Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya ben de yeğenlerimi öyle seviyorum sıktırarak inşallah iyi olur

Kizlar 2-3 gündür cok duygusalım diyeti bozmamak için zor dayanıyorum

Moralim çok bozuk sırf takımdan atılmayayım diye dışımı sıkıyorum
Kendini tut canım bak ben diğer grupların da mesajlarını okuyorum orda da böyle morali bozup bırakanlar bozanlar olmuş 1-2 kilo artı gelmişler hep. Şimdi de pişmanım çok pişman diye ağlıyorlar yorumlarda. Bizde öyle olmayalım yarın bir de tartı var üstüne üstlük.

Bende moral bozukluğu olmasa da reglim başladı ağrım sancım şişliğim her şeyim var. Yarın tartıda artı çıkmamak için resmen açlığa direniyorum şuanda.

Bir şeyler yemek istiyorsa canın soğuk bir su iç mesela yoğurttan ayran yap kendine bol bol iç. Yani mideyi sıvı ile doldurmaya çalış zaten hava bunaltıcı derecede sıcak bunlar tutacaktır mutlaka seni.

Deniyorum umarim geçici kısa süreli bi durumdur

Deniyorum umarim geçici kısa süreli bi durumdur
Geçer bende 3-4 haftadır diyetteyim 2-3 kere başıma geldi. bozmamak için tek çare mideyi sıvı şeylerle doldurup yiyecek düşüncesinden uzaklaşmak. Bugünü atlatırsan yarın tartıda eksi geldiğini görünce kesinlikle hiçbir şey istemeyeceksin motivasyonunu da geri kazanacaksın eminim buna

kendini meşgul et canım film izle gez dolaş yürüyüşe çık motivasyonunu bir şekilde diri tut bırakma kendini.. bana da oluyor arada herkesin başına gelen bir şey.. böyle dönemleri atlatıp diyete devam edenler zayıflayabiliyor pes edenler değil.. herkesin başarılı diyet hikayesinde böyle dönemler var sen de ilerde başarı öyküne bunları yazacaksın.. moralim bozulsa da yılmadım devam ettim ve başardım diyeceksin

Eger gerginsen melisa ve papatya çayı iç canım biraz sakinleştirir,yogurt ve ayranda durdurur açlığını ille çiğniycem diyosanda salatalık ye bunları tvsiye edebilirim

Sen yaparsın hem menülerin güzel hem de bilinçlisin. Belki ilacın etkisi ile başta biraz iştah açılması ve kilo artışı olabilir ama umarım olmaz onlar da.
Evet canım ayarlıycaz artık biraz protein ağırlıklı folik asitten omega 3ten zengin bir diyet yapmam lazım . Sporu da ağır sporlar değil de yürüyüş olarak değiştiricem aşılama yapacak doktorum hemen önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalle

Hadi hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz

Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…