- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.121
Olur canım neden olması ,sadece kabak da ödem atıyor diye bildiğimden demiştim
Biraz açıklar mısınız, ben de dahil olabilirimyeme işini 4-5 gibi bitiriyorum
Lakin sabah çok aç oldugumdan kahveli süt içiyorum Bozer mi?bazen de yanına üç beş kuru uzumle beyaz leblebi yiyordum,yemeyiveririmkahvaltı da 10 gibi herkes uyanınca oluyor.neyi değiştirmem lazim
Yok10 dk hızlı ip atlama diye yazdım listelere kaptanım değiştireyim mi onu
Burası aşırı sicak, artık dışarı çıkıp yürüyemiyorumYaa neden tatlım keşke kendini dışarı atsaydın evde yatıp durmak hiç iyi gelmiyor insana
Spora gitmeyi düşünmez misin canım bende 1 ay gitsem mi gitmesem mi diye debelendim eve kapattım kendimi. İnan insanın psikolojisi 1 günde 180 derece değişiyor nasıl pozitif bir ruh haline büründüm anlatamam sana. Enerji geliyor insan içine karışınca resmenBurası aşırı sicak, artık dışarı çıkıp yürüyemiyorumve çok sıkıldım. Bir seyler yapmak bir yerlere gitmek istiyorum artık. Bir de burada birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşlarımızın tayini çıktı, batıya dönüyorlar artık. O da üstüne tuz biber oldu. Biraz depresiftim yani
Onlar bozuyor canım kalorisiz sıvılar serbest sadeceOlur canım neden olması ,sadece kabak da ödem atıyor diye bildiğimden demiştim
Biraz açıklar mısınız, ben de dahil olabilirimyeme işini 4-5 gibi bitiriyorum
Lakin sabah çok aç oldugumdan kahveli süt içiyorum Bozer mi?bazen de yanına üç beş kuru uzumle beyaz leblebi yiyordum,yemeyiveririmkahvaltı da 10 gibi herkes uyanınca oluyor.neyi değiştirmem lazim
Kaptanım sende mi başladın bugünOnlar bozuyor canım kalorisiz sıvılar serbest sadece
16 8 yani 16 saat oruç 8saat içindede öğünler olacak şekilde oluyor
Aynen 16 8 le başlarız ya en kolayıKaratay gibi o zaman. Cuma günü başlayalım o zaman tartı öncesi dengemiz bozulmasın. Perşembe akşamı akşam yemeğini yer o saatten tutarız. 16.8 mi yapacağız. Programı indirdim ama pek kavrayamadım daha.
Yavrum ben Şırnak'ta yaşıyorum. Spor salonu var ama hep erkekler gidiyor yani kadın olarak çok sırıtırım içlerinde. Bir de evde zaten var koşu bandı ve eliptikDi
Spora gitmeyi düşünmez misin canım bende 1 ay gitsem mi gitmesem mi diye debelendim eve kapattım kendimi. İnan insanın psikolojisi 1 günde 180 derece değişiyor nasıl pozitif bir ruh haline büründüm anlatamam sana. Enerji geliyor insan içine karışınca resmen
Bende çok veremedim moralini bozma sakın herkesin dönemi oluyor benimde reglim yaklaştı durdu o yüzden. Reglim bitince eminim ki en az 2 kilo atacağım ödemle birlikte. Sen olman gerektiği gibi devam ediyorsan bozmadıysan hiç bir sorun yok haftaya bugün en az 2 kilo eksidesin. Ben yarın da spor yapacağım çok abartmadan. Bir de spor hocasına sordum dedim hocam çok ödem yaptı reglim ne yapayım. Suyu arttır dedi. Kadınlar genelde ödem tutunca suyu kesiyorlar çok yanlış tam tersi suyu arttırıp vücudunun su tutma huyunu değiştirebilirsin dedi bilgin olsun.Selam dostlarım. Bugün biraz keyifsizdim, neden bilmiyorum. Bol bol pinekledim. Hasta gibiyim biraz. Spora dair de bi şey yapamadım. Diyeti asla bozmuyorum ama sanki bu hafta kilo veremedim çok gibi. Neden bilmiyorum. Yani verdim ama hedefime ulaşmış olur muyum cuma bilemiyorum. Bu da beni biraz üzdü. Yarın spora yapsam ödem tutar mıyım? Sizin tavsiyenize uyacağım. Cumaya yansısın istemiyorum
Benim gittiğim yerde karma ama burası istanbul tabi il çok fark ediyor. Anladım canım başka ne önerebilirim bilemedim sosyalleşebilsen çok güzel olurduYavrum ben Şırnak'ta yaşıyorum. Spor salonu var ama hep erkekler gidiyor yani kadın olarak çok sırıtırım içlerinde. Bir de evde zaten var koşu bandı ve eliptik
Harikasın tatlım ben 1 buçuk tatlı kaşığı sade neskafe koyuyorum canım 1 su bardağı sıcak suya onu içip gidiyorum gelince de ayran içiyorum akşam da hafif şeylerle geçiştiriyorum ama bugün 2 adet dolma yedim onu da bizimkiler çok zorladı ölüp gideceksin diye zorla yedin tehditleCeylansnn Canım ben sende kendimi görüyorum sende benim gibi hırslısın kilo veremeyince moralin bozuluyor hemen sporla ilgili birkaç taktik vereyim kilo verişini güzelleştirir.
- Spordan önce sade nescafe içiyorsun ya onu normal nescafeye göre daha ağır yap. Mesela 1 fincan suya 1 kaşık değil de yarım fincan suya bir kaşık at. Spor için evden çıkmadan önce tek seferde dik kafaya. Güzel enerji verir yağ yakımına yardım eder.
- Spordan gelince MUTLAKAAA protein al. Tavuk yiyorlar genelde ben yiyemiyorum onun yerine yoğurt ayran kefir yapabiliriz hiç yoktan iyidir. Kasları beslersen kasların güçlenir. Kasların güçlenirse oturduğun yerde daha fazla kalori yakmaya başlarsın daha hızlı kilo verirsin. Kefirle yoğurtla kilo almazsın bunlardan korkma aksine fiziğini iyileştirir.
- Gün içinde zorla da olsa sıcak ya da soğuk mutlaka 1 fincan yeşil çay ya da beyaz çay iç.
Sadece bu üç şeyi hayatına ekle. Günlük yediklerine devam et. 1 hafta sonra yine veremedim dersen gel beni bul
İnşallah.Bende çok veremedim moralini bozma sakın herkesin dönemi oluyor benimde reglim yaklaştı durdu o yüzden. Reglim bitince eminim ki en az 2 kilo atacağım ödemle birlikte. Sen olman gerektiği gibi devam ediyorsan bozmadıysan hiç bir sorun yok haftaya bugün en az 2 kilo eksidesin. Ben yarın da spor yapacağım çok abartmadan. Bir de spor hocasına sordum dedim hocam çok ödem yaptı reglim ne yapayım. Suyu arttır dedi. Kadınlar genelde ödem tutunca suyu kesiyorlar çok yanlış tam tersi suyu arttırıp vücudunun su tutma huyunu değiştirebilirsin dedi bilgin olsun.
Burası da güya karma ama gitmiyor kadınlar genelde. Sosyallesecek çok birşey yok dışarıda kahve içeyim desen kafe bile yok 2 yıl daha sabretcez napalim.. koronadan önce çevre illere gidiyorduk gezmeye çok bunaldigimizda. Şimdi aylardır o da yok. Ruh halim inişli çıkışlı o yüzdenBenim gittiğim yerde karma ama burası istanbul tabi il çok fark ediyor. Anladım canım başka ne önerebilirim bilemedim sosyalleşebilsen çok güzel olurdu
Bugün bir deneyeyim dedim ama tam bir oruç olmadıKaptanım sende mi başladın bugün
Hadi kuzum bizi kim tutar Bee sporla ve diyetle fit hatunlar olucaz hepimizŞimdi geldim spordan 2 saat tepindim atladım zıpladım koştum yürüdüm alet çalıştım ve şuanda canım zerre yemek yemek istemiyor. Sıvı protein alıcam kaslarım yorgun düşmesin yarın yapamam yoksa spor yoğurt kefir filan içicem şimdi.
Koşa koşa indiğim yokuşu sürüne sürüne çıktım merdivenleri çıkarken bacaklarım titriyordu yorgunluktan az önce. Salonda da rahat bir 10 dk ip atladım alev gibi yandı yüzüm vücudum nasıl özlemişim o nefessiz kalma yanma hissini 1 sene oldu salona gitmeyeli insan evlenince birçok şeyden vazgeçmek durumunda kalıyor.
Kaptanım valla billa karnım ağrıya ağrıya gittim bugün spora inat ettim. Eşim dedi birkaç gün bekle reglin bitince gidersin yok dedim BUGÜN gidicem. Vücudum bana değil ben vücuduma hükmederim ben ne istiyorsam onu yapmakla yükümlü. Nitekim de öyle oldu vücudum ısınınca ne ağrı kaldı ne sancı. Reglim başlamadı halen ama başlamak üzere tartıda oynamıyor 60.6da kaldı öylece davul gibi şişmiş haldeyim..
Ben patates yoğurt diyeti yaparsam diyet bitimi beni anca lavman kullanıp açarsınız öyle tıkanırım yani
10 dk ip atladım ama gerçek ip birde çok hızlı atladım o nasıl hesaplanıyor kaptanım direk 10 dk yüksek hızda ip mi diyim.
Ben menülerine bakıyorum hep o yediğinden hiçbir şey olmaz zaten dolmada pirinç ve kıyma yine sporcuların yedikleri şeyler. Hiçbir sıkıntı yok onda. Şekerli unlu ve tuzlu şeyleri mümkün mertebe az tüket. Spor desteği ile fıstık gibi olursun bende senle aynı durumdayım şuanda. Nescafeyi 2 kaşığa çıkart. Bir de shot gibi içmeye çalış illa koca bir fincan değil de yarım fincan da olur yani yoğun olsun bol kahve tadı gelsin ve bunu mutlaka spora gitmeden evden çıkmadan önce iç.Harikasın tatlım ben 1 buçuk tatlı kaşığı sade neskafe koyuyorum canım 1 su bardağı sıcak suya onu içip gidiyorum gelince de ayran içiyorum akşam da hafif şeylerle geçiştiriyorum ama bugün 2 adet dolma yedim onu da bizimkiler çok zorladı ölüp gideceksin diye zorla yedin tehditle
Günlük kaloriyi hesap edicez spor yapıcaz öyle böyle vericez işte başka yolu yok bunun.İnşallah.Yok sizin dediklerinizi dinleyip yediklerime hala çok sıkı dikkat ediyorum. Saati saatine yiyemesem de kalori sayım baya iyi durumda. Ama iki gündür falan bi artıyor, bi pzt haline dönüyor. Sinirlerimi bozdu tartı. Yarın sabahtan spor yapayım o zaman. Bir de dukan birası falan içeceğim yine. Perşembe spesiyalim oldu. Teşekkür ederim EceZ ♥ Gerçekten yazdıkların iyi geldi.
Ben bugün 2 saat geçirdim salonda yarın 3e çıkarıcam. Sabit günde 3 saat salonda geçirmeye çalışıcam. Durmadan hareket yapmam gerekmiyor zaten önemli olan orada ayakta olup sağa sola hareket etmek. Kımıldamak kıpırdamak yani. O bile fark ettirmeden çok güzel kalori yaktırıyor. 1 aylık yazıldım ama düzenimi oturtursam devam etmeyi düşünüyorum bir ay sonra da. En azından haftada 3 gün filan giderim. Şimdi haftada 6 gün gidicem 1 ay boyunca sadece pazartesileri off günüm.Hadi kuzum bizi kim tutar Bee sporla ve diyetle fit hatunlar olucaz hepimiz
Evet evet, sizden gizlim saklım yok zaten.Günlük kaloriyi hesap edicez spor yapıcaz öyle böyle vericez işte başka yolu yok bunun.Diyet dışı şeyler yedin diyelim onun da kalorisi neyse artık onu da ekle günlük menünden eksiltme yap öyle öyle rahatça verirsin canım bu hafta -300 bekliyoruz senden mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?