Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh miisss valla

Hadi hayırlısı olsun kuzum

İzindeyiz reisss
Benim izimden gelme kuzum ben senin izinden geleyim sen ne güzel 60 kilosun ben 68 ölüm orucuna başlasam yeridir bu arada spora gittikçe insan gitmek istiyor bugün 3 saat spordaydım eve gelince ağzıma yemek koymak istemiyorum. Kendi kendimi bi gaza getiriyorum kızım ceylan şu totonu kaldır can simitlerinle ne kadar iğrenç görünüyorsun sen yaparsın koçum şampiyon artık şu şişman kısmını geçtin balık etli kısmını geçme vakti ha gayret diye bide zayıflayınca ciciklerim küçülüp sarkacak diye korkuyorum sonra daa amaaannn silikon yaptırırsın kız fena mı olur manken gibi kız olursun diyorum ameliyattan da korkuyorum nasıl Bi yürek yediysem artık ne hayaller ne hayaller

Yok yok, orda hilalin bana takılmasına karşılık espri yaptım.
Patatesi çok severim de adım çıktı işte
Ya benim bi arkadaş rahatsızlanmıştı bundan yıllar önce. Doktor ona demiş ki sadece patates yiyeceksin Kız sabah öğle akşam patates haşlama yedi 2 şer tane. Zaten zayıftı daha çok zayıfladı

Kendimce yorum yapayım

1.gevrekleri hiç bir diyetisyen önermiyor bildiğim kadarıyla onun yerine yulafa alışsan çok iyi ben sütle sevemedim ama yoğurt yulaf içine elma yada çilek acayip doyurucu oluyor

2.çay ve kahve evet ödem yapıyormuş ama günde 3 fincanı geçerse diyorlar abartmazsan sıkıntı yok

3 kiraz günde ufak bir kase bence yenebilir meyvede olsa şekerli sonuçta porsiyon kontrolü ile sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Yasak var mı yasak yoksa yapalım . Ben zaten 12 'de kahvaltı yapıyorum bi de akşam 7 de akşam yemeği ara öğünü falan bıraktım. Ama sonuç ne 200 +
Ya yasak yok diyorlar ama biz uzun zamandır kaçamaksız gittiğimiz için şuan ne yesek kilo olarak çıkar karşımıza o yüzden dikkat etmek lazım onun dışında sabit bir menüsü yok kısıtlayıcı olmaması iyi sadece biraz leptin çalıştıracağız o kadar

Offf yaaa ne desemm sevindim kıskandımm özendimmm kendi adıma üzüldüm karışık duygular içindeyim
Çok iyi yspmışsın canım içinde istek varken bu işleri bugün yarın diye ertelememek lazım

Ya benim bi arkadaş rahatsızlanmıştı bundan yıllar önce. Doktor ona demiş ki sadece patates yiyeceksin Kız sabah öğle akşam patates haşlama yedi 2 şer tane. Zaten zayıftı daha çok zayıfladı
Haşlama patates yoğurt diyeti var ya öyle birşey olmuş arkadaşının ki bence :)bizim ekiptede anneciceği öyle güzel kilo vermişti ama işte dikkat etmek lazım kabızlık riski var

Aynen el birliği ile sende ki artıyı kapatmamız lazım
Kızlar Ceylan'ın yaşadığı tartı sıkıntısı sebebiyle ekstra dikkat edelim başka artı kontenjanımız yoktur bilginize

C Cagrihilal1
nrmyn
Maariftakvimi
birsevgi
S Suskunhanim
Calypso95
K KuruPapatya
hanmeli
balpamuk
EceZ
pacman
Tempus
0zlem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…