- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.141
Valla ben 1.5 veririm diyordum da sonra henüz menapoza girmediğim gerçeği ile yüzleştimEvet evet, sizden gizlim saklım yok zaten.Ama bu gruba girdiğim günden beri bir kez hariç hiç kaçamak yapmadım. Yapacağım günler elbet olur, yazarım onu da. İnşallah 300den de fazla vermiş olurum. ♥ Senden de aynı şekilde her türlü eksi geleceğini düşünüyorum. Bu kadar çabanın karşılığını elbet alacaksın.
Ben evin en küçüğü olduğumdan heran başıma iş çıkarabiliyorlar bizimkiler ondan ben evde olduğum hergün gitmeye çalışıyorum canım. Mesela pazartesi günü lazeriö var ondan gitmicem spora. Bi aksilik çıkmazsa geri kalan günler gidicem benim üyeliği 6 Eylül e kadar sonra devam edebilir miyim bilmiyorum onun için iyi değerlendirmek lazım bu günleriBen bugün 2 saat geçirdim salonda yarın 3e çıkarıcam. Sabit günde 3 saat salonda geçirmeye çalışıcam. Durmadan hareket yapmam gerekmiyor zaten önemli olan orada ayakta olup sağa sola hareket etmek. Kımıldamak kıpırdamak yani. O bile fark ettirmeden çok güzel kalori yaktırıyor. 1 aylık yazıldım ama düzenimi oturtursam devam etmeyi düşünüyorum bir ay sonra da. En azından haftada 3 gün filan giderim. Şimdi haftada 6 gün gidicem 1 ay boyunca sadece pazartesileri off günüm.
Mümkün mertebe ciddi bir mazeret olmadığında yarım saat bile olsa her gün gitmeye çalışalım bende öyle yapıcam sosyalleşmek insan içine karışmak lazım insan evde oturup tv izleyip bilgisayarda durunca bir şeyler yiyesi geliyor sürekli.Ben evin en küçüğü olduğumdan heran başıma iş çıkarabiliyorlar bizimkiler ondan ben evde olduğum hergün gitmeye çalışıyorum canım. Mesela pazartesi günü lazeriö var ondan gitmicem spora. Bi aksilik çıkmazsa geri kalan günler gidicem benim üyeliği 6 Eylül e kadar sonra devam edebilir miyim bilmiyorum onun için iyi değerlendirmek lazım bu günleri
İçip çıkarsam 20 dk da salona yürüyorum ooo süper olacak herşeyBen menülerine bakıyorum hep o yediğinden hiçbir şey olmaz zaten dolmada pirinç ve kıyma yine sporcuların yedikleri şeyler. Hiçbir sıkıntı yok onda. Şekerli unlu ve tuzlu şeyleri mümkün mertebe az tüket. Spor desteği ile fıstık gibi olursun bende senle aynı durumdayım şuanda. Nescafeyi 2 kaşığa çıkart. Bir de shot gibi içmeye çalış illa koca bir fincan değil de yarım fincan da olur yani yoğun olsun bol kahve tadı gelsin ve bunu mutlaka spora gitmeden evden çıkmadan önce iç.20 dk da falan etki etmeye başlıyor zaten.
Ben bugün su kaynattım hemen böyle 2 kahve fincanlık kadar. İçine döktüm sade nescafeyi. Karıştırdım güzelce. Sonra buzluğa attım öyle. Markete çıktım geri geldim. Geldiğimde buz gibiydi. Tek seferde içtim hepsini. Sonra hemen çıktım evden spora geçtim. Eşim l karnitin alalım yağ yakımı için falan dedi belki ondan da alırım sıvı gibi böyle antremandan önce içiyorsun. Ama onlar da işte devamlı kullanmak gerekli öyle 1-2 kere içmekle çok faydası olmuyor birde onları içince full kardiyo girmek lazım etki göstermesi için koşu bisiklet gibi.İçip çıkarsam 20 dk da salona yürüyorum ooo süper olacak herşey
Çok çok iyihanmeli nasıl gidiyor seviye 1
Ben onu açlık orucu gibi falnn sanıyordum öyle değil mi yani .? Sadece yasak şeyler var sanıyorum
Vallaha bende tam hakim değilim ama 16 saat aç yani sıvı tüketebiliyorsun 8 saat yiyebiliyorsun. Oruçtan tek farkı sıvı alimi yapabiliyorsun ama kalorisiz şeyler su soda bitki çayı şekersiz çay kahve. 10 da kahvaltı yapıyorsan akşam 6 da akşam yemeği yiyeceksin tekrar sabah 10 kadar tabi yanlış bilmiyorsam . Saatleri kendine göre ayarlarsın. Bakalim yapabilecekmiyiz böyle alengirli işleri hiç yapamıyorum takip ederken yoruluyorumOlur canım neden olması ,sadece kabak da ödem atıyor diye bildiğimden demiştim
Biraz açıklar mısınız, ben de dahil olabilirimyeme işini 4-5 gibi bitiriyorum
Lakin sabah çok aç oldugumdan kahveli süt içiyorum Bozer mi?bazen de yanına üç beş kuru uzumle beyaz leblebi yiyordum,yemeyiveririmkahvaltı da 10 gibi herkes uyanınca oluyor.neyi değiştirmem lazim
Ay yine yazmayı unuttum neyse menü ve spor listeleri kısmına yazarım artık . Evim yine kalabalık o yüzden pek giremiyorum sabah 2 saatten fazla açıkladığım için Allahtan sporsuz kalmadım10 Haziran zıpzıp yarış sonuçları ♥
1.Tempus 6000 ve 2. C Cagrihilal1 4500 artık şaşırtmıyor daaa
3. S Suskunhanim 2020 sadece 20 farkla 2 rakibini de geride bırakıp 3. oldu
Mehfam 2000
Cherry Mom 2000 yani sizi de 3 buçuk ilan ediyorum
EceZ 500
Sen şifa orucu dediğin diyeti yapıyorsun demi4. Gün ✌
Sabah çay kahve...
Şu sabah kahvesini deneyin kızlar müthiiiiş bir şekilde enerji veriyor açlığı bastırıyor.. sabah 6 da kalktım 9 da kahve içtim çok rahat 12 ye kadar bekledim kahvaltı yıl..
Ev yapımı sucuk ve mantarlı omlet
Peynir
Zeytin
Salatalık
Bol ceviz belki 10 belki değilbirini rahibe bandırdım ooh
Akşam 18.30 hiç aç değildimama başka yiyebilecek vaktim olmayacaktı yine bir iştah yedim..
Çiğköfte ben yaptım
Taze fasulye
Koyu kıvamlı taze Reyhanlı ♥bahçemden ♥ sadece nohutlu ayran aşı..
Bu kadar ✌
3 sodaiçim yandı içim
Yeşil çay
30 dk cardıo.. 6 bin adım
Tebrikler kızlar10 Haziran zıpzıp yarış sonuçları ♥
1.Tempus 6000 ve 2. C Cagrihilal1 4500 artık şaşırtmıyor daaa
3. S Suskunhanim 2020 sadece 20 farkla 2 rakibini de geride bırakıp 3. oldu
Mehfam 2000
Cherry Mom 2000 yani sizi de 3 buçuk ilan ediyorum
EceZ 500
Zıplamayı ben yapamıyorum ya150-200 ancak oluyor. Ama spor yapacağım birazdan.
Bence sabah yürüdükten sonra ertesi gün 12ye kadar geçerYa yarına ödem yapar mı acaba yurusem bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?