- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.181
İnşallah inşallaaah çok istiyorum ya olsa da sıktıra sıktıra sevsemOyy oygüzel neticeler olsun inşallah ♥♥
İnşallah kuzumİnşallah inşallaaah çok istiyorum ya olsa da sıktıra sıktıra sevsem
Evet ya ben de yeğenlerimi öyle seviyorum sıktırarakHepinize günaydıın ☀Calypso95 umarım güzel neticeler alırsınız. O tombik yanakları ıstıra ıstıra sevmek o kadar güzel ki. Yeğenimi hep ısırarak severdim minikken. Şimdi 2.5 yaşında. Isıracak gibi yapınca gülüp kolunu getiriyor artık.
Kendini tut canım bak ben diğer grupların da mesajlarını okuyorum orda da böyle morali bozup bırakanlar bozanlar olmuş 1-2 kilo artı gelmişler hep. Şimdi de pişmanım çok pişman diye ağlıyorlar yorumlarda. Bizde öyle olmayalım yarın bir de tartı var üstüne üstlük.Kizlar 2-3 gündür cok duygusalım diyeti bozmamak için zor dayanıyorum
Moralim çok bozuk sırf takımdan atılmayayım diye dışımı sıkıyorum
Sen yaparsın hem menülerin güzel hem de bilinçlisin. Belki ilacın etkisi ile başta biraz iştah açılması ve kilo artışı olabilir ama umarım olmaz onlar da.Kızlar doktor hormon ilacı verdi artık kilo işine daha çok dikkat etmem lazım
Deniyorum umarim geçici kısa süreli bi durumdurKendini tut canım bak ben diğer grupların da mesajlarını okuyorum orda da böyle morali bozup bırakanlar bozanlar olmuş 1-2 kilo artı gelmişler hep. Şimdi de pişmanım çok pişman diye ağlıyorlar yorumlarda. Bizde öyle olmayalım yarın bir de tartı var üstüne üstlük.
Bende moral bozukluğu olmasa da reglim başladı ağrım sancım şişliğim her şeyim var. Yarın tartıda artı çıkmamak için resmen açlığa direniyorum şuanda.
Bir şeyler yemek istiyorsa canın soğuk bir su iç mesela yoğurttan ayran yap kendine bol bol iç. Yani mideyi sıvı ile doldurmaya çalış zaten hava bunaltıcı derecede sıcak bunlar tutacaktır mutlaka seni.
Geçer bende 3-4 haftadır diyetteyim 2-3 kere başıma geldi. bozmamak için tek çare mideyi sıvı şeylerle doldurup yiyecek düşüncesinden uzaklaşmak. Bugünü atlatırsan yarın tartıda eksi geldiğini görünce kesinlikle hiçbir şey istemeyeceksin motivasyonunu da geri kazanacaksın eminim bunaDeniyorum umarim geçici kısa süreli bi durumdur
kendini meşgul et canım film izle gez dolaş yürüyüşe çık motivasyonunu bir şekilde diri tut bırakma kendini.. bana da oluyor arada herkesin başına gelen bir şey.. böyle dönemleri atlatıp diyete devam edenler zayıflayabiliyor pes edenler değil.. herkesin başarılı diyet hikayesinde böyle dönemler var sen de ilerde başarı öyküne bunları yazacaksın.. moralim bozulsa da yılmadım devam ettim ve başardım diyeceksinKizlar 2-3 gündür cok duygusalım diyeti bozmamak için zor dayanıyorum
merhabaMerhabaaaa nasılsınız kizlaar
Eger gerginsen melisa ve papatya çayı iç canım biraz sakinleştirir,yogurt ve ayranda durdurur açlığını ille çiğniycem diyosanda salatalık ye bunları tvsiye edebilirimKizlar 2-3 gündür cok duygusalım diyeti bozmamak için zor dayanıyorum
Evet canım ayarlıycaz artık biraz protein ağırlıklı folik asitten omega 3ten zengin bir diyet yapmam lazım . Sporu da ağır sporlar değil de yürüyüş olarak değiştiricem aşılama yapacak doktorum hemen önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalleSen yaparsın hem menülerin güzel hem de bilinçlisin. Belki ilacın etkisi ile başta biraz iştah açılması ve kilo artışı olabilir ama umarım olmaz onlar da.
Hadi hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruzEvet canım ayarlıycaz artık biraz protein ağırlıklı folik asitten omega 3ten zengin bir diyet yapmam lazım . Sporu da ağır sporlar değil de yürüyüş olarak değiştiricem aşılama yapacak doktorum hemen önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalle
InşallahGeçer bende 3-4 haftadır diyetteyim 2-3 kere başıma geldi. bozmamak için tek çare mideyi sıvı şeylerle doldurup yiyecek düşüncesinden uzaklaşmak. Bugünü atlatırsan yarın tartıda eksi geldiğini görünce kesinlikle hiçbir şey istemeyeceksin motivasyonunu da geri kazanacaksın eminim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?