Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 saat yiyip 18 saat aç kalabilirsin bu birinci şekil. Ya da 8 saat boyunca yiyip 16 saat aç kalabilirsin bu da farklı bir şekli. Ben 18-6 yapıyorum. İlk yemeğimi 4 gibi yedim şimdi akşamı bitiriyorum mesela.

Sütlü kahve bozar. Sade kahve bozmaz. Kalori olmayacak içinde olursa bozuyor. Üzüm leblebi de olmuyor canım saat aralığın başlayınca yiyebilirsin.

Yaa neden tatlım keşke kendini dışarı atsaydın evde yatıp durmak hiç iyi gelmiyor insana
Burası aşırı sicak, artık dışarı çıkıp yürüyemiyorum ve çok sıkıldım. Bir seyler yapmak bir yerlere gitmek istiyorum artık. Bir de burada birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımızın tayini çıktı, batıya dönüyorlar artık. O da üstüne tuz biber oldu. Biraz depresiftim yani

Di
Spora gitmeyi düşünmez misin canım bende 1 ay gitsem mi gitmesem mi diye debelendim eve kapattım kendimi. İnan insanın psikolojisi 1 günde 180 derece değişiyor nasıl pozitif bir ruh haline büründüm anlatamam sana. Enerji geliyor insan içine karışınca resmen

Onlar bozuyor canım kalorisiz sıvılar serbest sadece
16 8 yani 16 saat oruç 8saat içindede öğünler olacak şekilde oluyor

Selam dostlarım. Bugün biraz keyifsizdim, neden bilmiyorum. Bol bol pinekledim. Hasta gibiyim biraz. Spora dair de bi şey yapamadım. Diyeti asla bozmuyorum ama sanki bu hafta kilo veremedim çok gibi. Neden bilmiyorum. Yani verdim ama hedefime ulaşmış olur muyum cuma bilemiyorum. Bu da beni biraz üzdü. Yarın spora yapsam ödem tutar mıyım? Sizin tavsiyenize uyacağım. Cumaya yansısın istemiyorum

Yavrum ben Şırnak'ta yaşıyorum. Spor salonu var ama hep erkekler gidiyor yani kadın olarak çok sırıtırım içlerinde. Bir de evde zaten var koşu bandı ve eliptik

Bende çok veremedim moralini bozma sakın herkesin dönemi oluyor benimde reglim yaklaştı durdu o yüzden. Reglim bitince eminim ki en az 2 kilo atacağım ödemle birlikte. Sen olman gerektiği gibi devam ediyorsan bozmadıysan hiç bir sorun yok haftaya bugün en az 2 kilo eksidesin. Ben yarın da spor yapacağım çok abartmadan. Bir de spor hocasına sordum dedim hocam çok ödem yaptı reglim ne yapayım. Suyu arttır dedi. Kadınlar genelde ödem tutunca suyu kesiyorlar çok yanlış tam tersi suyu arttırıp vücudunun su tutma huyunu değiştirebilirsin dedi bilgin olsun.

Yavrum ben Şırnak'ta yaşıyorum. Spor salonu var ama hep erkekler gidiyor yani kadın olarak çok sırıtırım içlerinde. Bir de evde zaten var koşu bandı ve eliptik
Benim gittiğim yerde karma ama burası istanbul tabi il çok fark ediyor. Anladım canım başka ne önerebilirim bilemedim sosyalleşebilsen çok güzel olurdu

Harikasın tatlım ben 1 buçuk tatlı kaşığı sade neskafe koyuyorum canım 1 su bardağı sıcak suya onu içip gidiyorum gelince de ayran içiyorum akşam da hafif şeylerle geçiştiriyorum ama bugün 2 adet dolma yedim onu da bizimkiler çok zorladı ölüp gideceksin diye zorla yedin tehditle

İnşallah. Yok sizin dediklerinizi dinleyip yediklerime hala çok sıkı dikkat ediyorum. Saati saatine yiyemesem de kalori sayım baya iyi durumda. Ama iki gündür falan bi artıyor, bi pzt haline dönüyor. Sinirlerimi bozdu tartı. Yarın sabahtan spor yapayım o zaman. Bir de dukan birası falan içeceğim yine. Perşembe spesiyalim oldu. Teşekkür ederim EceZ Gerçekten yazdıkların iyi geldi.

Benim gittiğim yerde karma ama burası istanbul tabi il çok fark ediyor. Anladım canım başka ne önerebilirim bilemedim sosyalleşebilsen çok güzel olurdu
Burası da güya karma ama gitmiyor kadınlar genelde. Sosyallesecek çok birşey yok dışarıda kahve içeyim desen kafe bile yok 2 yıl daha sabretcez napalim.. koronadan önce çevre illere gidiyorduk gezmeye çok bunaldigimizda. Şimdi aylardır o da yok. Ruh halim inişli çıkışlı o yüzden

Hadi kuzum bizi kim tutar Bee sporla ve diyetle fit hatunlar olucaz hepimiz

Ben menülerine bakıyorum hep o yediğinden hiçbir şey olmaz zaten dolmada pirinç ve kıyma yine sporcuların yedikleri şeyler. Hiçbir sıkıntı yok onda. Şekerli unlu ve tuzlu şeyleri mümkün mertebe az tüket. Spor desteği ile fıstık gibi olursun bende senle aynı durumdayım şuanda. Nescafeyi 2 kaşığa çıkart. Bir de shot gibi içmeye çalış illa koca bir fincan değil de yarım fincan da olur yani yoğun olsun bol kahve tadı gelsin ve bunu mutlaka spora gitmeden evden çıkmadan önce iç. 20 dk da falan etki etmeye başlıyor zaten.

Günlük kaloriyi hesap edicez spor yapıcaz öyle böyle vericez işte başka yolu yok bunun. Diyet dışı şeyler yedin diyelim onun da kalorisi neyse artık onu da ekle günlük menünden eksiltme yap öyle öyle rahatça verirsin canım bu hafta -300 bekliyoruz senden mutlaka

Hadi kuzum bizi kim tutar Bee sporla ve diyetle fit hatunlar olucaz hepimiz
Ben bugün 2 saat geçirdim salonda yarın 3e çıkarıcam. Sabit günde 3 saat salonda geçirmeye çalışıcam. Durmadan hareket yapmam gerekmiyor zaten önemli olan orada ayakta olup sağa sola hareket etmek. Kımıldamak kıpırdamak yani. O bile fark ettirmeden çok güzel kalori yaktırıyor. 1 aylık yazıldım ama düzenimi oturtursam devam etmeyi düşünüyorum bir ay sonra da. En azından haftada 3 gün filan giderim. Şimdi haftada 6 gün gidicem 1 ay boyunca sadece pazartesileri off günüm.

Evet evet, sizden gizlim saklım yok zaten. Ama bu gruba girdiğim günden beri bir kez hariç hiç kaçamak yapmadım. Yapacağım günler elbet olur, yazarım onu da. İnşallah 300den de fazla vermiş olurum. Senden de aynı şekilde her türlü eksi geleceğini düşünüyorum. Bu kadar çabanın karşılığını elbet alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…