- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.201
Bitki çayı hic içemiyorum işteyim uyku yapar diye ayran falanda icememde eve gidince ayrana yoğurda vururum artik kendimiEger gerginsen melisa ve papatya çayı iç canım biraz sakinleştirir,yogurt ve ayranda durdurur açlığını ille çiğniycem diyosanda salatalık ye bunları tvsiye edebilirim
İyi düşünürsen iyi olur. Güzel haberleri önümüzdeki zamanlarda duymak için sabırsızlanıyoruz.Evet ya ben de yeğenlerimi öyle seviyorum sıktırarakinşallah iyi olur
Ben de üzgün olunca kendimi direkt yemeğe verirdim normalde. Ama yedikçe de doymayacaksın. Çünkü duygusal bir açlık yaşıyorsun şu an. Ve bu modun değiştiğinde gerçek pişmanlığı o zaman yaşayacaksın. Biraz zor biliyorum ama beynimize hükmetmek bizim elimizde. Bu durumu başarılıyla ve çok mutlu olarak atlatacağına inanıyorumKizlar 2-3 gündür cok duygusalım diyeti bozmamak için zor dayanıyorum
Moralim çok bozuk sırf takımdan atılmayayım diye dışımı sıkıyorum
Ben de üzgün olunca kendimi direkt yemeğe verirdim normalde. Ama yedikçe de doymayacaksın. Çünkü duygusal bir açlık yaşıyorsun şu an. Ve bu modun değiştiğinde gerçek pişmanlığı o zaman yaşayacaksın. Biraz zor biliyorum ama beynimize hükmetmek bizim elimizde. Bu durumu başarılıyla ve çok mutlu olarak atlatacağına inanıyorumMaariftakvimi cim. ♥ Durmak yok!
Her perşembe aynı stresmerhabayarın eksi çıkalım diye dua ediyoz
Tatlım hayırlısıyla olsun inşallahEvet canım ayarlıycaz artık biraz protein ağırlıklı folik asitten omega 3ten zengin bir diyet yapmam lazım . Sporu da ağır sporlar değil de yürüyüş olarak değiştiricem aşılama yapacak doktorum hemen önümüzdeki hafta içinde büyük ihtimalle
merhabayarın eksi çıkalım diye dua ediyoz
Biz iyiyiz sen nasılsın bugün keyifler yerinde inşallahMerhabaaaa nasılsınız kizlaar
Canım o kadar verdiğin kilolara yazık olur şimdi diyeti bozarsan . Takım için de önemli ama kendi emeklerin ne olacak sonra .Kizlar 2-3 gündür cok duygusalım diyeti bozmamak için zor dayanıyorum
Hadi hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz
İyi düşünürsen iyi olur. Güzel haberleri önümüzdeki zamanlarda duymak için sabırsızlanıyoruz. ♥
Canlarım çok teşekkür ederim hadi inşallah bakalım hayırlısıyla olsunTatlım hayırlısıyla olsun inşallah ♥♥
Tatlım kızlar tüm denecek şeyleri demişler sağolsunlarKizlar 2-3 gündür cok duygusalım diyeti bozmamak için zor dayanıyorum
Geçen hafta kilo alımı sonrası bu hafta cok bosverdim,siteye de girmedim. Yarin itibari ile menulerimi yazacağım, kendi evime geciyorum daha dikkatli beslenecegimEline sağlık canım
@KuruPapatya yine söz verdin ve yine yoksun 1 ay oldu böyle böyle gidiyoruz ama yakında diskalifiye olacaksın bilgin olsun tatlım
B bluuee menü yazmayacaksan listeden çıkartalım canım
@fancynancy tatlım senin içinde geçerli şuan uygun zaman değilse vakit ayıramıyorsan menü spor listelerinden şimdilik çıkarabiliriz.
Burası cidden dahil oldugunda kurallar vs açısından insanı baya oyalıyor kurallar olamayıncada disiplin ve haliyle kilo verme olmuyor.
DÜzenli menü paylaşımı yapann diğer5 takım kızlarımaa teşekkürlerimi sunarım
Biz iyiyiz sen nasılsın bugün keyifler yerinde inşallah
İyiyim iyiyim yavrum bugün üstüme gelen tembelligi ittim kalktimmbirsevgi sen nasılsın ben de çok iyiyim şükür
Zaten harekete geçince gidiyor o his önemli olan kalkabilmek bravo sanaEvet evetsabah canım hiç bişey istemiyodu ama zorla kalktım kahvaltı yaptım kuşlarimla ilgilendim şimdi spor yapıyorum
Şükür ya ara ara gelen o rehaveti var ya anlatamammZaten harekete geçince gidiyor o his önemli olan kalkabilmek bravo sana
Yitik şifa canım aidin salihin bulduğu sağlık yöntemlerine başlangıç ya aşöa alışma diyebilirizSen şifa orucu dediğin diyeti yapıyorsun demi
40 gün sonra seviye 2 var1 kg mi artısınne olacak bu gelgitler hanmeli şimdi merak ediyorum bu programını 40 gün sonunda yemeklere atlama hissi mi olacak yoksa terbiye mi olacak nefsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?