- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.081
ohh miisss vallaSPORA YAZILDIM KIZLAAAAR BUGÜN İLK FİTNESS DERSİMLE BAŞLIYORUMMM
İşin komik tarafı regl olmak üzereyim helyum yemiş balon gibi şiştim ama reglime inat ağrıya sancıya inat gerekirse ilaç alıp o spora bugün gideceğim.Regl oldum diye sporu daha fazla ertelemek istemiyorum gittim kayıt oldum bir aylık spor ayakkabı mp3 çalar da aldık eşimle. Kıyafetlerimi yarın tamamlıcam tayt spor büstiyer filan. Yarından itibaren tam teşekküllü her gün spora gidicem olleyy beee
ciddi mi yaTabi ki patates yiyin. Hemde bol yağda kızartarakverdiğim kiloları patatese borçluyum
Hadi hayırlısı olsun kuzumSPORA YAZILDIM KIZLAAAAR BUGÜN İLK FİTNESS DERSİMLE BAŞLIYORUMMM
İşin komik tarafı regl olmak üzereyim helyum yemiş balon gibi şiştim ama reglime inat ağrıya sancıya inat gerekirse ilaç alıp o spora bugün gideceğim.Regl oldum diye sporu daha fazla ertelemek istemiyorum gittim kayıt oldum bir aylık spor ayakkabı mp3 çalar da aldık eşimle. Kıyafetlerimi yarın tamamlıcam tayt spor büstiyer filan. Yarından itibaren tam teşekküllü her gün spora gidicem olleyy beee
Yok yok, orda hilalin bana takılmasına karşılık espri yaptım.ciddi mi ya
hımm muhabbete sonradan dahil olunca anlamamışm.. bi düşündüm ben de kahvaltıda sadece patates yesem fln diyeYok yok, orda hilalin bana takılmasına karşılık espri yaptım.
Patatesi çok severim de adım çıktı işte
C Cagrihilal1 gördün müüühımm muhabbete sonradan dahil olunca anlamamışm.. bi düşündüm ben de kahvaltıda sadece patates yesem fln diye
Benim izimden gelme kuzum ben senin izinden geleyim sen ne güzel 60 kilosun ben 68İzindeyiz reisss
Ya benim bi arkadaş rahatsızlanmıştı bundan yıllar önce. Doktor ona demiş ki sadece patates yiyeceksinYok yok, orda hilalin bana takılmasına karşılık espri yaptım.
Kendimce yorum yapayımkızlar size sorularım var
1. Kahvaltılık gevrekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben seviyorum hem de tok tutuyor.
2.Siyah çay ödem yapıyor mu? Bi diyetisyenin siyah çayı yasaklasığını duydum sebebi ne ola ki
3.Kiraz masum bi meyve mi değil mi?
Kalorisi düşük görünüyor ama yedikçe şişkinlik yapıyo gibi hissediyorum. Bahçede kiraz ağacı var yemeden duramıyordum. Cumaya kadar bi yemicem bakalım fark olucak mı.
Ya yasak yok diyorlar ama biz uzun zamandır kaçamaksız gittiğimiz için şuan ne yesek kilo olarak çıkar karşımıza o yüzden dikkat etmek lazım onun dışında sabit bir menüsü yok kısıtlayıcı olmaması iyi sadece biraz leptin çalıştıracağız o kadarYasak var mıyasak yoksa yapalım . Ben zaten 12 'de kahvaltı yapıyorum bi de akşam 7 de akşam yemeği ara öğünü falan bıraktım. Ama sonuç ne 200 +
Anammm yanlış mesajlar vermeyelimmmYok yok, orda hilalin bana takılmasına karşılık espri yaptım.
Offf yaaa ne desemm sevindim kıskandımm özendimmm kendi adıma üzüldümSPORA YAZILDIM KIZLAAAAR BUGÜN İLK FİTNESS DERSİMLE BAŞLIYORUMMM
Takımı nereye sürüklüyorsunuz sizC Cagrihilal1 gördün müüü5.takımı batırırız ikimiz bu gidişle Cherry Mom de bizi neye batırır artık bilmiyorum
Haşlama patates yoğurt diyeti var ya öyle birşey olmuş arkadaşının ki bence :)bizim ekiptede anneciceği öyle güzel kilo vermişti ama işte dikkat etmek lazım kabızlık riski varYa benim bi arkadaş rahatsızlanmıştı bundan yıllar önce. Doktor ona demiş ki sadece patates yiyeceksinKız sabah öğle akşam patates haşlama yedi 2 şer tane. Zaten zayıftı daha çok zayıfladı
Ayy çok kötü oldu böyle yaa benim yerime bu hafta fazladan zayıflayan olur mu hadi kız göreyim sizi benim bu tartı yüzünden grubumuz batsın istemiyorumşimdi tartıya sinirlendim hazırlanıp spora gidicem biran önce 66 lı rakamları görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?