- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.161
günaydın ben de bu yüzden şu an yürüyorum 3 bin adım oldu bileBence sabah yürüdükten sonra ertesi gün 12ye kadar geçer
Himm o zaman güzel, birazdan yuruyeyim inşallahBence sabah yürüdükten sonra ertesi gün 12ye kadar geçer
Mutlu yaşları olsun inşallahdün doğum günüydü yiğenimin eksi çıkmak için nefsimi kontrol edemem diye bi çatal bile almaya korktum yemedim valla
amin inşAllahMutlu yaşları olsun inşallah
Yok çıkarmayın canım. Ben bu hafta İstanbul dışındayım internette doğru düzgün çekmiyor. Telefon bile zor çekiyor o yüzden aktif katılamadım, kusura bakmayın. Tartıda olmadığından Cuma bildirimi yapamayacağım. Cumartesi dönüyorum, cumartesi akşamından itibaren düzgün paylaşım yaparım.Eline sağlık canım
@KuruPapatya yine söz verdin ve yine yoksun 1 ay oldu böyle böyle gidiyoruz ama yakında diskalifiye olacaksın bilgin olsun tatlım
@bluuee menü yazmayacaksan listeden çıkartalım canım
fancynancy tatlım senin içinde geçerli şuan uygun zaman değilse vakit ayıramıyorsan menü spor listelerinden şimdilik çıkarabiliriz.
Burası cidden dahil oldugunda kurallar vs açısından insanı baya oyalıyor kurallar olamayıncada disiplin ve haliyle kilo verme olmuyor.
DÜzenli menü paylaşımı yapann diğer5 takım kızlarımaa teşekkürlerimi sunarım
Tamamdır canım hayırdır iyi misinKızlar ben de bugün doktora gidiyorum aktif olamayabilirim
Tmam canımYok çıkarmayın canım. Ben bu hafta İstanbul dışındayım internette doğru düzgün çekmiyor. Telefon bile zor çekiyor o yüzden aktif katılamadım, kusura bakmayın. Tartıda olmadığından Cuma bildirimi yapamayacağım. Cumartesi dönüyorum, cumartesi akşamından itibaren düzgün paylaşım yaparım.
buraya emek harcayıp bizimle uğraşan herkese de gerçekten çok teşekkür ederim.
Canım ödem atmak için kendi damak tadına göre bir şeyler içsen ?Günaydın kızlar regl hafta geldi diye sanirim ha bire yeme isteği duyuyorum bide aşırı bi ödem var sanki ellerim uyandığında balon gibi şişmişti açıp kapatmaya zorlandım
Ayakkabım bile sanki ayağıma daralmış gibi
Çok çok iyi ✌ ben kiiii 4 saat uyuyup dinç durucam haaaa. Çok gğlerdşm buna ama yaşıyorum yani
Ben kiiiii 18 ve 6 saat ağzıma lokma atıcamm... Ahh ah inanmazdım bunlara ama çok kolay ilerliyor.. h canım tatlı istemiyor rüyam da bile ben niyet ettim yemem falan dedim o derecesıvı saaatim değil diye kahveyi retettim komşumda
Açıklar çooool ilerde.. şu an 40 gün kaldı 36 ♥ 2 öğün yasaklara dikkat Edip yiyorum...
Hani açlık dediğin de 36 saat.. bir şey değil ki iftar yapmadan yarıp sabah uyanmak gibi..
3 günlük oruç var sadece onu da deneyim edemleok kolay geçti zaten az yemeye alıştık vs diyorlar.. 3. Gün artık manevi olarak çok yol kat ettik çok farklı bir huşuu bulduk vs diyorlar ♥merakla bekliyorum
Ve kaptan malesef ben de cumaya göre artıyım
Seviyeden önce kaçamak yaptım o da fazlaca ödem tuttu... Bir kilosu gitti ama biri duruyor
Bi de tartı bozuk gibi gidip geliyor..
Tm eklerim inşallah
Canım şükür iyiyim de kadın doğum doktoruna geldim . Bebek istiyoruz malum 10 aydır falan da olmayınca bi doktor ziyareti yapalım dedikTamamdır canım hayırdır iyi misin
Oyy oyCanım şükür iyiyim de kadın doğum doktoruna geldim . Bebek istiyoruz malum 10 aydır falan da olmayınca bi doktor ziyareti yapalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?