Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben 1.5 veririm diyordum da sonra henüz menapoza girmediğim gerçeği ile yüzleştim ve regl şişkinliği geldi. Bekliyordum gerçi ayın ortasına doğru olmayı. Bu hafta şişkinlik ile geçer ama yine de eksi çıkarım tartıda. Haftaya da reglin bitmesiyle giden ödemlerle iyi bir sonuç almayı hedefliyorum artık.

Ben evin en küçüğü olduğumdan heran başıma iş çıkarabiliyorlar bizimkiler ondan ben evde olduğum hergün gitmeye çalışıyorum canım. Mesela pazartesi günü lazeriö var ondan gitmicem spora. Bi aksilik çıkmazsa geri kalan günler gidicem benim üyeliği 6 Eylül e kadar sonra devam edebilir miyim bilmiyorum onun için iyi değerlendirmek lazım bu günleri

Mümkün mertebe ciddi bir mazeret olmadığında yarım saat bile olsa her gün gitmeye çalışalım bende öyle yapıcam sosyalleşmek insan içine karışmak lazım insan evde oturup tv izleyip bilgisayarda durunca bir şeyler yiyesi geliyor sürekli. Aklı meşgul edecek şeylerle uğraşmak en güzeli böyle diyet dönemlerinde.

İçip çıkarsam 20 dk da salona yürüyorum ooo süper olacak herşey

İçip çıkarsam 20 dk da salona yürüyorum ooo süper olacak herşey
Ben bugün su kaynattım hemen böyle 2 kahve fincanlık kadar. İçine döktüm sade nescafeyi. Karıştırdım güzelce. Sonra buzluğa attım öyle. Markete çıktım geri geldim. Geldiğimde buz gibiydi. Tek seferde içtim hepsini. Sonra hemen çıktım evden spora geçtim. Eşim l karnitin alalım yağ yakımı için falan dedi belki ondan da alırım sıvı gibi böyle antremandan önce içiyorsun. Ama onlar da işte devamlı kullanmak gerekli öyle 1-2 kere içmekle çok faydası olmuyor birde onları içince full kardiyo girmek lazım etki göstermesi için koşu bisiklet gibi.

hanmeli nasıl gidiyor seviye 1

Ben onu açlık orucu gibi falnn sanıyordum öyle değil mi yani .? Sadece yasak şeyler var sanıyorum
Çok çok iyi ben kiiii 4 saat uyuyup dinç durucam haaaa. Çok gğlerdşm buna ama yaşıyorum yani
Ben kiiiii 18 ve 6 saat ağzıma lokma atıcamm... Ahh ah inanmazdım bunlara ama çok kolay ilerliyor.. h canım tatlı istemiyor rüyam da bile ben niyet ettim yemem falan dedim o derece sıvı saaatim değil diye kahveyi retettim komşumda

Açıklar çooool ilerde.. şu an 40 gün kaldı 36 2 öğün yasaklara dikkat Edip yiyorum...

Hani açlık dediğin de 36 saat.. bir şey değil ki iftar yapmadan yarıp sabah uyanmak gibi..

3 günlük oruç var sadece onu da deneyim edemleok kolay geçti zaten az yemeye alıştık vs diyorlar.. 3. Gün artık manevi olarak çok yol kat ettik çok farklı bir huşuu bulduk vs diyorlar merakla bekliyorum

Ve kaptan malesef ben de cumaya göre artıyım
Seviyeden önce kaçamak yaptım o da fazlaca ödem tuttu... Bir kilosu gitti ama biri duruyor

Bi de tartı bozuk gibi gidip geliyor..

Vallaha bende tam hakim değilim ama 16 saat aç yani sıvı tüketebiliyorsun 8 saat yiyebiliyorsun. Oruçtan tek farkı sıvı alimi yapabiliyorsun ama kalorisiz şeyler su soda bitki çayı şekersiz çay kahve. 10 da kahvaltı yapıyorsan akşam 6 da akşam yemeği yiyeceksin tekrar sabah 10 kadar tabi yanlış bilmiyorsam . Saatleri kendine göre ayarlarsın. Bakalim yapabilecekmiyiz böyle alengirli işleri hiç yapamıyorum takip ederken yoruluyorum

Ay yine yazmayı unuttum neyse menü ve spor listeleri kısmına yazarım artık . Evim yine kalabalık o yüzden pek giremiyorum sabah 2 saatten fazla açıkladığım için Allahtan sporsuz kalmadım

Sen şifa orucu dediğin diyeti yapıyorsun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…