ona rağmen sulu tipler
Tatlım kimisi internet üzerinden başvuru yapılıyor kimisi insan kaynaklarına cv bıraktırıyor. Özel hastaneler bunlar devlet hastanelerine malesef nereden nasıl alıp yapılıyor bilmiyorum.

Tatlım kimisi internet üzerinden başvuru yapılıyor kimisi insan kaynaklarına cv bıraktırıyor. Özel hastaneler bunlar devlet hastanelerine malesef nereden nasıl alıp yapılıyor bilmiyorum.
İşkur üzerinden olabilir muhtemelen
Allah çabalarını sonuçsuz bırakmasın canım hayırlısı olsun

İşkur üzerinden olabilir muhtemelen
Allah çabalarını sonuçsuz bırakmasın canım hayırlısı olsun
Amin kuzum inşallah rabbim herkese hayırlı rızık kapısı açar. Kuzum şimdi tartıldım 68.3 kg görünüyorum korkudan öldüm spor yapıyorum yemek yemiyorum habire kilo mu alıyorum ben diye veryansın ederken madem ben dün dışarıdayken tartı yanlış gösteriyor diye abim Tartımın pilini değiştirmiş şimdi doğru gösteriyormuş ama beni asıl telaşlandıran ben şimdi nasıl ilerlicem istersen kuzum ben 66 8 i görene kadar beni saf dışı et ondan sonra al gruba

Kızlar ben if bir dneyeceğim programı indirdim
C Cagrihilal1 yapalım mıııı

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-10-00-48-37-729_bodyfast.zero.fastingtracker.weightloss.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2020-06-10-00-48-40-322_bodyfast.zero.fastingtracker.weightloss.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2020-06-10-00-48-46-188_bodyfast.zero.fastingtracker.weightloss.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…