Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende boş durmuyorum tabiki bol sıvı alımı yapıp biran önce 66 yı görmeyi umut ediyorum en azından bu hafta o açığı kapatıp psikolojik olarak da rahatlamak istiyorum böyle gruba zarar veriyormuş gibi geliyor. 2 haftaya 65 hedef diyorum kızlar.

Yapamıyorum tatlım zaten 150 200 zıplıyodum ondan sonrada dizlerim sızlıyo,cardio bile sızlattı içinde squat varya

Tabi ki yaparsın elinden geldiğince artıyı düşürmek en iyisi

Karatay gibi o zaman. Cuma günü başlayalım o zaman tartı öncesi dengemiz bozulmasın. Perşembe akşamı akşam yemeğini yer o saatten tutarız. 16.8 mi yapacağız. Programı indirdim ama pek kavrayamadım daha.

Şimdi geldim spordan 2 saat tepindim atladım zıpladım koştum yürüdüm alet çalıştım ve şuanda canım zerre yemek yemek istemiyor. Sıvı protein alıcam kaslarım yorgun düşmesin yarın yapamam yoksa spor yoğurt kefir filan içicem şimdi.

Koşa koşa indiğim yokuşu sürüne sürüne çıktım merdivenleri çıkarken bacaklarım titriyordu yorgunluktan az önce. Salonda da rahat bir 10 dk ip atladım alev gibi yandı yüzüm vücudum nasıl özlemişim o nefessiz kalma yanma hissini 1 sene oldu salona gitmeyeli insan evlenince birçok şeyden vazgeçmek durumunda kalıyor.

Kaptanım valla billa karnım ağrıya ağrıya gittim bugün spora inat ettim. Eşim dedi birkaç gün bekle reglin bitince gidersin yok dedim BUGÜN gidicem. Vücudum bana değil ben vücuduma hükmederim ben ne istiyorsam onu yapmakla yükümlü. Nitekim de öyle oldu vücudum ısınınca ne ağrı kaldı ne sancı. Reglim başlamadı halen ama başlamak üzere tartıda oynamıyor 60.6da kaldı öylece davul gibi şişmiş haldeyim..
Haşlama patates yoğurt diyeti var ya öyle birşey olmuş arkadaşının ki bence :)bizim ekiptede anneciceği öyle güzel kilo vermişti ama işte dikkat etmek lazım kabızlık riski var
Ben patates yoğurt diyeti yaparsam diyet bitimi beni anca lavman kullanıp açarsınız öyle tıkanırım yani
Zıplıyor muyuzz kızlarrr
10 dk ip atladım ama gerçek ip birde çok hızlı atladım o nasıl hesaplanıyor kaptanım direk 10 dk yüksek hızda ip mi diyim.

1 dakikada ortalama 40 50 kez atlanır sanırım hızlı dediğğin için 50 diyelim 500 kez diyebilirsin canım

Kabak yemeğini sevmiyorum ben bol cacık yesem kapatsam akşam yemeğini nasıl olur kuzum hava sıcak zaten yemek yenmiyor insan soğuk şeyler istiyor
Olur canım neden olması ,sadece kabak da ödem atıyor diye bildiğimden demiştim
Biraz açıklar mısınız, ben de dahil olabilirimyeme işini 4-5 gibi bitiriyorum
Lakin sabah çok aç oldugumdan kahveli süt içiyorum Bozer mi?bazen de yanına üç beş kuru uzumle beyaz leblebi yiyordum,yemeyiveririmkahvaltı da 10 gibi herkes uyanınca oluyor.neyi değiştirmem lazim

Ceylansnn Canım ben sende kendimi görüyorum sende benim gibi hırslısın kilo veremeyince moralin bozuluyor hemen sporla ilgili birkaç taktik vereyim kilo verişini güzelleştirir.

• Spordan önce sade nescafe içiyorsun ya onu normal nescafeye göre daha ağır yap. Mesela 1 fincan suya 1 kaşık değil de yarım fincan suya bir kaşık at. Spor için evden çıkmadan önce tek seferde dik kafaya. Güzel enerji verir yağ yakımına yardım eder.
  • Spordan gelince MUTLAKAAA protein al. Tavuk yiyorlar genelde ben yiyemiyorum onun yerine yoğurt ayran kefir yapabiliriz hiç yoktan iyidir. Kasları beslersen kasların güçlenir. Kasların güçlenirse oturduğun yerde daha fazla kalori yakmaya başlarsın daha hızlı kilo verirsin. Kefirle yoğurtla kilo almazsın bunlardan korkma aksine fiziğini iyileştirir.
  • Gün içinde zorla da olsa sıcak ya da soğuk mutlaka 1 fincan yeşil çay ya da beyaz çay iç.

Sadece bu üç şeyi hayatına ekle. Günlük yediklerine devam et. 1 hafta sonra yine veremedim dersen gel beni bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…